Mooie bijzondere ervaring en heb nu echt het idee dat ik hiermee aan de slag kan! Aanrader!
Fijne locatie Geweldige trainers Liefdevol gegeven
Waardevolle kennis en ondersteuning bij het transformeren van bewustzijnsprocessen ❤️
Fantastisch
Het was een mooie en intensieve ervaring. Ga het laten bezinken en daarna ga met de kennis en inzichten aan de slag. Uitkijkend naar een persoonlijke bevestigingservaring.
Hele professionele, warme en persoonlijke workshop. Dit klonk als magie in de oren. Te mooi om waar te zijn. Dat waren de gedachte die ik had voor de workshop en tijdens de eerste dagen. Op de 2de dag heb ik gewerkt aan energiek en uitgerust wakker worden. Dit lukte mij nooit, wat ik ook deed. Op de ochtend van de 3de dag werd ik 1 uur voor mijn wekker wakker vol van energie en uitgerust. Normaal vond ik voor 9 uur opstaan een marteling. Nu stond ik dus zonder moeite om 6 uur op. Levensveranderd!
Je leert veel over jezelf. Je leert tools om er thuis mee aan de slag te gaan. De workshop is op een leuke plek en heel duidelijk georganiseerd. Nu zelf aan de slag:)
Ontzettend interessant en fascinerend hoe je op een andere manier kunt kijken en kan werken met overtuigingen op het onbewuste. Een snelle transformatie die leuk is om te doen.
Lichtelijk sceptisch begonnen maar ik heb nu ervaren wat je onderbewuste met je doet. Hele mooie workshop, die je laat beseffen wat er nog mogelijk is als je ermee aan de slag gaat. ❤️
Fijne toegankelijke instructeurs, heldere uitleg en veel oefenen in de praktijk. En het fijne is dat je er zelf mee aan de slag kan.
Het waren 3 enerverende dagen met leuke interactie en oefeningen die tot nieuwe mooie inzichten hebben geleid
Nvt
Zelf handvatten krijgen waarmee je direct veranderingen tot stand kan brengen bij jezelf en anderen lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze workshop maakt het echt waar!
Mooie 3 daagse workshop!
Mooi,verrassend en heel blij en voldaan.
Zeer effectieve methode voor snelle resultaten
Ik heb veel inzicht gekregen en het smaakt wat mij betreft naar meer
Heel veel geleerd en al zeg mee aan de slag gegaan. De instructies zijn in heldere stappen uitgelegd. Goede afwisseling van instructie en oefenenen. Super aardige instructeurs. Top gedaan.
Veilige omgeving en goede sfeer. PSYCH-K• is echt een heel bijzondere en effectieve methode die bovendien eenvoudig aan te leren is (basis)
3 dagen leren, ontwikkelen en ervaring opdoen. Fijne workshop met professionele begeleiding!
Positief en zeer effectief
Mooie reis die ik 3 dafen heb gemaakt
I first did a one weekend deep-dive with Martijn. I arrived stressed and left feeling peace inside. I very much enjoyed the basic workshop providing me with the tools do do goal statements myself.
Such a great experience. I already noticed a big difference during the workshop and I can’t wait to continue using PSYCH-K every day and experience more peace in every area of my life.
Good
Christinalaan 1
7261 CB Ruurlo
De Werff is een opleidingsinstituut voor PSYCH-K® Workshops en PSYCH-K® Coaching. De Werff is a training institute for PSYCH-K® Workshops and PSYCH-K® Coaching.