Een prachtig reparatie/ werkzaamheden rapport waarop duidelijk is te zien wat akkoord is of waarop een aanvulling is gepleegd. TOP.

Uitstekend.

Apk en servicebeurt uitgevoerd auto schoon en netjes afgeleverd.

Vriendelijk, hulpvaardig, communicatief, vlot.

Bij het telefonisch maken van een afspraak werd ik zeer vriendelijk geholpen en mijn vragen beantwoord. Vervolgens is het prettig om meteen de bevestiging per mail te ontvangen. Ook de ontvangst in de garage was plezierig en vriendelijk. Ik heb geen verstand van auto s maar alles gaf mij het gevoel dat er professioneel werd gehandeld.

Correcte en transparante afhandeling

Ik werd goed geinformeerd over kosten en planning.

Ik voelde mij veilig en vertrouwd met mijn auto bij jullie.

Heel prettig. Er is m.i. alles gedaan om goed te doen en het mij naar de zin te maken. Bedankt!!

Top!

Erg klantvriendelijke en dus behulpzame baliemedewerkers! Korte wachttijd. Heerlijke koffie. Gezellige wachttafel.

vooortreffelijk

heldere diagnose, vlotte afwikkeling reparatie, prima service, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Duidelijke communicatie.

Dit ben ik beter van jullie gewend

De auto op maandagochtend gebracht en de hele dag niks gehoord. Om 17.10 uur zelf gebeld met de garage, en te horen gekregen wat er aan de hand is. Afgesproken de auto nog een dag te houden. Telefonisch afgestemd wat het zou gaan kosten. Kosten zouden 120 euro zijn. Bij afhalen van de auto moet ik 165 euro betalen. Normaal krijg ik altijd direct na reparatie het overzicht van wat er is uitgevoerd aan de auto, die kreeg ik nu pas helemaal aan het einde nadat ik al betaald had. Stap ik in mijn auto liggen er nog 2 kappen los in de auto, de ene heb ik zelf teruggeplaatst en die ander weet ik niet waar die hoort. Die ligt dus nog los in mijn auto. En als je zegt dat de auto altijd weer tip top in orde wordt gemaakt dan hadden jullie hem minstens even door de wasstraat kunnen halen. Daarbij maak ik mij zorgen over waar de 1,6 liter olie gebleven is. Als ik de bon zie is er 1.6 liter olie bijgevuld, echter is de auto in maart/april nog geweest bij jullie voor regulier onderhoud. Dan vind ik zoveel olie wel bijzonder. Kortom was dit niet een hele beste ervaring.

Goede service en vriendelijk.

Zie boven.

Zeer prettige en deskundige service

Komen afspraken na, zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn en zijn zeer klantvriendelijk

Kostbaar, onzeker over volledigheid

Problemen met de auto gehad, al meerdere malen voor terug geweest en werd afgedaan dat auto scheef zou staan.. Daarnaast duurder dan andere merkgarages waar we ook komen.

Vriendelijk, deskundig & snel

Vriendelijk, deskundig & snel

Goede service, afhaaltijdstip was niet helemaal goed gekomen.

Bij het brengen van de auto is afgesproken dat ik maandagochtend de auto zou ophalen. Daarom was het inspreken van de boodschap ; dat de auto klaar stond om op te halen , niet nodig.. bert

Ik moest de APK keuring betalen ondanks het feit dat ik een VIP kaart heb.

2 van jullie medewerkers zeiden dat ik de APK niet hoefde te betalen , maar de laatste zei dat dat wel moest. Er is me volgens mij nooit verteld of gemaild over veranderde voorwaarden van de VIP kaart.

geweldig

Erg prettig ontvangen een hele goede service.

Ben tevreden met de huidige dienstverlening. Wat mij wel tegenstaat is, dat er meteen moet worden afgerekend terwijl er op de factuur een betalings termijn van 30 dagen staat.

Klantvriendelijk, persoonlijk, je wordt gezien en herkend, kundig

Zeer prettig. Vooraf een duidelijke indicatie van de te maken kosten en tijdsinvestering. Auto was binnen de afgesproken tijd klaar. Hoewel de chauffeur die mij weg zou brengen ziek was, en er dus eigenlijk niemand was, ben ik toch naar huis gebracht.

Goed geholpen door klantvriendelijke en kundige medewerkers

Goed geholpen door klantvriendelijke en kundige medewerkers

goed geholpen

zoals verwacht is mijn auto keurig weer in orde gemaakt het iswel even wennen aan de nederlandse prijzen

Prima ontvangst, auto weer als nieuw en tot mijn verrassing schoon!

Zie vorige mededeling. Top

Super professional

Geweldig geholpen en aardige medewerkers

Goed, snel en vriendelijk geholpen

Aan komen rijden met defecte wisserbladen, binnen 15 minuten weer onderweg met twee nieuwe wisserbladen op de auto.

de hoge rekening heeft mij onaangenaam verrast.

Ofschoon mijn Peugeot 107 weer soepel en veilig rijdt (waarvoor ik de medewerkers van de werkplaats erkentelijk ben!), geef ik Peugeot niet de score van 5 sterren. Die ene ster bij mijn beoordeling ontbreekt, omdat ik onaangenaam verrast werd door de extra kosten voor de complete vervanging (reeds na vijf jaar!) van de remschijven van mijn 107. Waarom werden de oneffenheden niet eerder waargenomen?

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk