Wordt heel goed geholpen

goede service

het beschikbaar stellen van een leenauto

Betrouwbaar, vriendelijk en deskundig.

Ouderwets persoonlijk en vriendelijk geholpen en de aanschaf van een tweedehands auto ging heel vloeiend. De auto voelt als nieuw!

Duidelijk, helder, persoonlijk en vriendelijk! Denken ook goed met je mee.

Prima gesprek en service

Prima auto gekocht in 2019 en hoop met deze net zoveel fijne kilometers te gaan maken

Prima, goede service

Bij meer werk bellen ze altijd.

Top service

Een goede betrouwbare garage komen zeker weer terug

Goede en vriendelijke service

Goede prijs-prestatie verhouding. Vriendelijk personeel.

Snel en uitstekend geholpen betrouwbare service

Goed!

Telefonisch goed bereikbaar. Kreeg een schone auto terug, wat fijn.

tevreden

In goed overleg de APK beurt gepland en uitgevoerd.

Goede service, duidelijk overleg.

Fijne garage

Fijne garage met vriendelijke en vakkundig personeel.

Vriendelijke

Behulpzaam en vriendelijke eigenaar.

Goeie communicatie

Service en klantvriendelijkheid als vroeger

Deze recensie is niet helemaal objectief omdat ik al jaren bij deze garage mijn auto in onderhoud heb. Ook deze keer ben ik weer prima geholpen. Niet alle euvel was verholpen, maar daar werd ik een week nadien nog weer over gebeld. Dat wordt alsnog rechtgezet binnenkort. Ik vind het prettig dat, hoewel er geen familie of kennissen van mij bij dit bedrijf werken, ze mij altijd bij mijn voornaam aanspreken. En dat vervangend vervoer wordt afgerekend op km prijs en niet, zoals ik bij een andere garage in de buurt jaren geleden heb ervaren, 30 Euro per dag autohuur op de rekening wordt gezet. Dan begrijp je misschien waarom ik destijds naar deze garage ben over gegaan. Vanwege klantvriendelijkheid en deskundigheid.

Zij denken met je mee

Zij denken met je mee en goede service Top garage

Positief

Duidelijke en prettige communicatie.

Reparatie prima verholpen

Reparatie in garantie periode netjes verholpen

behulpzaam en goed

alles is netjes afgehandeld , de auto is goed afgeleverd en loopt weer soepel. De rekening is vlot gestuurd.

Prima behandeling

Ik heb hele goede ervaring met behandeling van een grote beurt

Snel

Duidelijke afspraak, snel geregeld

Goed snel geholpen

Toppers

Perfecte service: auto na reparatie gewassen thuis gebracht.

Veldkampsweide 2

7448 RA Haarle

Over Bosch Car Service Auto Service Haarle

Auto Service Haarle is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie van alle merken auto's, caravans, aanhangers en campers. Ook verkoop van auto's, nieuw en gebruikt, bent u bij ons op het goeie adres.

Over Bosch Car Service