Laden reviews...
448 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
This collection of reviews highlights a generally positive experience with helpful staff and a broad range of facilities. Guests frequently praise the location and the variety of on-site activities, though some note inconsistent cleanliness and service levels. Overall, visitors describe Roan Schatberg as a family friendly destination with strong potential when maintenance and communication improve.
Wir waren jetzt das 4. Mal da und haben schon für das nächste Jahr wieder gebucht. Die Kinder wollen auch nirgendwo wo anders hin. (Obwohl wir mal am Meer waren) Die Unterkünfte sind schön modern und zweckmäßig gut aufgestellt. Alles was man für einen entspannten Urlaub braucht, ist da.
10 August 2026
Gitte
Rüdesheim
Afgelopen week op Camping De Schatberg verbleven. Hoewel de camping een ruim aanbod aan faciliteiten heeft, zijn wij helaas teleurgesteld huiswaarts gekeerd. Dit is voor ons geen camping die we nog een keer zouden boeken of aanbevelen. Pluspunten: * Faciliteiten: Er wordt veel georganiseerd door de animatie. Nette en beste grote supermarkt. Net restaurant en veel zwemgelegenheid. * Hondenvoorzieningen: Het is netjes dat de hond op het trimbaantje lekker los kan lopen en dat er een speciaal hondenstrandje is. Minpunten en Verbeterpunten: * Stoffige kampeerplaatsen: Onze kampeerplaats was zeer stoffig en er was nauwelijks gras te bekennen; het was enkel droog zand. Natuurlijk is het door de hitte snel dor, maar als er een goede grasmat had gelegen, was het niet zo'n zandbende geworden. Hierdoor werd alles heel snel vies. We moesten noodgedwongen extra dekkleden neerleggen om het enigszins stofvrij te houden. * Sfeer en privacy: De veldjes ogen erg ongezellig met weinig aankleding, afscheiding of privacy. Daarnaast keken we vreemd op van onze overburen, die een camera hadden geplaatst in hun privé-sanitairgebouwtje dat op onze plek gericht stond. Wat ze daarmee konden zien is de vraag, maar erg comfortabel voelt dat niet. * Schoonmaak sanitair: De schoonmaak liet op sommige momenten te wensen over. Net na de schoonmaakbeurt was het prima, maar op andere momenten trof ik proppen nat papier en plukken haren aan in de douches. Ook bij vertrek nog even naar het toilet bij de receptie geweest: de deuren zaten vol oude vingervlekken die er duidelijk al langer zaten. * Ervaring met een hond: Als hondeneigenaar ben je erg beperkt. Je mag op veel plekken niet komen, waardoor je van een groot deel van de faciliteiten geen gebruik kunt maken. Het strandje voor de hond is erg klein en zelf mag je daar niet zwemmen (wel met een
10 August 2026
Anoniem
Gelderland
-Zwembad sluit al om 18 uur door de week in het hoogseizoen. -Veel electrische steppen, brommertjes en electrische scooters en fatbikes racen over de camping ook bij ons door het laantje, terwijl de auto's niet harder dan 15 km per uur mogen racen zij met 25 km per uur over de camping, zelfs kinderen van 4 of 5 jaar reden op die electrische steps. -Luide muziek op het strand van andere strand gebruikers. -Onverzorgd bij chalets en stacaravans, dit geeft een onveilig gevoel. -Geen verlichting in het laantje. -Waterverspilling bij de kraan van de caravan, blijft te lang doorlopen. -2 toiletgebouwen vlak bij elkaar, die in ons laantje werd niet altijd goed schoon gemaakt, daar was ook geen bankje, geen rekje voor de shampoo. Kortom niet een camping die wij zouden aanraden. Maar het winkeltje en de snackbar scoren wel ruim voldoende.
Harry Hoekstra
Joure
Alles sehr schön und echt gutes Aktivitäten Angebot
Tobias Rotheut
Nideggen
Onze plek vlakbij de speeltuin was voor de kinderen handig. Maar tijdens de spellen was er meerdere keren per dag harde muziek. Het toiletgebouw had te weinig wc's waardoor je vaak moest wachten om naar het toilet te gaan. Het personeel is vriendelijk en de wasmachines zijn goed. Er is veel te doen voor de kinderen. Door de droogte stuift het zand erg waardoor alles onder het bruine stof zit. Leuk dat je binnen en buiten kan zwemmen en spelen. Het meer is ook erg leuk. Goed eten in het restaurant en lekker schepijs voor een goede prijs.
Eva
Haarlem
Beste schatberg, Ik heb jullie al meerdere keren bezocht. Maar de laatste was voor mijn gezin erg teleurstellend. Ik snap dat als er een nieuwe eigenaar is er andere regels zijn. Maar om het zwembad om 6 uur dicht te doen bij 30 graden is van de zotte. Een pubquiz die niet fatsoenlijk kan gespeeld worden ivm slechte wifi!!! De wekelijkse markt wordt als oudbollig bevonden. Prive sanitair slecht schoongemaakt. Cv ketel in storing. Groene tape om de kraan die er in maart ook al zat. Plaats 1057 had ik toen ook gehuurd. De prijzen zijn schandalig voor wat je krijgt. En kan zo nog wel even doorgaan. Ik hoop dat dit in de toekomst nog een positieve wending gaat krijgen. Anders ben ik bang dat ik niet meer terug zal keren.
