NEFKENS Peugot is klantvriendelijk

NEFKENS Peugot reageert snel en is zeer klantvriendelijk.

gewoon goede service en vriendelijk personeel

gewoon goede service en vriendelijk personeel

Vreselijk goed behulpzaam.

Proberen als team het probleem op te lossen.

Rommelig

Auto slordig terug gekregen bekleding die verwijderd is slecht terug geplaatst hoedenpank. lag dwars door de auto

keurig geholpen en waardeer het halen en brengen van mij zeer

Omdat ik moeilijk van huis kon gaan als mantelzorger heb ik het snelle halen brengen van mij zeer op prijs gesteld.

Prima geholpen Deskundigheid voorop

Toch mis je de kleine dingen

Service/balie medewerkers aardig en behulpzaam er is altijd een oplossing. Afspraak verzetten naar een andere dag ivm werk was geen probleem. Mis toch wel het kleine stukje services waardoor ik ambassadeur was van Nefkens/ de grote garage i.p.v. de kleine eenmanszaken. Je bus eerder door de apk omdat je als ondernemer je geld er mee verdient. I.p.v. een hele dag stil staan en alleen de ruitenwissers vervangen moeten worden. Even de bus door de wasstraat doen i.p.v. mee lopen en het plastic van de stoel afhalen met de klant samen.

Ben zeer prettig ge holpen

Snel geholpen. Prima

gewoon weer goed

prima service

Netjes geregeld allemaal

Auto netjes kunnen inleveren om 8 uur en een leenfiets kunnen krijgen. Auto kon ondertussen ook nog even bijladen voordat deze aan de beurt was. Netjes een sms gekregen toen deze klaar was.

Veel aandacht voor de wensen van de klant!

Veel aandacht voor de wensen van de klant en een wasbeurt van de auto toe. Dat is streven naar perfectie.

Werkplaats Amersfoort: goed

Men heeft moeite om de telefoonnummers van mij en van mijn partner uit elkaar te houden. Mijn afspraak voor een beurt en APK keuren van mijn auto 59 LLV 6 waren niet aan de werkplaats in Amersfoort doorgegeven. Dit werd gelukkig door de werkplaats opgelost en kon ik die dag, 18 mei, toch geholpen worden.

ik werd vriendelijk en adequaat geholpen

Uitstekende service en persoonlijke en vriendelijke bediening

Veel persoonlijke aandacht en meedenken met jouw als klant is hier de normaalste zaak van de wereld. Blijf altijd wachten tijdens onderhoud aan de auto en kan dan ook rustig werken. Krijg dan ook regelmatig koffie aangeboden en men neemt tijd voor je indien gewenst. Kom hier graag. Auto netjes na beurt en men werkt snel en nauwkeurig.

zeer goede ervaring.

Uitstekend geholpen door zeer vriendelijke werkplaats receptie medewerkers

Ben er goed behandeld door het pesoneel

Je word goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden in en om de auto en wat het gaat kosten.

Uit de kunst

Goede ontvangst bij de receptie. Dat waar ik voor kwam goed geregeld. En de koffie was lekker. Met de receptionist de reparatie (nieuwe sleutel) gecontroleerd. Alles was goed.

prima service, alle afspraken nagekomen

zie boven

Zorgvuldig en vriendelijk

Behulpzaam en zorgvuldige uitleg v werk

Gewoon helemaal prima verlopen

Het is zoals het in de kop staat. Alle zaken verliepen gewoon prima.

Correcte klantvriendelijke benadering.

Ik kwam onverwachts langs omdat mijn accu er mee ophield en deze vervangen moest worden.

Snelle service met vriendelijke medewerkers

Ik ben snel en vriendelijk geholpen, telefonisch en ter plekke.

Geweldige service

Wat ze beloven maken ze ook waar en heel duidelijk in de communicatie

klasse service!

Goede service en duidelijke communicatie!

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort