Veel praktische en duidelijk informatie.

Vriendelijke ontvangst met een hoop verkregen informatie gebracht door een zeer prettige "verteller".

Prettig

Duidelijke uitleg

Heldere, duidelijke en strak geregistreeerde lezing

Zie boven

Was zeer duidelijk

Duidelijke uit leg top

Goede uitleg

Goede uitleg, maar helemaal alles begrijpen in een keer is moeilijk.

Goed en duidelijk verhaal.

Het geeft je stof tot nadenken

Goed en duidelijk gesproken.

Je krijgt op zo'n avond wel heel veel informatie, moeilijk om alles op te slaan.

Heel goede informatie

Inzicht gekregen in de materie door een goede presentatie!

Heel interessant

Je denkt al snel dat alles volgens de wet automatisch gaat maar,zo gaat het dus niet,wij zijn nu heel wat wijzer geworden over een levenstestament en een testament,het was zeker de moeite om naar deze lezing te gaan

duidelijk

Was erg in afwachting maar gebleken is dat het heel duidelijk is uitgelegd , heb inmiddels een afspraak gemaakt met Agnes,

Duidelijke uitleg in begrijpend Nederlands.

Een goede en duidelijke informatie in begrijpend Nederlands.

Leerzaam

We gingen sceptisch naar de informatieavond, maar werden blij verrast. In eerste instantie door de locatie, verder de organisatie en de professionele wijze waarop de informatie werd gepresenteerd. Duidelijk, gestructureerd, goed te volgen op de screens. Aansluitend de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen na een bepaald onderwerp. Wij maken zeker gebruik van de mogelijkheid om dit uit te breiden met een persoonlijk gesprek en de mogelijkheid om dit uit te breiden naar een notaris.

Naar ons idee een goede lezing

Naar ons idee een goede lezing in algemene zin.

Interessante voorlichting

De voorlichtingsavond met een lezing over de verschillende mogelijkheden t.a.v testament vormen was zeer interessant. Moeilijke begrippen uit de ""testament wereld"" werden op een prettige wijze besproken a.d.h. van voorbeelden. Een leerzame avond !!

Duidelijk

X

helder/duidelijk

goed uitgelegd, kreeg voldoende info

In goede, duidelijke mensentaal een heel moeilijk onderwerp uitgelegd.

Vooraf duidelijk uitgelegd hoe de avond zal verlopen ivm vragen stellen. Hieraan is streng de hand gehouden. Dat was heel fijn en duidelijk. Tussen de onderwerpen door, vragenblokjes alleen over het onderwerp dat net uitgelegd is. Het allerbelangrijkste vond ik de mensentaal. Geen moeilijke woorden (zoals het geval kan zijn bij een notaris). Ook heel fijn was het door de spreker herhalen van de vragen uit de zaal, zodat iedereen wist waar het over ging.

Veel geleerd zeer interessant

Hoe omgegaan met erven voor af.

Heel nuttig en leerzaam

Fijne ontvangst met koffie en een koekje en hierna een geweldige lezing die ondanks het onderwerp heel boeiend en met humor werd gebracht. Mijn vrouw en ik hebben veel hiervan geleerd en willen dan ook zo snel mogelijk verdere stappen ondernemen

Goede,duidelijke en zorgvuldige lezing.

Zowel presentatie als informatie waren keurig verzorgd, zeker in duidelijke en begrijpelijke wijze voor leken op dit gebied. Ook mogelijkheden en voordelen t.a.v. een testament op laten maken werden uitvoerig uit de doeken gedaan. Bedankt voor deze service! J.H. Spekle

Heb er veel van opgestoken.

Veel van opgestoken en zijn benieuwd naar het vervolg gesprek

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk uitgelegd door een zeer aangename dame en n.a.v. het geheel op het formulier ingevuld dat wij de presentatie ook nog eens via de mail willen ontvangen (inmiddels al binnen) en ook graag een persoonlijk gesprek/informatie op prijs stellen. Al met al een zeer informatie avond. Met vriendelijke groet, Dick en Arnolda Spanjer

Verhelderend !!

De presentatie over het "levens-testament"gaf een grote schok, ik was hiervan niet op de hoogte, maar door deze presentatie is het wel heel duidelijk geworden. Zal dan ook niet wachten om dit gezamenlijk te regelen.

Fantastische uitleg

De uitleg was heel erg goed in "Jip en Janneke "taal.

Duidelijk

D3 presentatie was duidelijk en met gewone taal gegeven. Ook voor mensen die zich niet hadden ingelezen over " erfrecht" was t te begrijpen.

Helftheuvelweg 47

5222 AV s-Hertogenbosch

Over Erfrechtplan

Het opstellen van een testament begint met u rustig en goed te laten informeren over wat een testament doet en welke keuzes u heeft. Om u hierin te helpen geven wij voorlichting door het hele land. Dat doen we in de vorm van gratis lezingen op locatie of online. Onze adviseurs zoomen daarna met u in op uw persoonlijke situatie in een gratis gesprek bij u thuis of via een videoverbinding. De adviseur kan u na het gesprek helpen om uw testament in orde te maken en te laten passeren bij een notaris in de buurt.