Goed ontvangen en begeleid

Goede service, Uitgebreid de tijd genomen voor mijn auto.. extra uitleg gehad over issues.

Prima, zoals gewoonlijk

Prima geregeld. Auto weer netjes. Bij vertraging was er op tijd overleg

gewoon goed geholpen

Goed geholpen communicatie niet helemaal vlekkeloos maar dat kan gebeuren als 2 verschillende werkopdrachten op 1 dag worden uitgevoerd door laatste wijzigingen in de planning op de dag zelf.

Zeer vriendelijk personeel en goed kunnen werken in een aparte ruimte tijdens het wachten.

Al jaren een vertrouwd adres.

Vriendelijk en professionele medewerkers die met je meedenken.

Uitstekende service

Wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen, En bij het wachten , kan je lekker bakkie koffie pakken wanneer je wilt.

Ik had per mail aandachtspunten aangegeven. Dat is intern niet gecommuniceerd! Maar toch een 8!

Al het onderhoud perfect uitgevoerd, auto van binnen en buiten schoongemaakt, wat wil je nog meer.

prettig en adequaat

De onderhoudsbeurt in volgens afspraak uitgevoerd, o0ver te vervangen onderdelen is contact geweest en tot slot is de auto van binnen en van buiten geschoond. Wat wil je nog meer.

Auto zag er keurig en zowel binnen als buiten schoongemaakt.

Goeie service

Auto ophalen en gewassen terug en grote beurt perfect.

Kan gebeuren!

Na oproep en brengen auto blijkt onderhoud (gezien de km-stand) nog niet nodig te zijn! Administratieve vergissing wordt me verteld!

Zoals altijd TOP !

Dit bezoek was alleen maar voor het vervangen van een koplamp maar daar was de vriendelijkheid en Service niet minder om !!

Wat mij betreft is de onderhoudsbeurt goed verlopen. Werd eraan herinnerd dat ik een onderhoudsbeurt moest laten doen. Daarna door de verkoper nogmaals benaderd en als laatste gebeld om een afspraak te maken. Vervolgens werd ik via mail op de hoogte gebracht wat er moest gebeuren aan de auto en werd gevraagd om toestemming zodat het uitgevoerd kon worden. Daarbij wist ik wat de kosten waren. Kortom tevreden over de handelswijze.

Uitstekende ervaring.

Prettige ontvangst. Op gestelde vragen volgt duidelijk antwoord. Vertrouw volledig op deskundigheid van de monteurs die werkzaamheden aan auto verrichten en dat vertrouwen is nog nooit beschaamd. Ga zo door!

Prima werk geleverd

Tijdens de extra werkzaamheden goed op de hoogte gehouden . Vriendelijke behandeling aan de balie.

Snelle, geplande pitsstop

Afspraak voor de controlebeurt makkelijk on-line gemaakt, geheel volgens verwachting uitgevoerd. Extras vooraf besproken. Prettig ontvangen en geholpen; lekkere koffie tijdens het wachten.

De probleem was helaas niet opgelost.

De probleem was helaas niet opgelost.

Snel en gemakkelijk

Ik werd snel en zeer vriendelijk geholpen.

goed gedaan, geen klachten

dan: op zaterdagmiddag 16 juli j.l. heb ik de olie laten controleren en aanvullen. Omdat er niemand bij de receptie was zou de monteur dat doorgeven; 1,5 l. olie. Maandag 18 juli heb ik nog even gebeld. De telefoniste zou het doorgeven aan de receptie. Ik breng het hierbij nog even onder uw aandacht. Kenteken: 9-KXP-85

Klantvriendelijk en goede service

Vanaf de afspraak + het onderhoud en extra bijkomende werkzaamheden, goed door de receptie geinformeerd. En ook wat betreft de kosten. Op naar volgende onderhoudsbeurt .

De onderhoudsbeurt is prima afgehandeld.

Voor aanvang werkzaamheden ontvang je netjes een diagnose met de uit te voeren werkzaamheden en de kosten. Geen negatieve verrassingen bij het weer ophalen van de auto.

Top service, snelle afhandeling

Snelle service Vriendelijk ontvangen Goed pp de hoogte gehouden Jammer dat het onderhoud bij een ander moet

Probleem niet opgelost; alleen symptoom

Wederom koelvloeistofslang los (nu derde keer). Is weer vastgezet: nu op de goede manier (vorige keer blijkbaar niet goed). Echter het echte probleem is niet bekeken: waarom schiet die slang eraf? wordt er druk opgebouwd? Dus na 15 km rijden stond ik weer langs de snelweg met losse slang en kokende motor. Uiteindelijk is bij de vierde keer verder gekeken en bleek dat het wrijvingswiel niet werkte. Het lijkt erop dat er teveel naar de symptomen gekeken wordt (wat zegt de diagnose) en dat er niet meer nagedacht wordt.

Prima geregeld, goede service!

Snel een afspraak geregeld. Wat lastig is is dat je zelf moet aangeven wat je gedaan wilt hebben. Als de auto een checklist heeft doorlopen ontvang je een sms met werkzaamheden die je kunt goedkeuren of niet wilt laten doen. Ook dit is iets wat moeilijk in te schatten is omdat ik geen monteur ben en dus niet weet hoelang de werkzaamheden uitgesteld kunnen worden als ik er mee wacht. Ook vind ik dat de huurauto gratis zou moeten zijn boven een bepaald bedrag. Zeer tevreden na afloop. Receptie erg vriendelijk!

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort