Interessant

Het was een zeer leerzame middag met informatie die ik goed kan gebruiken. Ik ging dan ook voldaan naar huis.

wij hebben er veel van opgestoken.

er werd begrijpelijke taal gesproken.

Was een leerzame avond

De avond was goed verzorgd met duidelijke spreads en een voltrefende uitleg, Veel van opgestoken.

Heel goed en duidelijk. Begrijpbaar

Heel goed dat wij naar de lezing waren. Goede voorlichting

Informatieve bijeenkomst

Niemand praat graag over erfenissen en doodgaan, maar toch kan dat heel nuttig zijn. Al was het maar om jezelf te behoeden voor onnodige en dus onprettige confrontaties met de Belastingdienst! Er circuleren onder vrienden en bekenden allerlei vaak verschillende verhalen, maar wat is daarvan waar en wat niet? In een kleine anderhalf uur zijn de aanwezigen hierover bijgepraat. Met humor, rustig en duidelijk verstaanbaar kregen we inzicht in een aantal zaken die het erfrecht betreffen. Erg informatief en zeer de moeite waard! Blij dat ik erbij was!

zeer duidelijke uitleg

Veel opgestoken deze avond en ga zeker verder met een persoonlijk gesprek en opstellen van nieuw testament

Prettige eerste kennismaking

De lezing maakte de noodzaak van een testament/ levenstestament duidelijk. De lezing wat mij betreft iets meer diepgang mogen hebben.

Proffesioneel, duidelijk en begrijpelijk, to the point

Een duidelijke uitleg over de basis van een (levens) testament, met een duiding naar een goed te volgen pad om het juiste op papier te krijgen.

Heb nuttige info gehoord! Top

Heb nuttige info gehoord

Duidelijk

Alles viel op zijn plek zoals het verteld werd , dus duidelijk en overzichtelijk

Top!!!

Verhelderend

Alles wat met erven te maken heeft kwam aan bod.

Ben goed geïnformeerd over wat ik wilde weten.

De presentatie was duidelijk.

Voor mij was de presentatie over het erfrechtplan duidelijk. De presentatrice werkte met sheets en de uitleg van de stof werd in Jip en Janneke taal gegeven. Iedereen mocht vragen stellen als er iets onduidelijk was.

Gezin

De lezing ging voor 90% over een gezin terwijl ik iemand ben die allen is en een zus heb die ook alleen is en geen kinderen heeft dus zijn wij de erfgenamen en daar is niets over verteld. Mijn zus is ernstig ziek. En ik heb 2 kinderen dus wat moet ik afsluiten zodat zij alles kunnen regelen voor mij.

'n Zeer informatieve sessie!

Veel zaken werden helder besproken waar ik geen weet van had en mij erover verbaasde hoe goed (of slecht) de wet daarin voorziet. Zeker een vervolgafspraak waard om niet te verzuipen in alle regels en wetten.

prima uiteengezet

geeft uiteengezet wat eigenlijk iedereen moet weten

De presentatie van Marco Driesprong was helder en informatief

Ik was al lang van plan om iets te regelen. Mede n.a.v. deze bijeenkomst heb ik de inspiratie gekregen om er serieus werk te maken.

Duidelijke uitleg van voor ons ingewikkelde materie.

We zijn heel blij dat we naar de informatie-avond zijn geweest. Er is veel duidelijk geworden. Geeft rust nu we meer weten. Direct stappen ondernomen voor het vervolg. Afspraak gemaakt.

Een hele praktische uiteenzetting met voorbeelden over erfrecht.

Door voorbeelden visueel te maken wordt het erfrechtverhaal steeds duidelijker en goed herkenbaar op eventueel je eigen levenstestament. Ook wordt duidelijk dat wanneer je het Nederlandse Burgerrecht jouw erfrechtsituatie laat bepalen, je onbewust voor een onzekere toekomst kiest.

wij wisten niet dat er zoveel veranderd was, en het testament op langstlevende voorbij is.

We vonden het een belangrijke informatieve avond, dachten dat we het goed hadden geregeld, jaren geleden. Wanneer we nu niets ondernemen, krijgen de nabestaanden (partner of kinderen) grote problemen.

Duidelijk verhaal

Steeds maar uitstellen maar het moest er toch maar een na gekeken worden. Door dat ik in een huis aan huis blad de advertentie zag staan, dacht laat ik daar maar eens gaan luisteren hoe het werkt. De mevrouw die alles uitlegde deed dit voor mij heel duidelijk. Dus hebben ik gelijk maar aangeven dat ik een vervolg afspraak wil.

Goede presentatie

Presentator gaf duidelijke uitleg met praktijkvoorbeelden. Ook als een aanwezige een vraag stelde werd deze door de presentator herhaald en werd direct een duidelijk en ter zake doend antwoord gegeven. Ik heb zelf al een testament evenals mijn vrouw (volgens mij een identiek testament), zijn wel getrouwd (en fiscaal partners) maar wonen niet meer samen. Worden beiden door de SVB (beiden gepensioneerd) als alleenstaanden beschouwd. Ik zou het op prijs stellen in een nader gesprek te zien of een levenstestament zinvol is en/of er wellicht aanpassingen gedaan moeten worden in het huidige testament. Met name het opvul legaat lijkt mij belangrijk te kunnen zijn.

Heel duidelijk!!

De presentatie was goed georganiseerd, duidelijk, ontspannen maar vooral niet opdringerig. Hierdoor kreeg ik het gevoel, dat het niet om omzet ging, maar echt om de mensen wegwijs te maken in deze lastige materie!! Heb graag een vervolg afspraak bij deze organisatie.

Duidelijk begrijpbaar verhaal.

Zinvol voor iedereen die geen testament heeft,

zeer verhelderend.

alle onderdelen werden in begrijpelijke bewoordingen weergegeven en op een prettige wijze beantwoord.

Helftheuvelweg 47

5222 AV s-Hertogenbosch

Over Erfrechtplan

Het opstellen van een testament begint met u rustig en goed te laten informeren over wat een testament doet en welke keuzes u heeft. Om u hierin te helpen geven wij voorlichting door het hele land. Dat doen we in de vorm van gratis lezingen op locatie of online. Onze adviseurs zoomen daarna met u in op uw persoonlijke situatie in een gratis gesprek bij u thuis of via een videoverbinding. De adviseur kan u na het gesprek helpen om uw testament in orde te maken en te laten passeren bij een notaris in de buurt.