A lot of golden nuggets and a real interest to increase the level of consciousness on Earth.
Ik heb een prachtige ervaring gehad tijdens de driedaagse basisworkshop, voelt echt als een verrijking van mijn leven. Mooie groep mensen en geweldige trainers, bedankt.
Dank jullie wel voor deze drie fantastische dagen. Veel geleerd, duidelijke instructies in een hele prettige sfeer. Dank Paula voor je heldere en leuke manier van instrueren. Ook je grote geduld om telkens weer vragen te beantwoorden zodat wij het beter snappen vind ik prijzenswaardig. Ik wens dat we zo allemaal een steentje bijdragen aan een mooiere wereld waarin we vrede verder brengen.
Dank voor deze prachtige, inspirerende en liefdevolle dagen waarin ik PSYCH-K heb leren kennen en leren gebruiken. Wat een fantastische tool om in te zetten in mijn leven, belemmerende overtuigingen te transformeren en inzicht te krijgen in onderliggende patronen. En op zo'n eenvoudige en doeltreffende wijze, such a joy! Dit kan iedereen leren! Op naar een vreedzame wereld.
Ik heb deze workshop als heel prettig ervaren. Deskundige en professione setting. Zorgvuldige benadering naar de cursisten en kwalitatief goed overgebrachte lesstof.
Ongelofelijk interessant!
Heel blij met deze bijzondere maar toch eenvoudige methode. Hier ga ik veel aan hebben!
Wat hebben we veel gedaan in deze 3 dagen. En ze zijn voorbij gevlogen. Voor mij een enorme verrijking. Ongelooflijk veel werk gedaan en belemmerende overtuigingen getransformeerd. Een fijne groep om mee te werken met duidelijke, kundige begeleiding met een beetje humor van Paula en Cheyenne!
Interessante materie, prettige sfeer, fijne structuur, goede uitleg
Heel logisch gestructureerd en gelijk praktijkervaring opgebouwd.
Een mooie inspirerende innerlijke reis
Super!
Het was zeer intens maar super leerzaam en ik voel me rijk omdat ik nu keuze heb om mijn leven zelf in te richten
Inspirerend en ervaringsgericht
Fijne en leerzame training, begeleid door deskundigen.
Ongelooflijk hoe snel overtuigingen getransformeerd kunnen worden en trauma's verwerkt!
Het heeft mij enorm geholpen! Prachtig!
I love Martijn. He leads with calm certainty.
It was good .
Learned the Basics of Psych-K very immersive and practical workshop.
So glad I attended this course. All skepticism evaporated through doing balances that prove themselves true and valid. I am SO looking forward to make this a natural part of my life.
Was more encouraging as the weekend continued (self confidence). Lovely process, method.
An amazing workshop. Martjin is an excellent teacher. I can hihgly recomment PSYCH-K and the workshop.
Christinalaan 1
7261 CB Ruurlo
De Werff is een opleidingsinstituut voor PSYCH-K® Workshops en PSYCH-K® Coaching. De Werff is a training institute for PSYCH-K® Workshops and PSYCH-K® Coaching.