Prettige ontvangst, goede leenfiets, goede service.

Vriendelijke behulpzaam

Vriendelijke onthaal, informatie over keus autobanden gehad. Auto in goede staat uit keuring en beurt.

Vriendelijke ontvangst! Auto netjes gewassen !7

Uitstekende service

Mijn E 2008 gebracht voor het monteren van een fietsendrager. Ging niet zoals verwacht. Elektrische storing. Kreeg een vervangende auto mee. Volgende dag kreeg ik een telefoontje dat mijn auto klaar stond en dat de storing opgeheven was. Ik heb de auto omgewisseld en ben weggereden met een fietsendrager op mijnauto gemonteerd en de auto was ook nog eens gewassen. Prima werk.

prima 1e ervaring

1e beurt van mijn nieuwe (nu 1 jaar oude)Peugeot 108. Afgesproken om 10.15 en kon er op wachten. Auto was om 11.15 klaar er was alleen in overleg extra olie ververst. Ook was de auto gewassen en gestofzuigd.

Werkplaatsreceptie had beter kunnen opletten

De afhandeling van de beurt was verder OK, maar op de factuur stond een post die viel onder de Leeuwekeur garantie. Daar moest ik de receptie op wijzen. Vorig jaar heb ik daar niet op gelet, ik hoop dat mij dat toen geen onnodige kosten heeft opgeleverd.

nefkens is top..

nefkens is een topbedrijf met de nodige kennis van zaken,ik zou ze bij iedereen aanraden..

Vriendelijke service en correcte afhandeling

Niets op aan te merken alles volgens afspraak afgehandeld door vriendelijke en bekwame medewerkers

Correct geholpen binnen de afgesproken tijd.

nvt

Vriendelijke en goede service

Zie onderwerp

Uitstekende service

Doen wat ze beloven

Na akkefietje met Nefkens goed opgelost

Nadat vorig jaar tijdens een beurt iets gebeurde wat niet oke was en ik het management erbij heb gehaald is het in samenspraak goed opgelost. Ik heb nu weer een goed gevoel over deze Nefkens. Ze hebben zich aan de afspraak gehouden en mijn auto doet t goed.

Excellente service

Immer vriendelijk bij de balie, alles gericht op een picocells service. Dank jullie wel!

goede behandeling

nvt

Super behulpzaam

Thuisgebracht toen er geen huurauto beschikbaar was!

Onderhoud, afspraken en transparantie waren uitstekend

Enige min puntje was dat ik recht had op gratis vervangend vervoer vanwege de Nefkens VIP kaart. Daar ben ik niet op gewezen en nu moest ik door de regen op de leenfiets.

Zie mijn review hieronder

Zowel bij aankomst s-morgens als vertrek laat in de middag ben ik zeer tevreden met twee verschillende medewerkers van de balie.

Boven verwachting

Prima meedenken bij langduriger bezit leenauto door extra werkzaamheden

Starre, formalistische merkgarage zonder hart voor de zaak

Voor een kleine beurt gevraagd ook even de schade te checken aan het cruise control-systeem na een kleine aanrijding, om te voorkomen dat het systeem domweg vervangen hoeft te worden, maar opnieuw ingeregeld kan worden (systeem functioneert wel, maar met haperingen). Voor dit verzoek wordt direct euro 25 ex BTW in rekening gebracht, en de uitkomst is: het systeem moet vervangen worden. Geen hart voor de zaak, geen liefde voor de auto-techniek, geen prikkel om klanten tevreden te krijgen. Hier ga ik nooit meer naar toe; dan liever een beun de haas die nog een beetje hart heeft voor mijn auto..!

op vrijdagmiddag gaat het olielampje branden. langsgegaan bij Nefkens en olie wordt snel aangevuld.

Matig

Prijzen rijzen de pan uit. Een setje ruitenwissers voor een Peugeot Partner 60 Euro. Auto zou gewassen worden, was niet gebeurd. Verder vetvlekken en handafdrukken op portieren. Heeft de verkoper geprobeerd eraf te krijgen, niet gelukt. Wordt nu professioneel gereinigd.

Prima eerste kennismaking met Nefkens Amersfoort

Mijn nieuwe Peugeot moest voor de eerste jaarbeurt naar de garage. De beurt kon makkelijk on-line worden ingepland; s ochtends goed ontvangen, degelijke leenfiets gekregen. De beurt is naar verwachting uitgevoerd; met een net digitaal overzicht van de bevindingen en werkzaamheden gekregen. De auto weer keurig teruggekregen. Zeer tevreden.

Onderhoudsbeurt en bijkomende werkzaamheden uitgevoerd naar tevredenheid, en conform afspraken.

Geweldig!

Twee lampjes vervangen en mijn auto gewassen en ontdaan van al het saharazand! Grote dank!

Een goede benadering met in het achterhoofd advies ANWB

In de garage ben je niet de enige met een probleem slijtage of onderhoud. Ben goed op de hoogte gehouden van de oorzaak en problemen. Met een correcte afhandeling kan nog maar een 8 1/2.

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort