Veel gedoe om de factuur - factureerde zaken die niet geleverd zijn

Eind 2023 had ik een probleem met mijn warmtepomp. DTG laten komen. De monteur blij - hij woont hier om de hoek. Het betrof de pompen en al snel was de monteur weer weg: dit moest door de fabrikant worden opgelost. De fabrikant kwam langs en verving enkele onderdelen onder de nog geldende onderdelengarantie. Een vol jaar later hoor ik helemaal niets van DTG. Dan word ik gebeld: er staat nog een factuur van zo'n 750 euro open. Ik geef aan dat dat niet kan kloppen, maar dat ik ook nooit een factuur heb ontvangen. Ik krijg de factuur en daar staan zaken op die niet zijn uitgevoerd. Ik leg in detail uit wat er allemaal mis is met de factuur. Weer hoor ik 7 maanden lang niets, tot ze deze week opeens een aanmaning sturen voor het hele bedrag. Weer gereageerd: niet-geleverde diensten betaal ik niet. En nu komt er een factuur waar de niet-geleverde diensten vanaf zijn gehaald. Wel nog 90 euro voorrijkosten (monteur woont 3 km bij mij vandaan) en ze factureren een uur werk (was hooguit 15 minuten). Betaald om van het gezeik af te zijn, maar nooit meer DTG! Ik geeft niet de laagste score. De monteur was een vakman. Het probleem zit 'm in de facturering.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Regulier onderhoud uitgevoerd en zoals altijd weer prima geholpen.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid