Goede en gedegen uitleg!

De voorlichting die gegeven is was meer dan duidelijk. Netjes verzorgd, voldoende tijd voor interactie met de geïnteresseerde mensen.

Zeer duidelijke presentatie

Ik vond de presentatie duidelijk en begrijpelijk. Alle complimenten voor de presentator.

Helder en Duidelijk voor iedereen

Duidelijke presentie zonder moeilijke juridische termen.

Verhelderend

naar een lezing geweest voor het opstellen van een testament. Zeer duidelijke presentatie. Wij laten onze zaken aanpassen naar deze tijd!

Goed verhaal, duidelijk en met kennis van zaken gepresenteerd

Goede lokatie, goede koffie, goede presentatie met voldoende ruimte voor vragen. Alle vragen (soms nauwelijks verstaanbaar) werden met de microfoon herhaald zodat iedereen de vraag goed kon horen. De vragen werden met kennis van zaken beantwoord.

Ik ben zelf emeritus hoogleraar en heb in mijn leven vele honderden en misschien wel duizenden lezingen bijgewoond, en ook zelf gegeven. Dit was zonder meer de beste die ik ooit heb bijgewoond, zowel technisch (de spreker sprak heel duidelijk, herhaalde wat mensen vroegen, enz.) als qua inhoud (bouwde het verhaal heel systematisch op). Complimenten!

Helder verhaal, super fijne spreker.

Wij hebben er zeer veel van opgestoken, als leken op het gebied van erfrecht. Je wordt aan de hand van een goed verhaal volledig op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden.

duidelijke uitleg met veel eye-openers

Ik weet nu dat ik actie moet ondernemen om zelf in controll te blijven over ons geld

Duidelijke taal

Als heel fijn ervaren om aan de lezing te hebben deelgenomen Goede spreker duidelijke uitleg

Duidelijke spreker.

Ik wist al het een en ander, maar ben er wel wijzer van geworden.

Prima presentatie

Duidelijke uitleg, uitstekende spreker. Erfrecht is een lastige materie maar Marco verstaat z'n vak en brengt deze materie tot 'leven'. Een dikke chapeau!

Ik heb belangrijke tips gehoord die ik niet wist

Dat hoop ik nu te kunnen regelen

Een heldere en interessante lezing

De materie werd op een duidelijke en eenvoudige manier in Jip- en janneketaal uitgelegd, met goede voorbeelden. Er was ook voldoende tijd om vragen te stellen.

goede informatieve avond

de presentatie werd goed georganiseerd en duidelijk gedaan. We hebben er veel aan gehad en besloten ook dat we meteen aktie gaan /moeten nemen om alles op een rijtje achter te laten voor onze erfgenamen. Zijn nu meer bewust dat dat wel heel nodig is. Dank voor deze avond.

Zeer nuttige en plezierige voorlichting.

De voorlichting vond ik inhoudelijk zeer nuttig, de presentatie was duidelijk en overzichtelijk en Marco deed het geweldig. Ik kijk uit naar de persoonlijke afspraak met Nancy.

Leerzaam

Het was een leerzame lezing, het bracht duidelijkheid, goed te volgen, prettige stem ook en het zet je aan het denken. Geïnteresseerd in een persoonlijk vrijblijvend gesprek met Nancy.

Informatief, helder en praktijkgericht

De informatie werd duidelijk en bondig gebracht met ernst en humor. Ook de optie voor een persoonlijk gesprek is een zeer goed initiatief.

heel helder en duidelijk

ik was blij dat ik deze lezing had gepland, een mooi uitgangspunt

Goede uitleg

Zinvolle avond meegemaakt met terzake doende voorbeelden en direct bruikbare antwoorden op gestelde vragen.

Goede informatie op een prettige manier

Heel prettige voorlichting over (levens) testament, aan de hand van een voorbeeld van een modaal gezin. Heel toegankelijk en levendig gebracht, zodat het geen zware kost werd maar wel super informatief.

Waardevolle en heldere presentatie.

Na een prettig ontvangst met koffie en thee met een lekker chocolaatje erbij , kregen wij een heldere, informatieve en waardevolle presentatie over het testament en levenstestament. Vragen werden duidelijk beantwoord. Fijn dat de presentatie per email toegestuurd wordt en dat de mogelijkheid bestaat om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Duidelijke uitleg omtrent erfrecht

Inhoudelijk verschillende voorbeelden over levenstestament en testament. Werd goed uitgelegd. Aandacht bleef bij de onderwerpen. Publiek kreeg ook de kans om vragen te stellen. Bovenal niet saai, ook humor speelde mee. Kortom, een aanrader.

Duidelijk!

Duidelijke uitleg. Geen ingewikkelde juridische poespas.

Was plezierig en duidelijk om het op deze manier aangereikt te krijgen.

De hele materie wordt als een goed en mooi lopend verhaal gepresenteerd. Ik kreeg het gevoel dat ik naar een goede acteur zat te kijken en luisteren. Man had een mooie stem, en rustig tempo. De presentatie straalde zo ook rust uit. Maar ook mede door zijn kennis en ervaring bleef hij ook mooi binnen het tijdschema.

Perfect uitgelegd

Goede duidelijke uitleg. Wel duur!! Als je naar de notaris gaat heb je 4 documenten voor iets meer dan de helft van de prijs bij jullie.

Helftheuvelweg 47

5222 AV s-Hertogenbosch

Over Erfrechtplan

Het opstellen van een testament begint met u rustig en goed te laten informeren over wat een testament doet en welke keuzes u heeft. Om u hierin te helpen geven wij voorlichting door het hele land. Dat doen we in de vorm van gratis lezingen op locatie of online. Onze adviseurs zoomen daarna met u in op uw persoonlijke situatie in een gratis gesprek bij u thuis of via een videoverbinding. De adviseur kan u na het gesprek helpen om uw testament in orde te maken en te laten passeren bij een notaris in de buurt.