Laden reviews...
74 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent een professionele en behulpzame ervaring. De communicatie is helder en er wordt snel gereageerd, waardoor het proces soepeler verloopt. Over het geheel genomen voelen cliënten zich goed ondersteund en vertrouwen in het advies. De dienstverlening valt op door betrouwbaarheid en consistentie.
Ik kan iedereen Faber en de Jong advocaten aanraden! Zelf hebben wij te maken gehad met Justus. Er wordt naar je geluisterd, ze zijn eerlijk, betrouwbaar en luisteren goed naar wat een cliënt wil. Je weet bij Justus waar je aan toe bent. Fijne man! Als ik ooit nog ergens een advocaat voor nodig heb dan staat Justus zeker op nummer 1!
24 August 2026
Loncky
Deurne
Zeer goede advocaat die voor mij perfect werk heeft verircht. H Meneer Faber verdiend een DIIKE plus 10. Nogmaals heel hartelijk bedankt
21 August 2026
Chris Kerkhof
Eindhoven
Ik ben erg fijn geholpen door Justus. Dingen werden mij duidelijk uitgelegd over wat de status van de zaak was, wat mogelijke uitkomsten waren en wat mogelijke vervolgstappen waren. Op verschillende momenten zag ik het erg negatief in, maar doordat Justus het rustig en duidelijk uitlegde kwam er een stuk meer rust in mijn hoofd.
19 August 2026
Siegert
Veldhoven
Hallo, Hierbij wil ik aangeven dat de advocaat super werk heeft verricht. Communicatie was super, voor elke vraag lag er een antwoord klaar. Komt altijd netjes z’n afspraken na. Een aanrader voor iedereen !! Nogmaals bedankt Bob de Jong !!! Groetjes Matthew Le Granse
14 August 2026
Matthew
Nuenen
Veel geholpen
6 August 2026
Arjen
Tilburg
Hij heeft mij super goed geholpen en door hem heb ik een zaak gewonnen!!!
15 July 2026
Alisha
Veghel
Echt eeb top advocaat!
15 July 2026
Saskia
Veghel
Deze advocaten zijn er echt voor jou staan je goed bij En super vriendelijk
Judith de Jong
3 July 2026
Barbara
Bladel
“Ik ben erg tevreden over de begeleiding. Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd, alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde me gedurende het hele proces goed ondersteund. Zeker een aanrader.”
Judith de Jong
28 June 2026
Sweni
Muminovic
Er wordt goed naar je geluisterd denkt met je mee zegt waar het op staat en weet waar hij over praat hij geeft goede professionele uitleg zelfs de rechter stond te kijken wat je wist en zij kan je de volgende keer geen powerpoint maken en stond te kijken van wat je wist doet enorm zijn best voor zijn cliënte naar ook het verweer naar mij mening top advocaat 10-10 ook goed te bereiken telefonisch
17 June 2026
Ricardo
Den bosch
Contact verloopt goed. Je wordt professioneel geholpen. Je krijgt vanaf het eerste contact deskundig advies. Ik hoop niet vaker een advocaat nodig te hebben maar mocht dat wel zo zijn, zou ik zonder twijfel weer naar Faber de Jong gaan.
17 June 2026
Dave
Uden
Goede ervaring
10 June 2026
R
Helmond
Was heel top hij heeft mij goed geholpen
10 June 2026
Redion
Helmond
Ik voelde me gedurende het hele traject veilig en gesteund. Mijn advocaat straalde kennis en vertrouwen uit, vooral wanneer hij het woord nam. Zeer tevreden over de professionele en betrokken aanpak.
8 June 2026
Abdirasak
Bergeijk
Enorm dankbaar voor uw steun, hulp en empathie.
4 June 2026
Sharona Kaltenbagh
Veldhoven
Al jaren lang staat hij ons bij en altijd fijn contact en een echte strijder in de rechtbank. hij weet wat hij doet
2 June 2026
Mariska
Eindhoven
Wederom weer goed geholpen door Justus Faber. Komt zijn afspraken na en weet waar die het over heeft.
