Klantvriendelijk bedrijf

Ik heb recent een APK laten uitvoeren. Personeel is vriendelijk en kundig. Ik mocht op mijn auto wachten en een gratis drank bestellen. Extra noodzakelijke bijkomende reparaties worden altijd vooraf gemeld. Als klant weet je dus altijd waar je aan toe bent, super!

Top service

Gewoon zonder afspraak binnen gelopen en ze maakten gelijk tijd om mijn koplamp te vervangen Geen probleem mevrouw en binnen kwartiertje keurig netjes weer buiten Met nieuwe lamp

Duidelijke communicatie en goede service

Goede ervaring met dit bedrijf.

Altijd super vriendelijk en netjes!!!

Een hele betrouwbare garage waar je altijd super vriendelijk en netjes wordt ontvangen!!

Vriendelijke mensen en vakkundig personeel

Zorgen niet voor onverwachte verrassingen

Mijn auto laten keuren, ze bellen netjes op wat er mankeert en wat de kosten zijn en dat is heel fijn

Meer dan tevreden

Reeds verschillende keren bij jullie geweest: banden, bandenwissel (zomer/winter) of apk steeds tot volle tevredenheid.

Omdat jullie mij nooit teleurstellen!

Sinds 2 jaar klant en oprecht nog nooit teleurgesteld. Ten alle tijden krijg je advies op maat, een open, eerlijk en transparant gesprek en het juiste resultaat. Simpelweg een aanrader dus!

Alles naar wens verlopen

Alles naar wens verlopen, volgende week vrijdag staat auto weer op de agenda omdat onderdeel besteld moet worden en dat vind ik ook niet gek want je kan nou eenmaal niet van ieder merk, type auto alles op voorraad hebben. De prijs is best wel pittig maar wetende dat het probleem daadwerkelijk opgelost word is het mijn daarom ook waard. Daarom kies ik voor jullie bedrijf dat ik een 10 geef voor mijn ervaringen.

Uiterst professioneel en n correct.

Altijd buitengewoon goed behandeld en geholpen. Tyrex is voor iedereen een aanrader.

Snelle service en meedenkend

Snel, meedenkend en kwalitatief. Zeker aan te raden partij om je auto te laten servicen.

Prima geregeld

Ondanks mijn plotselinge problemen tussendoor geholpen. Heel fijn. Nog sneller dan verwacht.

Professioneel en no nonsens

Goed en gerichte diagnose en perfecte reparatie. Leen auto ter beschikking en duidelijke uitleg over de reparatie. Geeft ons een goed en betrouwbaar gevoel. Top!!

Geweldige ervaring

Volgens afspraak gewerkt. Accuraat Geen extra gezeur van ...... moet u nog dit ,nog dat ?? Kon wachten terwijl beurt werd afgewerkt. Juffrouw aan balie bekeefd en vriendeljk Keek in systeem wat nodig was. Ben er vorig jaar ook geweest voor beurt en keuring, op aanbeveling van neef. Toen aan de telefoon ook prettig advies gekregen. Ga zeker terug !

Vriendelijke behandeling

Er wordt prima werk afgeleverd,en goede adviezen gegeven.

Ga nooit meer naar een andere garage

Is een prima garage en kundig ik raad deze garage iedereen aan

Topper

Goede garage en deskundig personeel.

Geen service

Altijd heel blij met de garage geweest, alleen vorige keer hebben ze zelf een fout gemaakt en dit kon niet meteen opgelost worden, (moest mijn auto de hele dag laten staan) terwijl ze met het vervangen van de paravan vergeten waren de ruitenwissers goed aan te draaien waardoor ik onderweg met in elkaar gedraaide ruitenwissers in de stromende regen terecht kwam! Ze hoefde alleen de moer aan te draaien, bleek achteraf!! Wegenwacht moeten bellen.

Uitstekende garage en vakkundig en nette prijzen.

,eer betrouwbare garage die flexibel is en zeer goede service als je ze echt nodig hebt

Vriendelijk en goede service

Ik ben op alle gebied gewoon heel tevreden, meer kan ik er niet van maken. Zo doorgaan zou ik aanbevelen.

Vakbekwame mensen en altijd vriendelijk

Snel, goed, en voordelig.

Bosch car service is een fijn autoservice bedrijf. Afspraken zijn snel te maken. Vriendelijke receptie. Dringen je geen onnodige zaken op zoals bij de merkgarage. Geven precies aan hoe lang je bijv. nog door kan met de remblokken, zodat je de keuze hebt. En de prijzen zijn lager dan bij de merkgarage.

Snel en vriendelijke hulp

Ik kom de afgelopen jaren met me fiat panda bij tyrex. De service is goed en de prijzen zijn zoals het hoort. Personeel is meedenken en vriendelijk.

Tevreden

Erg tevreden er was de info op een duidelijk manier bedankt

Crogtdijk 58

4825 BA Breda