Interessante avond

Goede locatie, helder verhaal duidelijk omschreven.

Super uitleg

Wij vonden het een geweldige duidelijke uitleg. Op een prettige ontspannen manier alles uitleggen. Voldoende tijd voor vragen.

Was heel duidelijk gesproken

Heel goed hartelijk daarvoor

Het was een prima en goed uitgelegd verhaal.

Je leest wel eens wat over bepaalde onderwerpen en dit verhaal vertelt ons toch wel dat wij hier veder mee moeten gaan om in de toekomst niet in de problemen te komen.

Goed en duidelijk uitgelegd, maar niets van dit verhaal op mijn situatie van toepassing.

Goed en duidelijk uitgelegd, maar niets van dit hele verhaal op mijn situatie van toepassing, dus zal ik alsnog een afspraak moeten maken en hik nogal op deze die lappen tekst; dat onthoud mijn hoofd nooit allemaal. En de kosten houden me ook tegen. O ja en niet te vergeten de verzekeringen, die iedereen je altijd aan wil smeren. Ik leef alleen, ben 57, heb een winkel, zonder personeel, huurhuis boven de winkel,ongeneeslijk ziek, zoals dat zo mooi heet. Heb alleen nog een vader (77) en zus (56) en vriend. Ik heb al jarenlang wat dingen op papier gezet, maar begrijp wel, dat er heel wat meer moet gebeuren dan dit. Ook uit de ervaring na overlijden zusje,die niets had geregeld en wij, als familie, zo coulant waren om mijn (bijna zwager) alles na te laten, incl.bedrijf met personeel. Dus… Ik zal wel een afspraak moeten maken, maar moet dan iemand meebrengen met een helder hoofd, ik vergeet 3/4.

Wijzer geworden

Erg informatief

Zeer deskundige uitleg

Zeer goede voorlichting , en zeer klantvriendelijk, bij de notaris krijg je niet z,n uitleg moet je meer vragen.

veel wijzer geworden

Goede presentatie

De presentatie was erg goed en duidelijk uitgelegd. Met een vleugje humor konden we het goed begrijpen. We zijn heel erg blij dat we zijn geweest.

Zeer duidelijk en informatief

Lezing werd goed gepresenteerd. Het was gemakkelijk om vragen te stellen. Was niet te lang en niet te kort.

Ogen opengaand

Verrassend veel mogenlijk voor een testament te maken en weinig belasting te betalen.

Even weer wakker geschut

Ik had er weleens van gehoord dus dat moet ik een keer doen En nu ga ik het regelen

Waardevol

Strak voorgedragen edoch zonder dwingend te zijn. Professioneel voorbereid. Mijn instelling bij aanvang “ zal wel eindigen in voorstel mij, tegen betaling, te steunen/vertegenwoordigen” Echter na afloop “ Hier ga ik gebruik van maken “. Chapeau.

Een zeer helder en informatief verhaal op een prettige manier gepresenteerd.

Ik heb het goed kunnen volgen.

We zijn een hoop Wijzer geworden

We zijn een hoop wijzer geworden

Lezing was goed voorbereid

Lezing was duidelijk en goed uitgelegd in niet te moeilijke taal.

Heel duidelijk

Ik heb met plezier geluisterd naar Carien. Zij sprak helder en duidelijk. Natuurlijk heb ik vragen, en die gaan we later bespreken als er een afspraak is gemaakt.

duidelijke uitleg

Met humor uitleg gegeven. Duidelijk.

Kort, maar bondig en goed uitgelegd. Ook fijn dat de vragen van het publiek door de spreker (uitgerust met een Public Address system-versterker) werden herhaald, zodat iedereen begreep waarover de vraag ging.

Duidelijk, beknopt en efficient

Ondanks de stemproblemen van de presentatrice is de info uitermate goed overgekomen. Vragen werden prima beantwoord

Zeer duidelijke taal

Erg prettige hervaring interesant en zeer duidelijk in onze taal

een interessante lezing met duidelijke uitleg

Deze informatieavond heeft helemaal aan mijn mijn verwachting voldaan. Vele onduidelijkheden zijn verhelderend toegelicht. Marco was een prettig persoon om naar te luisteren,en de de opbouw van de lezing was boeiend tot het einde . Zeker aan te bevelen om aan een lezing deel te nemen.

goede uitleg

duidelijke uitleg

Iets minder snel zou voor mij beter zijn

Duidelijk, goed te verstaan en zeker i.c.m. de video een uitstekende visuele ondersteuning.

Prima inleiding, goed te verstaan, spreker is gewend om deze inleiding en dit onderwerp voor groepen te geven. Prettig persoon ook. Deskundig. Ik ben van plan om een gratis en vrijblijvend gesprek over het opstellen van een levenstestament aan te vragen.

Helftheuvelweg 47

5222 AV s-Hertogenbosch

Over Erfrechtplan

Het opstellen van een testament begint met u rustig en goed te laten informeren over wat een testament doet en welke keuzes u heeft. Om u hierin te helpen geven wij voorlichting door het hele land. Dat doen we in de vorm van gratis lezingen op locatie of online. Onze adviseurs zoomen daarna met u in op uw persoonlijke situatie in een gratis gesprek bij u thuis of via een videoverbinding. De adviseur kan u na het gesprek helpen om uw testament in orde te maken en te laten passeren bij een notaris in de buurt.