Michael Walner
Nijmegen
Unkompliziert und gut
Sonja
Gangelt
Honden zijn heel beperkt welkom, de zwembaden zijn koud en er is niet veel te doen. Activiteiten zijn prijzig (bijvoorbeeld 7,5 om 5 marshmallows te roosteren en 7,5 voor 1 vlechtje in het haar.). En klantvriendelijkheid is zeldzaam.
Stefan
Voor de prijs die betaald, krijg je er maar een 3 sterren park maximaal voor terug. Voor de rest wordt het sanitair netjes elke dag/ elke morgen schoongemaakt alleen de gasten die er gebruik van maken, maken er zo’n bende van. Ook is het campingrespect ver te zoeken. Het lijkt wel een jongerencamping voor jong volwassenen. Muziek tot laat aan, luidruchtige mensen, jongeren die alles blijkbaar op de camping wel mogen waar geen controle of beveiliging voor is. Heel den dag rijden er auto’s, buggy’s en iedereen op elektrische step rond. Voor gezinnen met jongen kinderen super gevaarlijk.
AVG
AVG
Leuke vakantie gehad en veel te doen voor de kinderen
Peter
Bergen op zoom
Faciliteiten prima Het eten was prima. Alleen waar wij ons aan stoorde is het vele auto's wat er rijden. Elektrische steps e.d Voor kleine kinderen soms onveilig Savonds veel rumoer ook na 12 uur.
Coby
Oudehaske
Een drukke camping met auto’s en electriese stepjes, wij zaten bij de weg dus dat helpt niet mee natuurlijk, pizza en patat waren prima, de wifi was bagger maar als je 8 euro per dag betaald of voor 2 weken meer dan 75 euro dan moest het wel goed zijn. Animatie is ook goed, kinderen kunnen zich best vermaken het meer is tevens goed vertoeven, Misschien als we ergens anders stonden dan had het wat beter geweest maar voor nu 2,5 ster
Gertjan Van der stouwe
Sintjohannesga
We hebben ene fijne vakantie gehad op het kinderveld. Fijn voor de kindjes dichtbij het strandje en zwembad. Echter hadden wij privé sanitair en dit was lek Waneer je doortrok lekte de knop ook kwam het douche water langs de muren naar buiten. Wasbak lek. Het algemene sanitair bij ons veld was gesloten dit was erg onhandig omdat we dus met de was het hele park over moesten om te kunnen wassen. Verder perfecte camping voor kinderen
Angelique moorman
Oostelbeers
Het is een mooie camping. Het enige wat minder was is te weinig douche gelegenheden enz en het staangeld en winkel prijzen enz waren veel te hoog.
Joost
Wijchen
Voor ons was het geen leuke vakantie. Het veldje waar wij stonden was zo zwart, het leek als we op het festivalterrein stonden. Alles vies en zwart. Muziek tot laat in de nacht achter ons en veel lawaai op de camping. Het leek ons een mooie camping alleen als tip zou ik wat gaan doen aan het soort mensen wat op de camping af komt. Vroeger was het een leuke camping met fijne sfeer.Alleen is nu van de leuke camping met fijne sfeer weinig over. Veel tokkies en asociale mensen. Wij waren met 3 kids op vakantie en deze voelden zich echt niet prettig onder deze groep mensen. Wat we wel leuk vonden was het waterskiën en deze mensen waren ook erg aardig. Helaas voor ons geen Schatberg meer.
Reinier Zoer
Hardenberg
Grote camping met veel faciliteiten en activiteiten. Voor onze kinderen van 12 waren er iets minder activiteiten. Binnen en buitenzwembad, groot sportterrein en supermarkt met voldoende aanbod. Visvijver, groot meer om te zwemmen. Sevenum 20 min. fietsen. Staanplekken goed en ruim. Wij stonden op grote plek met eigen sanitair. Wel fors aan de prijs, maar gemak is groot.
Sander
Emmeloord
Mooie camping voor alle leeftijden. Gezin Met 2 meiden van 16 en 19. Er is zat te doen. De chalet was klein voor 7 persoons en de bedden waren vreselijk, maar mocht de pret niet drukken
Wendy Makkes steeman
Medemblik
Een fijne camping. We hadden een fantastische plek. Jammer dat in het hoogseizoen het zwembad om 18 uur gesloten is. Jammer dat bijv bij activiteiten met inschrijving het meteen vol zit dus de kids niet mee kunnen doen. Jammer dat de kiosk bij het zwembad niet altijd open is zodat je daar als oude nog geneens een kopje koffie kunt drinken.
