Ik heb zeer recent een zaak afgerond met de heer Bob de Jong. Ik werk als ondernemer al enkele tientallen jaren met advocaten en heb dus al enige ervaring. Maar de snelheid welke ik ervaren heb bij Faber en de Jong was ronduit geweldig. Maar daarnaast ook de snelle en makkelijke manier van communiceren. Bellen en appen en mailen en telkens snel en duidelijk reactie. Uiteindelijk ter zitting wederom een sterk staaltje kunde! Hoop niet nogmaals een strafadvocaat nodig te hebben, maar als het wel het geval is dan meld ik mij direct weer bij Bob de Jong.
Mijn ervaring met faber heb ik als zeer positief ervaren hij heeft mij heel goed bij gestaan en er voor gezorgd dat ik in de voorwaardelijke beindeging kon gaan ik ben hier supper blij mee en ben hem supper dankbaar
Faber legt alles goed en direct uit hij heeft alles goed en duidelijk uitgelegd over de rechtszaak hij is ook zelf luid en duidelijk en vooral heel direct geweest tijdens de zitting echt een topper
Zo ontzettend waardevol om je bij te laten staan door deze vak kanjer! Op contactverzoek kreeg ik in 2 minuten al reactie en voelde meteen een klik. Hij neemt de tijd voor je en is ontzettend betrokken en goed bereikbaar. Ik zou werkelijk waar iedereen Justus Faber aanraden als je een advocaat wil die er echt voor gaat en vecht als een leeuw!
Ja hij is goed en als hij zecht je wind het dan ken je rekenen da het goed kom heel vriendelijk man supper
Mijn ervaring die ik had met J. Faber voelde fijn en vertrouwt maar het gaf mij de kracht om sterk te staan! Meneer Faber doet zijn uiterste best en dat zie je ook! Hele fijne samenwerking en band!
vriendelijk advocaat , ik ben zeer respectvol behandelt.
Ik ben in mijn zaak erg goed geholpen door mijn advocaat judith de jong waardoor mijn straf erg is verminderd.
Uitstekend geholpen
Justus Faber was de advocaat van mijn minderjarige zoon en heeft ons erg goed geholpen. Justus kan dingen helder uitleggen en begrijpt door zijn ervaring goed wat er gebeurt en gaf ons onmisbare ondersteuning en advies. Hij is vriendelijk en aangenaam in de communicatie en ik kan hem sterk aanbevelen.
Een erg prettige ervaring! Het was erg kortdag maar desondanks was de zaak erg goed geregeld. Erg deskundige advocaat!
Fijne ervaring
Top advocaat, houd van gas erop geven luisterd goed naar je en geeft je duidelijk aan waar je aan toe bent. Raad hem zeker aan bij strafrecht zaken!
De behulpzaamheid en kennis van Justus gaf ons rust in een lastige tijd. Prettige communicatie en goed bereikbaar.
Zijn bijstand was supper fijn hij was heel duidelijk en streng naar de rechtbank/insteling en heeft goeden punten benoemt en mij meer dan goed bijgestaan.
Mijn ervaring die ik heb gehad met meneer Faber was hartstikke fijn vertrouwt en het gaf me een heel rustig gevoel naderhand! Met alle vertrouwen heb ik goede hoop!
Ik adviseer Faber echt hij is echt een top advocaat geen problemen niks alles duidelijk altijd alles optijd laten weten topper!!!!
Ik ben buitengewoon tevreden met de uitspraak in mijn zaak. De deskundige aanpak en heldere communicatie van mijn advocaat hebben ervoor gezorgd dat de eis van officier tot herroeping van mijn voorwaardelijke invrijheidstelling (4 maanden) is afgewezen. Gezien de eerdere positieve resultaten en het grote vertrouwen dat ik in mijn advocaat heb, had ik ook nu niets anders verwacht dan een gunstige uitkomst.
Ik ben heel tevreden met faber
Zaak waarin ik als verdachte werd aangemerkt wist advocaat de Jong te bewerkstelligen dat er een voorwaardelijk sepot werd gegeven met een proeftijd van een jaar. Bovendien had advocaat de Jong zich in het dossier vastgebeten en na grondig onderzoek bleek dat de aangever valsheid in geschriften had gepleegd. Aangever is intussen veroordeeld tot 90 uur taakstraf
Hele goede ervaring, bob heeft mij goed bijgestaan ,ik ben blij met hem als mijn advokaat
Ik ben uitstekend bijgestaan door Justus, zowel in de voorbereiding, zitting als met nazorg. Er is goed de tijd genomen voor vragen, ook tussendoor en ben erg blij met de ondersteuning die ik heb gehad!
Het kantoor ligt in het centrum , goed bereikbaar , betaald parkeren op straat binnen loopafstand . Vriendelijk ontvangst , professioneel houding en deskundig hulp .
Echt een aanrader als je een goede advocaat in Eindhoven zoekt.
Goede ervaring met de heer Faber. Persoonlijke aanpak en een neemt de tijd om zaken rustig en goed uit te leggen. En zal dit altijd proberen te doen F2F zodat hij zeker weet dat je het begrijpt. Ook erg belangrijk dat hij bereikbaar is en altijd laat weten dat hij je terug belt als hij bezet is. Verder goede professional die goed voorbereid is op alles wat te maken heeft met de case.
De Rozentuin 2
5611 SW Eindhoven