Het hele traject is prima verlopen met persoonlijk telefonisch contact, zowel bij tussentijdse vragen als bij het controlegesprek. Er is uitgebreid de tijd genomen om alles door te nemen en door het tussentijds opstellen van de concepten heb je een duidelijk overzicht wat te bespreken is. Keuzes kunnen vanaf het begin al goed aangegeven worden in de vragenlijst.

Heel professioneel!

Ik heb het als prima ervaren, communicatie was goed. Wel rekening houden met 2 maanden voor tekenen bij notaris.

Ik ben zeer tevreden.

De werkwijze van de thuis notaris heeft ons uitstekend geholpen bij het duidelijk krijgen van de mogelijkheden om onze laatste wensen zo goed mogelijk in een testament vast te leggen. We konden dat in alle rust doen.

Duidelijk, snel en vanuit huis geregeld

Wij zeggen al jaren we moeten ons testament regelen. We zijn een samengesteld gezin en willen dat onze kinderen gelijk staan als het gaat om de erfenis. Daarnaast ook gelijk een levenstestament laten opstellen. Alles werd in het telefoongesprek duidelijk uitgelegd, toegelicht én er werd meegedacht. Het is materie die wij beiden eigenlijk niet kennen dus de expertise die geboden werd was echt nodig. Tarief duidelijk en geen extra kosten toen we toch nog een fout over het hoofd hadden gezien. Ook prettig om het met de kinderen te kunnen bespreken zodat zij op de hoogte zijn wat onze wensen zijn en wat zij kunnen verwachten mocht er met ons iets gebeuren.. Daarna de uitnodiging om in de buurt van onze woonplaats bij de notaris te komen tekenen. Ook notaris Lever gaf de benodigde toelichting..Het geeft een goed gevoel dat alles nu goed geregeld is. Van harte aanbevolen, zowel Thuisnotaris als notaris Lever in Meppel.

Onbezorgd de toekomst regelen

Zeer prettige medewerkers. Nemen rustig de tijd om alles door te spreken. Ik had gekozen voor het extra gesprek. Mijn kinderen waren hierbij aanwezig waardoor het meteen voor iedereen duidelijk was.

We moesten even wachten op een afspraak met de notaris maar ik begreep dat die het in heel nederland erg druk hebben. Verder helemaal perfect geregeld. Erg overzichtelijk en gesprek met de medewerker was erg goed en leuk!

Ver weg blijven

Veel tijd gestoken in mijn testament zowel digitaal als via de telefoon. Vervolgens zou er een aantal maanden (!!) later getekend kunnen worden, ene Celestine zou terugkomen met een datum. Nooit meer wat van gehoord en mails worden niet beantwoord. Zojuist maar weer eens gebeld samen met een medewerker het klanten portaal bezocht waaruit bleek dat mijn gegevens helemaal niet verwerkt zijn. Toen ik aangaf op zoek te gaan naar een ander bedrijf gaf de telefonist aan dat hij dat ook zou doen als hij mij was. Zonde van je tijd en geld deze club.

Fijne en professionele begeleiding

Op advies van collega's na gaan denken over het laten opstellen van een levenstestament, kwamen wij uit bij Thuisnotaris. Zelf op je gemak de basis invullen en waar nodig met begeleiding het testament afronden zijn ons zeer goed bevallen. Het contact met de medewerkers is begripvol, professioneel en prettig. Fijn dat sommige digitaliseringen wel toegevoegde waarde hebben, vaak ook vanwege ingewikkelde thema's. Dank team van Thuisnotaris!

Matig

Website is mooi, overzichtelijk. Achteraf foutjes corrigeren is niet mogelijk. Bij telefonisch contact goed geholpen, maar website had het meeste niet opgeslagen. Daarna bericht met vraag voor het goedkeuren en bevestigen, maar er zaten nog foutjes in. Correctie opgegeven en weer verzoek goed te keuren ontvangen, maar correcties waren niet doorgevoerd. Dat tot een paar maal toe. Gechat, geschreven, gebeld, verkeerd doorverbonden, enz. Uiteindelijk gecorrigeerd, maar verkeerd. Wel vriendelijk... Goedkoop, maar er wordt niet vermeld waar de notarissen zich bevinden waar je moet ondertekenen. Dus als Limburger 3 uur gereden (op en neer). Nog van tevoren gevraagd om een lijst van mogelijke notarissen, zodat ik het nog op zijn minst met iets leuks kon combineren. Maar geen antwoord op gehad. Maar het Testament is gelukt.