J
Os
De aankomst op het park is erg prettig. Wij hoefden ons niet te melden bij de receptie, en konden gelijk door rijden, en met behulp van de app navigeerden we naar onze plek toe. Het animatie team voorziet in veel activiteiten voor zowel jong als oud. Het sanitair wordt ontzettend vaak schoongemaakt. Er zijn wel een paar aandachtspunten. De app kan veel, en is overzichtelijk. Maar het was fijn geweest om een "melding maken" optie te hebben. Er zijn veel gasten die zich niet houden aan de huisregels. Ook wordt je links en rechts voorbij gevlogen door elektrische steps, die harder gaan dan de toegestane maximum snelheid.
Tjalling
Stiens
Te weinig heren toiletten bij de camping / 2 Matige schoonmaak bij deze drukte, mag wel vaker per dag. Geen duidelijke plaatsaanduiding Dus deze camping is geen aanrader
6 August 2026
Hans
Amstelveen
Wir haben uns vom ersten Augenblick sehr wohl dort gefühlt. Ein super sauberer Platz. Das Angebot dort ist riesig. Für jede Altersklasse ist etwas dabei. Personal war super freundlich
6 August 2026
Katharina
Dorsten
In principe een fijne camping. Minpunten: - de vele stacaravans, al dan niet goed onderhouden -slechte wegdek, kuilen, naar de plek van bestemming -het vele autoverkeer buiten de aankomst- en vertrek momenten -de electrische steps die je over de sokken rijden als je zelf niet uitkijkt
5 August 2026
Elisabeth Scholten
Gennep
De afgelopen 3 weken hebben we gekampeerd op camping de Schatberg. Aan de voorkant leek alles mooi geregeld, gezichtherkenning ed bij het zwembad, bij aankomst direct door naar de plek. Maar 1 blik op het toilet, denk waar ben ik beland. Er werd weinig tot slecht schoongemaakt, kranen die kapot waren. Na een melding te hebben gemaakt mbt schoonmaak, werd er in het weekend druk schoongemaakt. Maar niet op de manier, die je bij andere campings gewend bent. Sluiten van het gebouw en dan alles grondig schoonmaken, dus ook de vloer met tuinslang & sop & trekkers! En niet met een huis/tuin en keuken dweil. Op een avond zitten we te yathzeen, de jongste gooit yahtzee. Is enthousiast. Maar om dat het na 23.00 gebeurde, stond de beveiliging direct naast de tent! Maar als er in de ochtend tussen 5 en 6 in de pannakooi wordt gevoetbalt + muziek, zie ik niemand!! De electrische steps/kleine fatbikes racen over de camping. Als automobilist, moet je 15 rijden, maar dit blijkbaar niet. In de 1e week van onze vakantie werd er op plekken geasfalteerd. Volgens mij zijn dit werkzaamheden die je voor of na het seizoen doet. Gelukkig werd er niet vlak voor onze tent geasfalteerd, anders zat die er flink onder.
4 August 2026
Henry
Groningen
Tweede keer bij de Schatberg en dat zegt veel. Het was vorig jaar zo goed dat we met plezier nog eens terug gingen. Opnieuw op het kinderveld met privé sanitair met onze camper. De ideale plek voor vakantie met onze zoon. Zelfs al verlaat je de camping niet, dan zouden we ons geen dag verveeld hebben en hadden niets tekort gekomen. En net buiten de camping is er dan ook nog zoveel te doen. Enig minpuntje (dat vorig jaar niet het geval was) : zeker tijdens onze tweede week stonden er ineens zeer vaak mensen aan bijvoorbeeld snackbar en ijstoog die geen Nederlands konden en vaak ook zeer beperkt Engels. Dat is jammer en zorgde wel voor lange rijen en moeilijke communicatie. We wilden graag nog een dag langer blijven (omdat het kon en o.a. het circus kwam de avond van de dag dat we moesten vertrekken) maar dat was volgens de receptie niet mogelijk wegens volledig volzet. Jammer, zeker toen we een paar dagen laten online nog gewoon konden boeken (doch hebben we uiteindelijk niet gedaan).
3 August 2026
Bart
Geeraerts
Te weinig sanitair voor de hoeveelheid mensen. Zelfs mensen met prive sanitair gaan naar de gemeenschappelijke sanitaire ruimte. Er is veel heen en weer geloop van mensen over het veld die elders staan. Veel fatbikes en elektrische steps, ook door kinderen bestuurd die geen idee hebben van verkeersregels. Zwembad is vol, harde muziek. Te klein zwembad voor teveel mensen. Buitenbad en ook peuterbad extreem koud! Er werd snel gehandeld na de processierups melding. Veel dingen zijn verouderd, slecht onderhouden wegen. Maar er wordt onderhoud gepleegd, soms om 8.30 ‘s morgens, tijdens de vakantie … of dat nu zo fijn is in het hoog seizoen. Er is geen tot weinig toezicht in het zwembad en het zwembad is vies. Heel veel animatie moet extra voor betaald worden. Dit zijn geen kleine bedragen.
3 August 2026
D