Laden reviews...
421 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
This collection of reviews highlights a generally positive experience with helpful staff and a broad range of facilities. Guests frequently praise the location and the variety of on-site activities, though some note inconsistent cleanliness and service levels. Overall, visitors describe Roan Schatberg as a family friendly destination with strong potential when maintenance and communication improve.
Camping zag er voorbij de receptie en speelplaatsen er sjofel uit.. oude chalets en rommel in de tuinen. Kampeerplek was erg ruim. Privé sanitair was niet schoon wel kwam er iemand na het melden direct langs. Plek was kurkdroog geen gras alleen zwarte grond. Er was een gigantische boom met duiven. En omdat er geen gras was ook geen plek om iets schoon te kunnen maken. Locatie was erg onrustig. De overburen waren vriendelijk maar fietsenmakers. Zelfs als ze er niet waren kwamen mensen om fietsen te kopen, bezichtigen of fietsen brengen. Waarbij men op onze kampeerplek gingen parkeren.
Diana
Hardenberg
Ik ben heel veel jaren geweest maar zo slecht onderhouden hep ik nog nooit mee gemaakt het veld gaat wel op de schop maar het wordt niet meer bijgehouden de heg wordt niet geknipt niet normaal bij de kraan of aar tolet van
A Cooiman
Lopik
De camping is meer een soort stad. De plaza is te klein voor de enorme hoeveelheid mensen. Ik ben bij de slagboom al zeer onvriendelijk ontvangen. Ik had in de app mijn kenteken toegevoegd maar werkte niet, de man vroeg niet of hij kon helpen maar riep dat ik mij moest aanmelden. Ik vertelde dat dat niet hoefde omdat ik mij in de app al heb ingevoerd. Zo stond het ook in de emails die je van te vore krijgt. Daarna vroeg hij of ik wel zeker wist dat ik daar moest zijn. Ben nog net niet weggestuurd! Hij reageerde totaal niet vriendelijk toen ik kon aantonen dat ik goed zat. Daarna bij de receptie mijn kenteken toe laten voegen opnieuw, werkte erna nog niet. Met de app moest je het privé sanitair openen, werkte ook vaak pas na 3 x de app opnieuw openen. Zeer vervelend! Het hokje werd ook zo heet van binnen dat je producten smelten. (douchegel, crèmes). De camping is ook helemaal niet stil na 11 uur. Krijsende kinderen lopen nog rond, heb geen één keer iemand van beveiliging gezien die iets handhaaft. Je kan amper met de auto veilig naar je tent komen vanwege bloembakken en honderden kinderen met stepjes op straat. De wegen zijn zeer slecht en daardoor maakt het ook een enorme herrie. Er is maar 1 milieustraat, vind ik ook veelste weinig voor de enorme hoeveelheid mensen! Je moet sochtends een half uur wachten voor een broodje in de supermarkt omdat er maar 1 kassa open is. Lang verhaal kort, vind ik de camping te onveilig, te druk, te chaotisch voor zoveel mensen. We zijn eerder naar huis gegaan omdat het gewoon niet leuk was.
Marijke Vergouwen
Roosendaal
Het park is erg mooi. Veel te doen voor de jeudgd, leuke animatie en mooi zwembad. Wel is het park heel erg druk en rumoerig, maar als je daarvan houdt is het prima. Alleen het buitenzwembad is veels te koud. Het was van de week 35 graden buuten, maar iedereen zwom binnen omdat het buitenbad echt niet te doen was. Had 6 baantjes getrokken buiten (had het bad bijna voor mezelf alleen) maar zelfs toen had ik het nog koud en helaas toch weer naar binnen gegaan. Erg jammer. Twee jaar geleden had ik dezelfde ervaring, dus verwacht niet dat het buitenbad op korte termijn warmer zal zijn..., viel erg tegen!
2 August 2026
Anoniem
Anoniem
Fijne week gehad met mooi weer
2 August 2026
Joop
Volendam
Onze vakantie op de schatberg was leuk. Veel te doen voor de kinderen maar alles was wel ver weg. Weinig fertier dicht bij de tent. Maar wat ik zelf ontzettend jammer vind is dat het sanitair niet top schoon was. ****** van de avond ervoor zat na schoonmaak nog vast geplakt in de wc. Ook was het bloedheet waardoor mijn vriend in zijn korte broek zonder T-shirt met mij wat wilde drinken op het terras. Hier werd hij geweigerd omdat hij een T-shirt moest dragen terwijl we er eerder ook zo hebben gezeten. Beetje jammer dit.
A
Assen
We hebben de camping als fijne camping ervaren. Met genoeg te doen voor de kleintjes maar zeker ook voor de tieners!
Frank Veenstra
Nieuw-Amsterdam
Ein schöner Campingplatz für Familien mit tollen Angeboten. Das Waschhaus f2 ist leider oft verdreckt und die Spiegel fehlen an den Waschbecken. Der Stellplatz für Womo ist sehr staubig. Das Schwimmbad ist sehr kalt.
