Wonderlijk wat PSYCH-K in zijn mars heeft

Ik kijk uit om er mee aan de slag te gaan. Ik heb grootse dromen waar ik een grote “das toch te groot voor mij” / “dat lukt me nooit” gevoel bij had en nu heb ik alleen maar zin om ermee aan de slag te gaan! Dit komt net op het moment waarop ik het nodig heb. Ik kijk uit naar hoe in dit in zijn mars kan zetten. En naar dat PSYCH-K allemaal te weeg kan gaan brengen!

Heel mooi

Zojuist de basiscursus gevolgd en als zeer interessant en verdiepend mogen ervaren. Martijn is een zeer professionele begeleider die de boel keurig en duidelijk in goede banen leidt. Goede verteller en heldere geest. Erg bedankt!

• Mijn instructeur: Martijn Lemmens

Heel veel mooie ervaringen meegemaakt.

Met deze nieuwe ervaringen ga ik een energiek en liefde vol leven tegemoet.

• Kwaliteit instructeur
  • Mijn instructeur: N.v.t.

Ik ervaar het als een confronterende openbaring wat er mogelijk in mensenzorg

Ik ervaar het als een confronterende openbaring wat er mogelijk in mensenzorg

• Mijn instructeur: Martijn Lemmens

Een systeem/manier die echt een verschil kan maken!

Wanner je met volle overtuiging in het proces gaat, gebeuren er hele mooie dingen. In ieder geval wordt er wat in werking gezet. Bijzonder hoe het onderbewuste werkt en inzicht geeft. Martijn, je bent een zeer duidelijke en rustige instructeur,. Je stelt mensen gerust wat vertrouwen geeft. Bedankt daar voor.

Positieve, verrijkende cursus

Deze cursus is helder en duidelijk. Er komt veel op je af, maar door duidelijke stappenplannen heel goed te doen. Wat fijn dat je nu, na deze cursus, jezelf kunt helpen. Fijn trainers. Het voelde als een warm bad.

• Mijn instructeur: Martijn Lemmens

Verander de wereld, begin bij jezelf

Inspirerende dagen onder begeleiding van Martijn en Esther. Ik kijk uit naar de transformaties om het mooist mogelijke leven te leiden!

• Mijn instructeur: Martijn Lemmens

Een revolutionaire methode. Smaakt naar meer.

Van verwarring naar structuur. Een duidelijk en impactvol proces.

Verrijkend

Ik heb mij aangemeld om met mijn eigen belemmerende overtuigingen aan de slag te gaan maar ook om het toe te passen op mijn werk in de verslavingszorg. Ik ben tegen eigen thema's aangelopen en heb een hoop inspiratie opgedaan om er professioneel mee aan de slag te gaan. Ik vond de uitleg heel duidelijk. Ik kon mij vrij bewegen in de groep en voelde mij veilig om vragen te stellen. Er was ook voldoende ruimte om vragen te stellen na elk onderdeel. De dagen vlogen voorbij en er was voldoende afwisseling tussen theorie, praktijk en pauzes. Ik heb zelden dat ik mij zelfverzekerd voel om iets te kunnen maar hier voel ik mij dat wel na 3 dagen.

Heel waardevol

De cursus is goed opgebouwd. Compacte uitleg van de theorie, duidelijke demonstraties en veel tijd om zelf te oefenen. Het geeft de tools en het vertrouwen om het zelf te gaan doen.

Prachtige, waardevolle workshop!

Geweldig om met PSYCH-K een methode te leren die zowel antwoorden geeft (ook al is het antwoord: geen toestemming) als erg accuraat is.

uitstekende opleiding

Ik keer voldaan, ontspannen en gemotiveerd terug. Ik kijk er naar uit om er verder met aan de slag te kunnen.

VERWONDERING

Een nieuwe wereld is opengegaan !!

• Mijn instructeur: Martijn Lemmens

Inspirerende workshop om mezelf en anderen te helpen daadwerkelijk te transformeren

Martijn geeft inspirerend les over de methode Psych K en hoe je daarmee allerlei themas problemen emoties en lastig en/of terugkerende issues in je leven makkelijk kunt transformeren. De methode is praktisch en met wat oefenen heel Makkelijk toepasbaar. Bijzonder om dat bij mezelf en mededeelnemers al in drie dagen te ervaren.

Super! Heel fijn!

Hele fijne, leerzame workshop. Duidelijk uitgelegd. Mooie demo’s. Voldoende ruimte om zelf te oefenen. Voldoende ruimte om je eigen processen/balansen aan te gaan. Bedankt!

Een verrijking

Ik heb de afgelopen 3 dagen als ontzettend waardevol en ervaren.

• Mijn instructeur: Martijn Lemmens

Verrassend en heel praktisch.

Wat een makkelijke methode om veranderingen bij jezelf te krijgen. Verrassend om te zien dat na een eenvoudige oefening een andere uitslag van dezelfde overtuiging getest wordt.

• Mijn instructeur: Martijn Lemmens

Een waardevolle Investering in jezelf.

Veel, waardevol, fijn in de buurt. Bijzonder. Vond soms wel moeilijk omdat in de groep mensen zaten die het voor zichzelf deden en mensen die het deden om facilitator te worden dus om ermee te gaan werken. De insteek is dan toch wel anders. Ik vond de ruimte soms wat beperkt om te oefenen. Verder is Paula goed in staat een grote schat aan informatie over te brengen in de beperkte tijd,3 dagen. Knap en goed ondersteund met lesmateriaal en sheets. De 30 dagen challenge is ook heel fijn. Het stimuleert om het in je dagelijkse routine op te nemen.

• Mijn instructeur: Paula van der Werff

Van abstract naar tastbaar.

Weer een mooie manier erbij geleerd om te werken aan mezelf, daarnaast is het voor mij beroepsmatig ook een toevoeging.

Intensief en leuk

Intensief en leuk

• Kwaliteit instructeur
  • Mijn instructeur: N.v.t.

Volle 3 dagen, veel geleerd, nu laten indalen

Wil je dat wat je gelooft over jezelf, de ander en de wereld leren ‘herschrijven’ omdat het je niet dient, schrijf je dan in voor deze workshop.

Mooi instrument. Nu oefenen

Heeft zeker wat doorbroken.

PSYCH-K is heel bijzonder

Ik vond het eerst heel moeilijk, vindt het lastig doelstellingen te maken. Maar aldoende werd het makkelijker, en je voelt het ook echt. Er is echt verandering.

• Mijn instructeur: Paula van der Werff

PSYCH-K is geweldig, het brengt de verandering die ik al jaren zoek.

Ik maak een moeilijke periode door en wilde eigenlijk niet gaan. Gelukkig ben ik toch gegaan. Het heeft een enorme rust en opluchting gebracht. Het was een fijne groep en werd heel prettig begeleid door Paula. Het voelde veilig om te delen wat je wilde delen.

• Mijn instructeur: Paula van der Werff

Ik vond het een bijzondere ervaring.

Ik heb een innerlijke rust ervaren. De drie dadagen waren zeer intens, best hard werken. Ik ga met enthousiasme zelf aan de slag met PSYCH-K. Ik vertrouw erop dat het me veel brengt.

Christinalaan 1

7261 CB Ruurlo

06 49183023

Over de Werff

De Werff is een opleidingsinstituut voor PSYCH-K® Workshops en PSYCH-K® Coaching. De Werff is a training institute for PSYCH-K® Workshops and PSYCH-K® Coaching.

Over Onderwijsscore.nl