Correct en informatief

Alle informatie snel en gemakkelijk voorhanden. Jammer was wel dat de auto laat in de ochtend getest werd waardoor twee dagen vervangend vervoer noodzakelijk waren en dus een extra dag vervangend vervoer in rekening werd gebracht. De auto was een avond vooraf gebracht omdat de problemen bij koude start ontstonden.

Goede service, fijne en heldere communicatie

De auto kon op tijd in de werkplaats gezet worden waardoor ik geen hinder had met mijn werkdag. Daarnaast mocht de auto langer blijven staan zodat ik hem op kon halen wanneer het mij uit kwam. Goede communicatie en ze nemen ook de tijd voor de uitleg.

Redelijk

Ben vriendelijk geholpen Alleen het onderhoud moest in 2 keer vanwege miscommunicatie met leasemaatschappij Ik vindt dat dat niet kan

zoals altijd prima service

Klantvriendelijkheid en Service staan hoog in het vaandel !!

Goede service en duidelijkheid

Ben zeer tevreden goede service, duidelijkheid , kortom een 10

Lang wachten

Ik ging voor de winterbanden wissel en moet uiteindelijk ruim een uur wachten. Eerdere ervaringen met banden wisselen gingen in zo n 20 mins. De auto was wel door de wasstraat gehaald. Dit wordt zeer op prijs gesteld.

Uitstekende service

Uitstekende service, goede communicatie.

Klantvriendelijk

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Ook is er goed contact als er iets te bespreken is.

Probleem met verwarmingselement snel en adequaat opgelost.

Medewerkers zijn heel klantgericht en bovendien heldere uitleg over de uitgevoerde reparatie.

Keurig afgehandeld

Prima te woord gestaan. Leuke telefoniste

Goede service, persoonlijk en accuraat

Ik heb wederom een goede ervaring. Goede communicatie, goed werk en weer perfect en schoon opgeleverd. Personeel aan de balie is zeer klantvriendelijk en in voor een geintje.

Ik ben na 5 jaar Citroen weer terug bij Peugeot en ben daar heel blij mee.

Enige verbeterpuntje is de auto door de wasstraat te halen.

Zoals het hoort, gewoon goed

Ik ben keurig netjes en goed geholpen.

Staan altijd voor je klaar!

Prima autobedrijf van Peugeot. Goede en vriendelijke frontdesk mensen die plannen en je helpen.

Vriendelijkheid; geheel volgens afspraak.

Vriendelijkheid receptie; auto keurig netjes schoon terug; prima vervangende vervoer.

Gewoon heel goed geholpen

Vergeleken bij vorige bezoeken ( 2 jaar geleden) sterk verbeterd. Direct en netjes goed geholpen. Gevoel klant is koning dat was hij moet geholpen worden maar niet van harte

zoals gewoonlijk keurig

nvt

Niet denkend in oplossingen

Wij hadden olie lekkage na een onderhoudsbeurt. Was allemaal lastig. Zelf met twee oplossingen gekomen. Deze waren niet mogelijk. Na stem verheffen/boos worden meer mogelijk. Later nog gebeld dat we maar de anwb moeten bellen. Na weer boos worden auto opgehaald. Verder is er niet gevraagd of gereageerd op de olie lekkage op de oprit die we zelf opgeruimd hebben.

Snel geholpen

Prima sfeer.

Top service

Super snelle service, top geregeld!

Defect aan mijn automaat snel en netjes opgelost

Gelukkig kon de storing aan mijn automaat snel worden verholpen aangezien ik toch dagelijks mijn auto nodig heb TOP!!!

In de werkplaats op zaterdag uitstekend geholpen

Zonder afspraak, omdat ik plotseling een vreemde lucht rook, werd ik keurig geholpen. Er werd mij uitgelegd wat het euvel was. Het met een half uurtje was de auto weer oke.

prima service

snel geholpen bij pech

Motor sloeg steeds af, was toevallig niet ver van de garage dus zonder afspraak langs gegaan. Auto werd diezelfde dag nog nagekeken, onderdelen direct besteld en de volgende morgen weer op te halen.

Gewoon goed

Prettig geregeld met keuzemenu