Jennifer
Warburg
Mooie camping. Alleen zeer weinig te doen voor de pubers en ook in de avond is alles mega vroeg dicht en word niks gedaan. Zeer saai dus. Huisje verder netjes , maar onderhoud op park zelf is echt slecht. Is al geen bal te doen voor de jeugd en is ook nog de helft kapot of gesloten!! Ik kom zeker niet terug
Judith Hogewoning
Hellevoetsluis
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Alle waren sehr hilfsbereit und sehr nett. Fragen wurden umgehend beantwortet. Wir hatten eine sehr schöne Unterkunft. Man konnte dort sehr gut entspannen und hatte sogar etwas Seeblick. Sauber war die Unterkunft auch und man konnte sich dort sehr gut aufhalten. Wir haben auch gut geschlafen.
Daniela
Aachen
Het centrum met restaurant en supermarkt was gewoon goed alleen jammer dat je overal lang moest wachten .Het binnen zwembad was gewoon goed alleen eigenlijk te klein voor het aantal bezoekers,het buitenbad ( meertje en strand) was heel fijn vooral voor kinderen je kon heel ver staan en het diepe gedeelte was goed zichtbaar doordat er een dubbele ballenlijn zat. De bungalow waar wij in zaten was oud en nodig om een opknapbeurt te krijgen ( bank versleten ingezakt) er zou een vaatwasser in moeten zitten maar ik heb hem niet kunnen vinden en met de zomerse temperaturen was het voor 12 uur s’nachts niet te harden zo benauwd laat staan slapen . Er was wel animatie maar de meeste dingen moest je extra voor betalen lijkt mij niet echt logisch als je kinderen van 5,8 en 10 jaar alleen ergens alleen heen wil laten gaan . Dan heb je nog de grootste ergernis en dat hoorde ik van veel gasten als je het huisvuil (vuilniszak)vol was moet je helemaal naar voor naar de milieustraat om je vuil weg te brengen (niet erg handig)
H
Leerdam
Das Freizeitangebot ist riesig und die Anlage ist sauber und wunderschön. Wir hatten eine großartige Zeit und werden nächstes Jahr wieder kommen.
EHei
Darmstadt
Wij zaten zelf in een tent van Villatent. Erg mooie tenten en ze staan leuk in een rondje op het veld. Met het zonnetje erbij hebben wij een heerlijke week gehad. Wel is het zwembad echt aan renoveren toe. Voor een grote camping als dit had ik wel meer als zwembad verwacht. Buiten staat er wel een glijbaan met discolampen maar het water was voor de kleintjes flink koud in het buitenbad. Maar meer dingen om te doen in het zwembad zou leuk zijn. Zeker als je ziet hoeveel mensen er in het zwembad tegelijk zitten. De camping heeft allemaal leuke speeltuintjes en ook het entertainment is er voldoende.
Simone
Papendrecht
Op zich een fijn park met goede en redelijk schone voorzieningen. Ik was er met mijn 4 jarige dochter, dat zou ik niemand aanraden. Tot 2:30 klinkt er muziek, word er gedronken en luidkeels gezongen. Ik heb nog nooit zo weinig geslapen op vakantie..
Erik
Veel op het park was gesloten of kapot en het enigste was wat je hoorde was we hebben weinig personeel. Zelfs een heel toiletgebouw was gesloten waardoor vrienden van ons die ernaast kampeerde met een vouwwagen helemaal naar de andere kant moesten best een stuk met lopen en waar door het zo druk was in de gebouwen dat je echt lang moest wachten voor naar de wc te gaan en daar waren al weinig wc’s en douches. Was altijd bezet Vooral met een kind in de nacht moet lopen als alleenstaande en de ander kind achter moet laten is dit veel te ver en voelt niet goed. Niet leuk. Je betaalt toch wel een bedrag voor 2 weken maar je krijgt het er echt niet voor terug. het springkussen waar de kleine eigenlijk voor ging was kapot bilart kapot drogers en noem maar op. We gingen in de avond de airco opzoeken in de plaza maar ook helaas En velden waar we lagen was een zandbak dat was eerder gewoon gras. Als de jongeren hard op de elektrische step komen of fatbike kwamen zat overal de stof Wordt niet op gehandhaafd rijden echt hard Vond het niet fijn dat mijn zoon van 8 alleen ging spelen en die jongeren hiermee racen over het park. Vaak hier geweest met plezier maar deze keer was ik blij dat ik thuis was.
Moup
Maastricht
We hadden een fijne kampeerplaats. Mensen zijn vriendelijk. Sanitair word goed onderhouden. Veel dingen te doen op het park voor jong en oud. Wel hebben we een paar punten die wrs aangepakt kunnen worden, waardoor het park een 9 of een 10 van ons zal krijgen. Jammer dat de kampeerplaats zo onwijs stoffig zijn, geen gras maar zand, echt overal.. de binnenkant van onze caravan was na 1 week zelfs in de kasten stoffig. Het zou super zijn als er bij de toiletten alcoholspray verkrijgbaar is om de toiletbril ff te kunnen reinigen. Sommige wegen zijn erg slecht op het terrein, flinke gaten in de weg. Je moet goed opletten waar je rijdt en loopt.