Goed geregeld in begrijpbare taal

Per onderwerp punt voor punt duidelijke uitleg. Voor een paar dingen hebben we nog telefonisch contact gehad om te checken of we het goed begrepen. Daar namen ze alle tijd voor.

goede uitleg en advies gehad

ik vond het gesprek aangenaam en duidelijk. er werd ruimschoots tijd genomen voor onze vragen.

Deskundig advies

Deskundig en goed begeleid advies voor een passend testament. De site is praktisch opgezet en voorzien van duidelijke informatie

Zeer fijn en vakkundig geholpen

Wij hebben onze testamenten bij huisnotaris op laten stellen en zijn hier over zeer tevreden! Het invullen online was ook goed te doen en alle afspraken en adviezen zijn prima verlopen. Als laatste de afhandeling door een notaris in Vlissingen was super! Ze namen alle tijd voor ons.En ten laatste de prijs was de helft van een gewone notaris..Warm aanbevolen.

totaal concept

- Online invoeren is duidelijk, - Halfuur gesprek is ook duidelijk uitleg - Notaris afspraak ook goed geregeld.

Prima verzorgd.

In verband met het (eindelijk eens) willen regelen van een (levens)testament hebben wij informatie gezocht. Met name via het internet. Maar ook bij de “Vereniging Eigen Huis”, de Consumentenbond e.a. Gekozen voor Thuisnotaris. De info over alle mogelijkheden worden duidelijk uiteengezet. Daardoor is het eenvoudig om het (levens)testament op te stellen. Na het maken van de keuzes wordt het (levens)testament voorbereid. In een telefonisch gesprek wordt alles gecontroleerd. Een concept op papier wordt toegestuurd. Na akkoord wordt een afspraak gemaakt met een notariskantoor in de buurt voor de “officiële bevestiging”. Kortom: De gehele procedure van info-verstrekking t/m de ondertekening is prima geregeld.

Efficient en vrij goedkoop

Omdat de Consumentenbond Thuisnotaris aanraadde hebben wij onze levens- en gewone testamenten bij hen laten opmaken. De informatie die we kregen was duidelijk, het online persoonlijk gesprek om alles door te lopen ook. De afspraak bij een aan hen verbonden notariskantoor liep ook goed. Al met al een goede ervaring.

Fijn geholpen en snel

Heb een testament laten opstellen snel en zorgvuldig is het afgehandeld zeer tevreden.

Van begin tot eind zeer positief. Ook de telefonische afspraak met alle uitleg en controles was zeer kundig. Afhandeling bij de moratorium ging ook heel soepel. Tijd tussen opstellen testament en het uiteindelijke tekenen slechts 3 weken. Kan het iedereen aanraden.

goedevoorlichting en goede prijs

Gevonden via zoeken op internet. Prijstechnisch leek mij het wel wat. Verder goede informatie gekregen.

Fantastisch

Mijn ervaring met Thuisnotaris is fantastisch. Wat ik ook vroeg, het antwoord was er snel en begrijpelijk, per mail en telefoon. De ondertekening rustig en duidelijk. Ja, ik raad Thuisnotaris eenieder aan!

Gewoon goed geholpen

Allles goed geregeld

Julie geven goede advies hoe we het op papier kunnen zetten

Vriendelijke hebben jullie ons geholpen

Goed en snelle service

Zeer duidelijke communicatie

Ze houden zich aan de afspraak. Als iets niet duidelijk is leggen ze het nog een keer voor. Alles was heel vlot geregeld en niet onbelangrijk, tegen een hele schappelijke prijs. De prijs is ook inclusief het passeren van de akte bij de notaris.

ingewikkelde materie helder verwoord en verwerkt

Gezien onze leeftijd hebben mijn vrouw en ik besloten beide een levenstestament en een testament te laten maken. Om ons heen kijkend vonden we de notaris tarieven aan de hoge kant. Ook zagen we op tegen lange gesprekken met uitleg en graag wilden we ons zelf kunnen inlezen en gezamenlijk besluiten. Die wensen konden we verwezenlijken via de thuisnotaris. Alle informatie wordt je opgestuurd. Je kunt het in eigen tempo verwerken en altijd ruggespraak houden. Dus alles in eigen hand en voor een redelijke prijs. Uiteindelijk hebben we getekend bij een vriendelijke notaris bij ons in de buurt.

Aphroditestraat 37

5047 TW Tilburg

Over Thuisnotaris

Bij Thuisnotaris stel je eenvoudig zelf je testament, levenstestament of samenlevingscontract op. Wij zijn de enige online notaris met persoonlijk contact. Je spreekt altijd je situatie door met onze expert voordat je die gaat ondertekenen. Maar we kunnen je ook helemaal begeleiden. De Consumentenbond geeft Thuisnotaris alleen maar pluspunten.