In een woord top.
Ik ben Engel Kromhout van der Meer, en had een aquarium van 1.2 meter. Hier zat nog geen verlichting bij dus viel mijn keuze op Chihiros, een niet goedkope oplossing maar ik was er zeer blij mee. Want de planten groeiden beter door het uitgekiende lichtprogramma.
Mijn wens was om ooit een bak van twee meter te hebben en die is een maand of drie geleden uitgekomen. Eentje met een bioloog eronder, Engel blij, vrouw blij dus wat wil je nog meer. Alleen de verlichting liet wel te wensen over. Ik merkte dat ondanks de Co2 en de verlichtingsuren het allemaal niet zo best wilde groeien. Maar om nou een uitgave van ongeveer € 700, te moeten doen vond ik toch ook weer geen goed idee. Dus google is ook mijn vriend, en die heb ik aan het werk gezet. En zo kwam ik aan https://www.aquariumverlichtingkopen.nl/ .
Na wat heen en weer gemaild en gebeld te hebben met de eigenaar John, had ik mijn bestelling bij hem gedaan. Twee dagen later kreeg ik mijn bestelling in huis. 4 zogenaamde plantenlampen en twee lampen om de vissen een mooie kleur te geven. Inclusief een minicomputer om een verlichtingsplan in op te slaan.
Het installeren van de lampen was een appeltje eitje, in ongeveer een klein uurtje had ik de lampen aan de kap vastgeklemd met de in de levering aanwezige klemmen.
Toen was daar het moment suprême, hoe zou de verlichting er uit zien. Nou dat was werkelijk fantastisch. Nu na twee weken zie ik dat al mijn planten beter groeien en de kleur van de vissen is onvoorstelbaar mooi. Het instellen van de verlichtings-computer was ook zeer gemakkelijk, want er was een duidelijke beschrijving bij met foto’s van ieder instelmoment.
Dus als je voordelig een goede aquariumverlichting wilt hebben met een goede service kan ik je aanraden om bij John van https://www.aquariumverlichtingkopen.nl/ je verlichting aan te schaffen.