Linda
Sassenheim
Der Campingplatz ist leider deutlich in die Jahre gekommen und wirkt an vielen Stellen ungepflegt. Überfüllte Mülleimer und herumliegender Müll. Unkraut und mangelnde Pflege auf dem Gelände. Kaputte Bänke und sanierungsbedürftige Einrichtungen. Regeln werden kaum kontrolliert oder durchgesetzt. Es wird trotz Badeverbots in den Angelteichen gebadet. Auch nach 23 Uhr ist es häufig laut, Nachtruhe wird nicht eingehalten. Am Badesee sind keine Rettungsschwimmer vorhanden. Insgesamt besteht deutlicher Verbesserungsbedarf bei Sauberkeit, Sicherheit und Organisation.
30 July 2026
Kathleen Kube
Zapel
Mooie grote camping met tal van activiteiten en faciliteiten. De privé sanitair bij het kamperen is een extra troef voor met het gezin. Grote minpunt voor mij persoonlijk is de ligging. De drukke weg en autosnelweg zijn 's nachts duidelijk hoorbaar, maar dit kon ik weten als ik mezelf beter had ingelicht.
30 July 2026
Bouden Molenberghs
Lichtaart
Sehr toller Campingplatz. Gerade für Kinder sehr gut geeignet. Einziges Manko „ Wir wollten auf unserem Platz spontan 2 Tage verlängern. Uns wurde gesagt es seih alles voll . Nachmittags nochmal gefragt und dann haben wir ein anderen Platz bekommen. Am selben Abend war unser Platz immer noch frei. Stress um sonst aber wir haben es auf uns genommen weil wir es hier echt schön fanden. Kann man auf jeden Fall weiter empfehlen.
29 July 2026
Fabian
Warstein
Unser Stellplatz war schön groß und in Ordnung. Leider waren im gegenüberliegenden Feld (am Waschhaus) Gäste, die sehr oft sehr laut Musik gehört haben und damit die Ruhe gestört haben. Uns fehlte auch in den Toiletten am waschhaus etwas für die Kinder. Kein einziges niedriges Waschbecken und duschen, wo das Wasser von ganz Oben kommt. Das führte dazu, dass jeden Abend ein riesiges Geschrei von den Kindern kam, weil ihnen das Wasser über den Kopf gelaufen ist. Der Badesee war sehr schön.
29 July 2026
Walter
Bückeburg
Wij hebben een weekend geboekt in de roan tenten. Deze bevinden zich bij de hondevelden. Overal naast de weg lag ******. Het stinkt en is gewoon onsmakelijk. Verder kwamen wij aan op zaterdag rond 16.00. Goed ontvangst. Alleen bleek de koelkast niet goed te werken. Op zondag is daar niemand aanwezig kun je bellen voor noodgevallen. Maandag melding van gemaakt. Een *** verhaal komt door de warmte teveel tegelijk in de koelkast gezet enz enz. Na een weekend zouden je drankjes toch wel gekoeld moeten zijn. Tevens de koelkast van de buren koelde wel goed ook dat hebben we gecontroleerd. Kinderen hebben het heerlijk gehad. Mooi zwembad en zwemmeer. Toch zou ik alleen als door de ****** niet terug komen!
28 July 2026
Rob Zuidhoek
NOORDWIJK ZH
Prima camping. Een beetje onderkomen. Heel veel te doen voor kinderen en jeugd.
Bianca
Asten
Wir waren das erste Mal da, aber werden auch nicht wiederkommen. Der Herr an der Schranke und die Dame an der Rezeption waren sehr nett. Zudem hat der Sparmarkt fast alles was man benötigt. Das war dann aber schon alles an +. Das - Die teils riesen Schlaglöcher Die Bodenbeschaffenheit (furchtbar staubiger Sand) auf den Wegen. Keinerlei Rücksichtnahme der (tut mir leid) holländischen Camper Die Preise im Restaurant für TK Essen Zu jeder Tageszeit bis spät in den Abend, war es ein Gerase von E-Rollern, Mofas usw… Der nicht gepflegte Platz… leider mehr Schein als sein Alles in Allem würden wir den Platz leider nicht weiterempfehlen.
Peggy
Vinningen
Het was echt heel fijn , de stacaravan was goed en heel erg netjes. Ik oma was er met 2 kleinkinderen, we hebben echt genoten, Een minpuntje was dat de wifi veel haperde. Gr Ria
Ria
Asten
Uns hat die Einschränkung mit dem Hund etwas gestört. Waren schon in andere Landal Parks , wo wir mit dem Hund viel mehr Möglichkeiten hatten. Und die Ausflugsziele in Freizeitparks usw war nirgends ein Hund erlaubt. Hatten wir so noch nie... sehr schade für die Kinder konnten dieser Art nichts unternehmen!
Yvonne
Börsborn