Communicatie kan beter.

Bougie tijdens rit kapotgegaan. Een nare rit van 25 km. naar de garage, met max 40 km.per uur op een provinciale weg.(2 cylinders). Een dag ervoor een grote onderhoudsbeurt gehad. Moest moeite doen om veel spoed te bewerkstelligen aangezien ik de volgende dag met vakantie ging.

Snel en goed geholpen.

Dimlicht was stuk. Binnen een uur verholpen zonder afspraak. Meteen nieuwe matjes op de vloer laten leggen want die had ik nog niet.

Vriendelijke professionele service

Ik ben correct en duidelijk geholpen, alles kwam overeen met mijn verwachtingen en ik heb het als erg prettig ervaren.

Dank voor bandenwissel Prettige communicatie aan balie Wachttijd comfortabel Dik tevreden

Als nieuwe klant goed ontvangen .

Alles was oke, alleen de auto was erg slecht gewassen dus dat is een verbeterpuntje.

Ik ben volledig tevreden over ontvangst en communicatie.

Vriendelijke ontvangst en heldere toelichtingen.

Goed, maar kan beter

Vriendelijke ontvangst en werkzaamheden volgens afspraak. Enig verbeter punt is na afloop krijg je een rapport in je mailbox. Heel mooi, maar klant vriendelijker zou ik vinden om gewoon even alle punten door te lopen en te vragen of het duidelijk is of dat er nog vragen zijn. Zou ook een goede manier van klanten binding zijn. Ondanks de vriendelijkeheid voel ik me meer een nummer i.p.v. klant. Jammer, maar verder wel tevreden

Prima geholpen

Ik ben in het verleden altijd zeer goed geholpen door de Citroen mensen en dat is nog niet veranderd.

Correcte service volgens vooraf gemaakte afspraken

Op de vooraf besproken dag is de auto gecontroleerd en zijn aan de hand van de diagnoselijst en kostenraming de onderhoud- en herstelwerkzaamheden tot tevredenheid uitgevoerd.

Goed en snel geholpen

Ondanks dat ik geen werkplaatsafspraak had ben ik direct goed en snel geholpen

Auto was snel weer klaar en netjes schoon opgeleverd

Prettig

Gewoon goed

klantvriendelijk

Goed geholpen

Goed contact met receptie over reparaties.

the place to be

goede service vriendelijke mensen klantgericht

Uitstekend. Heel erg klantvriendelijk. Goed uitleggen wat er gedaan moet worden. Ik heb gewacht op mijn auto en kon goed werken. Dus ook goede werkplek. En ik stond op mijn beurt te wachten. Een andere dame was voor mij. Die moest haar auto achterlaten. blijkbaar was dat voor haar onverwachts of ze had geen vervoer terug geregeld (kan ook) waarop de baliemedewerker zei: ik breng u wel weg. Heel erg attent!

Duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden

Zeer goed geholpen

Snel, professioneel, vriendelijk

Plezierig

Het terrein is vol en voor mij wat onoverzichtelijk

Kostbaar

Na een telefoontje van een baliemedewerker dat er eventueel nog wat meer moest gebeuren dan de opdracht of ik ermee instemde was de vraag. Na wel verteld te hebben dat het wel een voor mij ( AOW-er) toch een aardig dure servicebeurt ging worden toch ermee ingestemd . De verdere afhandeling was goed .

Veel tijd en aandacht.

Goede sfeer, zeer hulpvaardig, tijd voor vragen en antwoorden.

Zeer service gerichte professionals

Nemen tijd, denken mee in oplossingen, zijn duidelijk in hun uitleg.

Een prachtig reparatie/ werkzaamheden rapport waarop duidelijk is te zien wat akkoord is of waarop een aanvulling is gepleegd. TOP.

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort