Fijne man, betrokken en vakkundig!

Er wordt goed uitgelegd wat er komen gaat, er wordt snel gereageerd op vragen en wordt rekening gehouden met wie je bent. Zeker een aanrader!

Zeer goede ervaring met Bob de Jong

Bob de Jong heeft mij vanaf het begin helder en eerlijk begeleid. Hij legde alles duidelijk uit, was altijd eerlijk over de mogelijkheden en gaf mij veel rust in een spannende periode. Bob was goed bereikbaar, hield mij steeds op de hoogte en zette zich volledig in voor mijn zaak. Zijn deskundigheid en betrokkenheid maakten voor mij echt het verschil. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor en kan hem van harte aanbevelen.

• Geholpen door: Bob de Jong

Fijne en betrouwbare ervaring gehad

Judith is duidelijk en prettig in de communicatie. Weet waar ze over praat en is altijd bereikbaar. Deskundig advies.

• Geholpen door: Judith de Jong

Goed geholpen met goed advies

Zeer goed geholpen bij een strafrechtelijke zaak, met passend en deskundig advies. Er werd actief meegedacht en er was duidelijke betrokkenheid gedurende het hele traject.

• Geholpen door: Judith de Jong

Fijne behulpzame ervaring gehad. Luisteren goed naar je verhaal en zijn betrokken bij de situatie. Goede ervaren advocaat die het beste eruit haalt.

Blij met mijn advocaat

Bob heeft mij als advocaat geholpen in een rechtszaak. Hij vertelde heel duidelijk wat er zou gebeuren, hoe de rechtszaal eruit zou zien en in welke volgorde de zaak behandeld zou worden. Ik was heel erg zenuwachtig en dit hielp mij wel. Bob heeft mij heel goed verdedigd waardoor ik toch blij ben met de uitkomst van de zitting. Ik hoop Bob nooit meer nodig te hebben, maar zo wel bel ik hem zeker weer.

• Geholpen door: Bob de Jong

Justus is een top advocaat en weet waar die het over heeft. duidelijk, betrouwbaar,

Aanrader

Wij zijn erg tevreden over de bijstand die we van de heer De Jong hebben mogen ontvangen. Hij legt de zaken erg helder, duidelijk en op een rustige manier uit, waardoor je goed kunt volgen wat de status is en het duidelijk is waar je aan toe bent. Het was heel eenvoudig om contact te houden via bellen, appen of mailen. We zouden hem ten zeerste aanraden.

Top advocaat

Advocaat Bob de Jong heeft mijn minderjarige zoon bijgestaan in een strafzaak. Dit deed hij op enorm betrokken wijze. Hij hield ons beiden goed op de hoogte van wat er voorafgaand aan de zitting gebeurde en legde mijn zoon duidelijk uit wat hij kon verwachten. Bob voelt goed aan wat er 'te halen' valt in een zaak en gaat dan ook tot het uiterste voor zijn client. Daarentegen is hij ook niet bang om de zaken voor te stellen zoals ze zijn. Bob is eerlijk en maakt het niet mooier dan het is, waardoor je met een realistisch beeld de zitting ingaat. Ik raad hem aan een ieder aan.

Top man en advocaat

Hij begrijpt mij en geeft goed advies. Top advocaat die zijn werk goed doet.

• Geholpen door: Justus Faber

Super advocaat echt een aanrader

Super goed. goeie communicatie En heeft mij Super goed geholpen.

Topadvocaat!

Mevrouw de Jong heeft mij heel erg goed bijgestaan en heeft echt aandacht voor je als persoon en ze heeft er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk bij te staan! Je voelt je echt gehoord en niet zoals bij de meeste advocaten “een nummertje”! Dankjewel voor alle hulp!

Zeer aan te bevelen!

Is top! Waarom,..omdat ik heb ervaren in de vele jaren dat wij mijn zoon en ik de hulp van Faber&De Jong als betrouwbaar zeer betrokken heb meegemaakt.

Top advocaat

Zoek uw een goede advocaten kantoor nou zoek dan niet verder ik heb in 6 jaar tijd meer advocaten versleten dan onderbroeken ik ben blij met MR C.W.J . Faber die zoekt alles uit en die komt zijn afspraken na daar kunnen veel advocaten een voorbeeld aannemen dit kantoor doet wat andere advocaten beloven G haast

• Geholpen door: Justus Faber

Professioneel, snel geholpen en duidelijk advies. Echt een aanrader als je een goede advocaat in Eindhoven zoekt.

• Geholpen door: Justus Faber

Een hele goede ervaring met justus faber.

Een hele fijne advocaat, die alles goed met je doorneemt. En ook uitlegt.

Top ervaring met met Faber

Top Advocaat heeft me goed geholpen met mijn zaak! Zeker een aanrader om de heer Faber als als Advocaat te nemen!!

Geweldig ervaring!

Ik heb zeer recent een zaak afgerond met de heer Bob de Jong. Ik werk als ondernemer al enkele tientallen jaren met advocaten en heb dus al enige ervaring. Maar de snelheid welke ik ervaren heb bij Faber en de Jong was ronduit geweldig. Maar daarnaast ook de snelle en makkelijke manier van communiceren. Bellen en appen en mailen en telkens snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk ter zitting wederom een sterk staaltje kunde! Hoop niet nogmaals een strafadvocaat nodig te hebben, maar als het wel het geval is dan meld ik mij direct weer bij Bob de Jong.

Heele liefe begripvolle advocaat

Mijn ervaring met faber heb ik als zeer positief ervaren hij heeft mij heel goed bij gestaan en er voor gezorgd dat ik in de voorwaardelijke beindeging kon gaan ik ben hier supper blij mee en ben hem supper dankbaar

• Geholpen door: Justus Faber

Echt top direct beste advocaat

Faber legt alles goed en direct uit hij heeft alles goed en duidelijk uitgelegd over de rechtszaak hij is ook zelf luid en duidelijk en vooral heel direct geweest tijdens de zitting echt een topper

Beste besluit!!

Zo ontzettend waardevol om je bij te laten staan door deze vak kanjer! Op contactverzoek kreeg ik in 2 minuten al reactie en voelde meteen een klik. Hij neemt de tijd voor je en is ontzettend betrokken en goed bereikbaar. Ik zou werkelijk waar iedereen Justus Faber aanraden als je een advocaat wil die er echt voor gaat en vecht als een leeuw!

• Geholpen door: Justus Faber

Ja hij is goed en als hij zecht je wind het dan ken je rekenen da het goed kom heel vriendelijk man supper

Ik voelde me sterk.

Mijn ervaring die ik had met J. Faber voelde fijn en vertrouwt maar het gaf mij de kracht om sterk te staan! Meneer Faber doet zijn uiterste best en dat zie je ook! Hele fijne samenwerking en band!

• Geholpen door: Justus Faber

tevreden met alle hulp en ondersteuning

vriendelijk advocaat , ik ben zeer respectvol behandelt.

• Geholpen door: Bob de Jong

Ik ben uitstekend geholpen met mijn zaak

Ik ben in mijn zaak erg goed geholpen door mijn advocaat judith de jong waardoor mijn straf erg is verminderd.

De Rozentuin 2

5611 SW Eindhoven