Goede service schept vertrouwen....

Dat er gedaan wordt wat er aan info gegeven wordt om goed onderhoud te plegen aan het voertuig...

Goede service.

Auto voor beurt en APK gebracht. De leenauto bleek er niet te zijn. Gerard was zo aardig om zijn eigen auto aan mij mee te geven. Verder was er duidelijkheid over de kosten en mijn auto was ook nog eens gewassen toen ik deze ophaalde.

Prima, vlot geholpen, fijn meegedacht en onbezorgd op vakantie

Een aanrader. Daar het ik weinig woorden voor nodig.

Netjes en vriendelijke geholpen!

Netjes geholpen, duidelijk wat er aan de auto moest gebeuren en optijd klaar.

Vriendelijk en snel geregeld alles..

Duidelijke voorlichting, komt betrouwbaar en efficient over, vooral de afsprakendesk.

Op tijd en goede service

Afspraak was digitaal goed in te plannen en uitvoering conform offerte.

Weer prima afhandeling afgesproken werkzaamheden.

Weer prima afhandeling afgesproken werkzaamheden.

Vriendelijke service en kwamen afspraak na.

Afspraak voor APK en onderhoudsbeurt gemaakt. Werd aan de balie vriendelijk geholpen en toen ik vertelde om 16.00 uur weer de auto nodig te hebben en daar heeft de werkplaats voor gezorgd. En heel prettig dat je de auto schoongemaakt mee krijgt.

Meedenkende medewerkers

Nadat ik niet goed begreep wat er precies mis was met mijn auto hebben ze het mij goed uitgelegd en meegedacht over de juiste oplossingen.

Fijne service

Service erg goed, zowel in de garage als aan de service balie.

Vriendelijk, klant gericht en zeer behulpzaam.

Petje af voor de medewerkers, zij zijn zeer klant gericht en zijn serieus met de klanten bezig.

Goede service en zeer vriendelijk

Alles goed geregeld en zeer vriendelijk

Prima serviceverlening

Dienstverlening verliep volledig volgens planning en voorafgaande kostenopgave.

Kan beter

Op voorhand aangeven dat de banden op zijn om vervolgens te moeten horen dat ik terug moet komen omdat er geen banden op voorraad zijn.

Redelijk tot goed

Het is prima dat je tegenwoordig alles online moet bespreken, maar het is vreemd dat tijdens de daadwerkelijke afspraak toch niet alles is doorgekomen. In dat geval heeft chatten geen zin.

Vriendelijke mensen duidelijke uitleg

Duidelijke kostenoverzicht voor aanvang werkzaamheden

Vriendelijk personeel

Auto gewassen bij bandenwissel is perfect!

Vriendelijk, correct en meedenken.

Zijn oplossingsgericht en reeel

goede service

adequate informatie; vriendelijk.

Prima en weer vlot

Snel en vlotte bandenwissel. In 45 minuten klaar. Wachten in een prima ruimte met goede tafel en wifi zodat je kan werken terwijl je wacht. en de auto ook nog gewassen.

Perfect onderhout

Netjes verzorgt en uitstekend uitgevoerd ,prima

Denken goed mee.

Prettige service medewerker. Alleen jammer dat de monteurs niet mijn onderhoudsboekje hebben ingevuld.

zeer tevreden

duidelijke afspraken en deskundige mensen

Afspraak conform planning uitgevoerd, auto was sneller klaar dan gedacht. Goede terugkoppeling op de constateringen en wat er is uitgevoerd. Was helemaal top.

Kleine storing, grondige oplossing

Ze hebben net voor mijn vakantie grondig een softwarestoring verholpen. Ondanks de drukte toch nog een gaatje weten te vinden. Kon zeker op vakantie!

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort