Filters

6

Gezellig

We hadden het erg gezellig. Mooie ruime plaatsen. En voor de kinderen meer dan genoeg te spelen. Helaas viel de stroom geregeld uit. Dat zou aan onze caravan liggen, maar de buren rondom ons hadden hetzelfde probleem.. Het toiletgebouw bij het kinderveld is echt heel dringend aan een opknapbeurt toe. (Vieze, schimmel douches, verstopte gootstenen die niet worden gemaakt, geen warm water bij de afwas, en de knop van de douche gaat veel te snel uit (na ongeveer 10 seconden) dus douche je met 1 hand op de aan-uit knop. Toch zouden we terug gaan. Maar dan een ander veld. We hadden een erg gezellige tijd.

 • Aanbevelen? Ja
7

Alles goed,schoonmaak iets minder.

Wij hebben een geweldige week gehad,leuke dingen te doen,leuk zwembad,enigste minpuntje de schoonmaak,ik heb gezien vanuit mijn chaletje ,hoelang een schoonmaakster voor een chaletje gebruikte en dat was zon beetje de hele ochtend,dan vraag ik me af hoe het mogelijk is dat die chaletjesniet glanzen ...en ik daar 46 euro voor betaal. Deze schoonmaakster kost jullie geld.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Alles bestens

Alles bestens

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
9

Alles wunderbar

Super Platz Freundliches Personal Gerne wieder

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
4

Slecht, periode 1 Juni tot en met 30 Juni

Door het vele gebruik van de kampeerplaatsen zonder goed onderhoud (bv: egaliseren) zijn de plekken ingesleten waardoor er een grote kuil is ontstaan. Bij iedere flinke regenbui stond er ongeveer 1 cm water in de gehele voortent. De eerste 3 weken geen wifi/internet. De gehele periode slecht tv beeld. Voor de eerste wedstrijd van oranje was het beeld streperig, tijdens de wedstrijd helder en na de wedstrijd geblokt. Volop gaten in de wegen waardoor de caravan van links naar rechts stuitert tijdens het rijden naar en van de kampeerplaats. Kortom, camping heeft last van slecht onderhoud.

 • Aanbevelen? Nee
9

Toffe vakantie vooral voor de kleinkinderen 11 en 13j.

Ondanks het minder goede (natte) weer hebben we toch een aangenaam verlof gehad; doordat vooral voor de kleinkinderen veel mogelijkheden waren zowel binnen als buiten.

 • Aanbevelen? Ja
9

geweldig

Ondanks het slechte weer hebben we een geweldige vakantieweek gehad. Toen wij er waren, was er nog maar weinig volk op de camping en dat was voor ons heel leuk. De laatste nacht was er wel veel volk en dat vonden wij wel minder fijn omdat we net een week echte rust meegemaakt hadden. Nu ja, echte rust met 6 tieners is niet echt rust, maart niettemin kwamen we wel echt tot rust. Het zwembad was leuk; de laser shoot ook en natuurlijk Toverland... Heel graag tot volgend jaar!

 • Aanbevelen? Ja
7

Een gevarieerd park

Er is veel te doen op het park, en voor jong en oud. Mooie omgeving om te fietsen. Redelijk dichtbij de snelweg maar niets van gemerkt. Jammer dat er minder controle is op de camping. De toiletten worden schoongemaakt maar de dames van de schoonmaak geven niets door aan de receptie. Er was sprake van een vervelende piep in het toilet gebouw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Einfach toll!

Alles lief super, sehr schön für die Kindern. Preise in Ordnung. Wir waren innerhalb zwei Monaten zweimal da und hat uns super gefallen. Vielen lieben Dank.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
2

Zeer slecht

W.C werd heel slecht schoon gemaakt en vooral de invalide ruimte werd geregeld niet gedaan en animatie voor de oudere was er ook niet.

 • Aanbevelen? Nee
5

Matig

Eerste bezwaar: zes weken van te voren moet de gehele boeking zijn betaald. Aanbetaling: prima. Maar dat jullie zo lang al over mijn geld beschikken zonder nog geleverd te hebben is m.i. een onjuiste vorm van bedrijfsvoering. Tweede kritiekpunt: het slechte wegennet; met name de Schatberglaan. Veel kapot asfalt en gaten langs de wegen. Zeer storend wanneer twee auto's elkaar willen passeren. Derde punt: de enorme rotzooi bij een chalet aan de Schatberglaan waar kennelijk sloopwerkzaamheden gaande zijn. Maar tijdens ons verblijf verder geen activiteiten gezien. Het park zou toch vóór aanvang van het seizoen 'aangeharkt' moeten zijn. Mijn aanbeveling is een twijfelachtige 'ja' omdat het park ook veel te bieden heeft. Maar doe wat aan de wegen en voorkom de puinhopen van sloopchalets.

