Fantastische club, deskundig en betrokken

Het consult was zeer deskundig en ik kreeg overal goede uitleg bij. Ik voel mij weer fijne in mijn vel!

Blij met het resultaat

Uitstekend geholpen door een professioneel team. Deskundig en meedenkend. Het was ook fijn dat Dr. Meijer bij Smartpuls in Emmen behandelingen uitvoert, zodat ik niet ver hoefde te reizen

Prachtige kliniek waarbij de client echt centraal staat!

Stuk voor stuk kundige behandelaars. Je voelt je als client echt gezien en bent zeker van de beste behandeling. Absoluut een aanrader!

Heel blij, beste kliniek in het Noorden

Ontzettend blij met mijn nu weer gave huid. Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben kreeg ik hier echt goed advies en begeleiding. Nu een paar keer microdermabrasie gehad plus een peeling. De skincare producten die ze hebben zijn ook een uitkomst. Eindelijk weer fijne poriën en weg met pigmentvlekken. Ze zijn eerlijk en doen wat ze beloven.

Westerkade 17

9718 AS Groningen