19 May 2026
Sam
Heeswijk-Dinther
Heeft een zeer openhouding en luistert goed wat je zegt, je hoeft zaken niet twee keer te herhalen. Kent het dossier goed, tegen dit problemen liep ik wel eerder aan bij een andere adv waarbij zaken keer op keer moest herhalen en dat de vorige adv niet wist wat er nou in het dossier stond. Want bij elke gesprek, voordat ik in gesprek ga met de adv kijk ik of de persoon het dossier wel kent en alles goed door heeft. En ook door heeft van OvJ probeert te doen, deze adv had al gelijk door. Terug bij begin bij deze adv hoefde ik zaken dus niet te herhalen en kende de zaak goed en richt zich ook goed op de kern van de zaak. Je kan goed overleggen en sparren bij deze adv, wat ik zelf nodig acht. Zodat je beide met een helder beeld de zaak aanvliegt en niks overlaat, tijdens de zitting merk je dit ook dat je niet voor verrassingen komt te staan en verhaal soepel verloopt. Heeft ook goed door tijdens de zitting wat OvJ probeert te doen, namelijk bijv een verkeerde beeld te schetsen en uit te wijken van het onderwerp namelijk beeldvorming. Kort om, scherpe adv en raad hem zeker aan. Gaat over: mr. C.W.J. (Justus) Faber Kortom, wanneer EVRM rechten in het geding komen dan raad ik een ieder een adv te omarmen die cassatie & EHRM zaken behandelt. Dan hoef je niet te schakelen of te wisselen, en worden de termijnen gelijk veilig gesteld. Deze adv doet dat allemaal namelijk, dan ben je gelijk aan het juiste adres.
18 May 2026
Mimoun
Dordrecht
Heel betrokken en betrouwbaar
11 May 2026
Emirhan
Eindhoven
Het was zeker een leer momet want ja was dom maar bob heeft wel ze best gedaan voor mij
23 April 2026
Bram
Heeze
In een zin gewoon weg de beste die ik heb gehad
23 April 2026
Fabio
Bladel
Uitstekende advocaten in deze “Faber & de strafrecht advocaten “ Vooral Bob De Jong En Judith de Jong, zij hebben me echt geholpen in strafrechtelijke zaken! Bedankt!
16 April 2026
Shakir
Helmond
Ook het taalgebruik van de heren is heel duidelijk en inhoudelijk. Ze weten waarover ze praten en leggen het allemaal heel goed en duidelijk uit en adviseren waar nodig vanuit hun ervaring. Ze zijn heel goed op de hoogte van alle regelgeving. Ze zijn ook heel rustig en duidelijk in hun adviezen en zijn heel alert op veranderingen in het proces. Echte no-nonsense advocaten met sterk menselijk gevoel voor de situatie, maar geven je beslist geen valse hoop, want dat zou alleen maar averechts werken. Top advocaten buro. Kon jammer genoeg maar 1 advocaat benoemen, maar Bob de Jong is ook een verdomd goede advocaat!!
16 April 2026
Egbert
Nieuwerkerk a/d IJssel
Ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening van deze advocaat. Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen en goed begeleid. Hij is zeer deskundig, denkt actief mee en legt alles duidelijk en begrijpelijk uit. Wat mij vooral opviel, is zijn betrokkenheid en professionaliteit. Hij reageert snel, werkt nauwkeurig en zet zich echt in voor het beste resultaat. Dankzij zijn inzet en kennis heb ik mijn zaak met een goed gevoel kunnen afronden. Ik zou deze advocaat zonder twijfel aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar betrouwbare en uitstekende juridische hulp
15 April 2026
Zahraa
Eersel
Ik ben echt enorm tevreden over zowel de begeleiding als het behaalde resultaat. De betrokkenheid, duidelijkheid en inzet waren precies wat ik nodig had in deze situatie. Ik heb me continu goed ondersteund gevoeld en had me geen betere advocaat kunnen wensen. Een kantoor dat staat voor kwaliteit en vertrouwen.
13 April 2026
Faber