 • Aanbevelen? Ja
7

Mooie camping

Compleet en veel activiteiten op en naast de camping

 • Aanbevelen? Ja
2

Grote kuil in de weg slecht onderhoud

En da op zaterdag avond bellen dat er nog een rekening open staat Ja dat wist ik maar had nog geen mail gehad dus ik dacht komt wel maar ik voelde me net een wanbetaler

 • Aanbevelen? Nee
8

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Nee
3

Leider nicht mehr das, was er mal war.

- Sauberkeit ist sehr schlecht geworden. - Pflege der Grünanlagen ist sehr schlecht geworden. - Lautstärke durch Gruppen viel zu hoch. Wir wünschen uns den alten Betreiber zurück.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
8

wij voelen ons thuis op de schatberg.

Was deze keer maar voor 1 overnachting maar we komen zeker weer terug. Alleen vonden we plaats 898 iets minder. We keken daar tegen de heg aan. Dat vonden we niet fijn. In deze rij zouden we niet willen staan als we langer blijven.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed

gezellig met de vaste bewoners dicht bij viswater

 • Aanbevelen? Ja
10

Toller, gepflegter Platz

Großer, sehr gepflegter Platz mit sehr freundlichen Mitarbeitern. Wir kommen gern wieder.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
4

Ontevreden

Gras niet gemaaid Niet gesnoeide struiken Wegdek slecht (veel gaten en kuilen) Geen laadpalen

 • Aanbevelen? Nee
6

Teleurstellend voor een vijfsterren camping

Qua klantgerichtheid als men met vragen komt op de receptie behoeft meer aandacht. Als wij met de vraag komen over de afwezigheid van internet haalt men de schouders op en zegt: ja dat weten we, KPN komt over 14 dgn er naar kijken. Hoezo over 14 dgn? Ik ben nu op de camping en over 14 dgn ben ik weer thuis. Andere dag vlgd vraag: het water is afgesloten? Antw: ja dat weten we, de technische dienst heeft dit gedaan en wordt in de loop vd dag weer aangesloten. Hoezo geen waarschuwing vooraf? Op het heetst vd dag ( 30o) geen water?? En dan als sluitstuk de plek waar wij stonden 1048. Een vd duurste plekken en dan zit je tegen de achterkant van Roan huisjes te kijken. Privé sanitair is vreselijk duur en jullie mogen best waarschuwen en misschien ook iets aan de prijs doen, weet als u deze plek kiest dat het uitzicht slecht is. Ook iets positiefs: personeel in restaurant en plaza zeer vriendelijk en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Nee
6

Eigentlich ein Campingplatz, wo Hunde nicht erwünscht sind.

Wir haben ein ruhiges Wochenende auf dem Hundefeld F1 mit der Nr. 840 verbracht. Wir fanden es sehr schade, dass wir mit unserem Hund viele Bereiche auf dem Campingplatz nicht betreten durften. Daher finde ich, dass Camping de Schatberg eigentlich ein Platz ist, wo Hunde nicht erwünscht sind. Wir empfehlen den Platz nur für Leute die ohne Hunde kommen. Freundliche Grüße Thomas Franzen

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Kurzer, aber schöner Aufenthalt

Alles war ok und Sauber. Für Kinder ist dieser Campingplatz ein Traum, da sehr viel geboten wird.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
5

Aardig

Het weer was natuurlijk niet goed dit voorjaar . We vonden het erg irritant dat er geen warm water was bij het was hok achter onze plek . Tenminste voor de afwas . De barbecue is niet schoon te krijgen . Die past niet in de vaatwasser . Daarbij werd er rond onze plek niet het gras gemaaid . Erg slordig .

 • Aanbevelen? Nee
10

Wie immer ein Erlebnis!

Auch im Jahr 2024 war der Service sehr gut, wir kommen wieder.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
8

Schöner Platz

Leider hatte man im Spülhaus kein warmes Wasser.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Company details

5 Middenpeelweg

Sevenum 5975 MZ

0031 (0)77 467 77 77

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews written on your own initiative are immediately shown online and verified within 72 hours