Warme ontvangst, waarbij de receptiemedewerkster haar uiterste best deed om mijn economy ohb laag te

Goed meegedacht , ook over noodzakelijke reparaties. Prima srrvicefiets stond voor me klaar.! En na afloop werd ik ook nog prima geholpen met het uploaden van mijn mobiele telefoonboek naar de autotelefoon. In een woord TOP .

Niks op aan te merken.

Deze keer vlekkeloos verlopen. Het was de apk.

Aardige behulpzame mensen

DE EERSTE KEER BIJ NEFKENS.DAARVOOR BIJ CITROENGARAGE. DE ONTVANGST EN OPGEWEKTE BEHANDELING PRIMA. HOPELIJK GELDT DAT OOK VOOR DE BEHANDELING VAN DE AUTO.

Goed geholpen, vriendelijke medewerker

Goed geholpen, vriendelijke medewerker

Goed en snel gewerkt

Was er voor bandenwissel vriendelijk receptie personeel en goed en snel gewerkt

snelle service, goede uitleg

snelle service, duidelijke uitleg

snelle service, duidelijke uitleg

Snel en goed geholpen

Naar volle tevredenheid geholpen bij banden wisselen. Ga zo door !

Snel en goed geholpen

Naar volle tevredenheid geholpen bij banden wisselen. Ga zo door !

Professionele service in vlot tempo geleverd

Prettig geholpen. Er werd goed nagedacht over welk onderhouď nodig is. En het werd prima uitgevoerd, voor zover ik dat kan beoordelen.

Snel en vakkundig

Kwam voor een testrit, en constateerde een kapotte koplamp, deze werd tijdens de testrit al hersteld.

Het woord �uitstekend zegt al genoeg

Buitengewoon vriendelijke behandeling door receptie; het werk werd snel en goed uitgevoerd. Auto werd ook nog gewassen. Andere medewerkers van Nefkens die toevallig langsliepen toen ik zat te wachten, zeiden me ook heel vriendelijk goedemorgen. Kortom: een vertrouwde sfeer.

Het woord �uitstekend zegt al genoeg

Amsterdamseweg 151