Gezellig, fijne en professionele mensen.

Ga altijd met plezier heen. Gezellige sportschool. Goeie begeleiding.

• Community/Gezelligheid

Een fijne en persoonlijke sportschool!

Een professioneel familiebedrijf waar het voelt als één grote familie. Eenieder steunt elkaar bij het behalen van zijn/haar doelen en de coaches staan altijd voor iedereen klaar. Ik sport hier met veel plezier!

• Community/Gezelligheid

Gezellige club met uitstekende begeleiding motiveert mij om terug te blijven komen

Inmiddels train ik alweer 7 jaar bij CrossFit Nieuw-Vennep en ik ga nog iedere keer met enorm veel plezier. Het is een gezellige club waar door de coaches veel energie en aandacht wordt gegeven aan mij als sporter. Er is veel ruimte en genoeg materiaal. De programmering is goed doordacht en zowel uitdagend als schaalbaar naar een aangepast niveau. Door de groepen niet te groot te maken is er veel persoonlijke aandacht. Ik zie dat veel mensen hetzelfde ervaren hier, als je eenmaal de eerste les hebt gehad wil je niets anders meer.

top box

Top box, enorm gezellig, echt een aanrader.

Best CrossFit gym!

Super friendly and fun trainers, awesome equipment and overall fun atmosphere. Best CrossFit gym in Nieuw-Vennep!

• Community/Gezelligheid

Kwalitatieve en hoogwaardige Crossfit box.

Zeer prettige box met coaches die verstand van zaken hebben en zelf op hoog niveau acteren. Dat vertaald zich in de kwaliteit van de lessen. Er wordt getraind op alle niveaus, is voor iedereen toegankelijk en er heerst een zeer fijne sfeer waar je je snel thuis voelt.

Professionele en relaxte Crossfit box

Sinds ik bij Crossfit Nieuw Vennep ben begonnen met trainen (inmiddels 5 jaar geleden), ben ik alleen maar enthousiaster geworden. Ik leer steeds meer skills en word steeds sterker en fitter. De coaches zijn zeer professioneel en weten waar ze over praten en hoe ze je kunnen motiveren om steeds het beste uit jezelf te halen. En als je een keer geen zin hebt om hard te gaan is dat ook prima. Kom een keer kijken en doe een proefles! Je wordt hartelijk ontvangen en goed begeleid.

Zeker een aanrader

Hele fijne crossfitbox