Ik werd snel en goed geholpen

Nadat ik contact had opgenomen, ik werd direct, vlot en deskundig geholpen wordt voor mijn probleem.

• Geholpen door: Justus Faber

Meneer Faber is een uitstekende advocaat met uitzonderlijke vakkennis!

Ik kan meneer Faber niet genoeg bedanken voor de professionele en toegewijde begeleiding tijdens mijn strafzaak. Vanaf het eerste moment voelde ik me gehoord en begrepen. Meneer Faber nam de tijd om mijn situatie zorgvuldig te analyseren en gaf altijd heldere uitleg over de stappen die we gingen ondernemen. Wat ik het meest waardeerde, was zijn strategische aanpak, scherpe inzicht en doorzettingsvermogen. Hij stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en bood niet alleen juridische, maar ook morele steun in een enorm stressvolle periode. Dankzij zijn deskundigheid en vasthoudendheid hebben we een positief resultaat behaald, waar ik hem ontzettend dankbaar voor ben. Als je op zoek bent naar een advocaat die écht voor je vecht en je bijstaat met zowel kennis als empathie, dan raad ik meneer Faber absoluut aan. Nogmaals mijn oprechte dank voor alles wat u voor mij hebt gedaan!

• Geholpen door: Justus Faber

Geen strafrecht zonder Faber.

Ik ben bij de Heer Faber terecht gekomen door mijn moeder. Een Eerlijke en sympathieke man zonder poespas. Recht door zee en staat altijd open voor input. Een deskundige die je met uw ogen dicht kan vertrouwen op zijn expertise. Transparantie staat in zijn vaandel en zo probeert hij met cliënt het beste er uit te halen. Voor ieder die wil is een weg te belopen.

Super geholpen!!!

We zijn goed geholpen. Na een fijn gesprek, meteen een duidelijk plan van aanpak. Dit deskundig advies heeft ons geholpen en heeft ook rust gegeven.

• Geholpen door: Bob de Jong

Super goede betrokken advocaat!!

Hij zorgt dat je je bij hem op je gemak en veilig voelt. Is héél duidelijk en je merkt dat hij er echt voor jou is. Is héél betrokken en betrouwbaar! In één woord geweldig!!

• Geholpen door: Justus Faber

Staat altijd direct voor je klaar!!!

Ik zie advocaat Faber en zijn collegas ten eerste heel relax en geven je een fijne geruststellende gevoel. Ze weten realistisch te zeggen en te doen wat er volgt in t strafproces en rechtzaak. Al met al altijd bereikbaar en altijd staan ze klaar met vakkundig advies en hulp. Ga zo door...

Al jaren uitstekend

Sinds 2018 veel rechtzaken gehad en met de beste uitkomst naar buiten gelopen !!

Een betere ga je niet vinden! 10/10

Bob heeft mij fantastisch geholpen met het zeer snel regelen en goed adviseren van verschillende punten waarmee voor mij een hoop ellende is voorkomen. Dit alles nog net in de laatste dagen van het oude jaar en hij eigenlijk al vol zat... Kosteloos!! Heel veel dank Bob!

Uiterst tevreden

Bob heeft mij uitstekend bijgestaan in mijn zaak. Vanaf het eerste moment stelde hij me gerust en gaf hij mij vertrouwen in een goede afloop. Dankzij zijn grondige onderzoek en goed onderbouwde pleidooi is mijn zaak succesvol afgerond!

• Geholpen door: Bob de Jong

De directe en persoonlijke benadering heb ik heel erg op prijs gesteld

De directe en persoonlijke benadering heb ik heel erg op prijs gesteld.

• Geholpen door: Bob de Jong

Ik wil graag mijn ervaring delen over de recente zitting waarbij de reclassering eiste dat ik zes maanden naar binnen moest. Vanaf het begin was ik erg nerveus, maar mijn advocaat was uiterst professioneel en gaf me veel steun. Hij heeft mijn zaak grondig voorbereid en duidelijk gemaakt wat mijn rechten zijn. Tijdens de zitting was het belangrijk om mijn kant van het verhaal te vertellen. Mijn advocaat heeft overtuigend gepleit en verschillende punten naar voren gebracht die de rechtbank hielpen begrijpen waarom de eis niet gerechtvaardigd was. Dankzij zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft de rechtbank de eis afgewezen, wat een enorme opluchting voor mij was. Ik ben dankbaar voor de inzet van mijn advocaat en de manier waarop hij mijn belangen heeft behartigd. Deze ervaring heeft me geleerd hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn en de juiste ondersteuning te hebben in moeilijke tijden.

• Geholpen door: Justus Faber

Justus Faber neemt de tijd om te luisteren zonder te oordelen en denkt met je mee!

Een onder "druk" gemaakt telefoontje resulteerde in betrokkenheid bij een politie onderzoek en een verhoor. Justus luisterde zonder te oordelen, gaf vertrouwen, de benodigde steun tijdens het verhoor en bleef betrokken. Bedankt hiervoor!

• Geholpen door: Justus Faber

Zeer betrokken gedurende het hele proces

Bob is zeer prettig in de omgang, reageert snel én adequaat.

Beste advocaat

Hij is de beste advocaat hij heeft me heel erg veel geholpen en ik ben heel dankbaar.

Betrouwbare en goede advocaat

Kreeg fantastisch advies. Open eerlijk en transparant en geweldige kennis van het strafrecht

Goed advies gekregen

Bob heeft mij goed advies gegeven tijdens mijn zaak.

Topgozer

Bob heeft me geweldig geholpen, was zeer flexibel en dacht echt mee in mijn proces. Zijn steun heeft me destijds enorm goed gedaan. Kan Bob dan ook van harte aanbevelen!

Zeer en zeer tevreden

Mij ervaring met Bob is een goede ervaring hij heeft me altijd geholpen en wist altijd wat hij moest doen topvent!

Top advocaat

Snelle reactie, goed advies! Nooit fijn om een advocaat nodig te hebben. Als het dan toch zo is, kies voor dit kantoor.

Uitstekende service!

Goede dienstverlening voor mijn probleem, goede persoonlijke zorg en een zeer professioneel team!

Top advocaat!!

Zeer adequate, no nonsense, oprechte advocaat! Een advocaat die staat voor zijn zaak.

Vriendelijk en professioneel!

Ik ben voor mijn zaak bijgestaan door Bob de Jong. Zoals de titel al aangeeft heb ik Bob ervaren als zeer professioneel. Hij weet duidelijk waarover hij praat! Ik hoop het natuurlijk niet maar mocht ik ooit weer een strafrechtadvocaat nodig hebben, ga ik dit kantoor zeker weer benaderen.

Super geholpen.

Snel en adequaat geholpen met een persoonlijke benadering. Top advocaat!

Deskundig en uitgebreid advies

Ondanks dat m'n vraag vrij eenvoudig was, kreeg ik deskundig en uitgebreid advies, ook met zaken waar ik niet zelf aan had gedacht. Het was een prettige ervaring

Fijn

Ik vond de advocaat heel fijn en heeft me heel goed begeleid met wat ik moest zeggen

De Rozentuin 2

5611 SW Eindhoven