Laden reviews...
339 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
This collection of reviews highlights a generally positive experience with helpful staff and a broad range of facilities. Guests frequently praise the location and the variety of on-site activities, though some note inconsistent cleanliness and service levels. Overall, visitors describe Roan Schatberg as a family friendly destination with strong potential when maintenance and communication improve.
Schlechter Service. Wir nicht auf Kunden bei Problemen eingegangen. Keine Anpassung an aussergewöhnliche Bedingungen. Nachbarschaft hat bis 3:00 morgens gefeiert. Schranken sollten die ganze Nacht öffnen. Um 24 Uhr nicht mehr reingekommen. Keiner erreichbar. Kennzeichen wurde nicht erkannt. Musste mit meinen Kindern durch den ganzen Park laufen.
Michael
Salzgitter
Zeer zeer slecht geen worden voor In het huisje wel airco maar werkte niet 52 graden binnen gewoon naar huis gereden en niet daar geweest ongelooflijk En vind zeker dat we het geld terug mogen krijgen
Jolanda caris
Stramproy
Leider sehr viel Müll und der See ist zum baden ungeeignet, da er zu warm ist und sehr schmutzig. Die Stellplätze selber sind schön und die Abwicklung sehr einfach. Leider gab es einige Probleme mit dem Strom (dieser war regelmäßig weg)
Roxanne
Nrw
Leuke vakantie, enkel kwamen we aan tegen 10u en onze plek was vrij, maar moesten bij betalen om al binnen te mogen. We komen al meer dan 10 jaar naar De Schatberg en hebben dit nog nooit moeten betalen, enkel nu dus, vonden het wel jammer.
27 June 2026
Danny
Stevoort
Ich bin jetzt das dritte Mal hier. Die Nähe zum Ruhrgebiet und meiner Heimat machen es als kurzfristiges Wochenendziel attraktiv, aber was hier geboten wird macht es außergewöhnlich!
27 June 2026
Jochen
Sprockhövel
Ik heb wel een paar puntjes , heel slecht dat jullie geen internet hier hebben in het huisje horen jullie echt te melden. en jammer dat het zwembad zo vroeg al dicht ga vooral met deze hitte .bij aankomst zo fijn ontvangen door Wim en Masha kan niets anders dan petje af voor hun .jullie hebben echt alles gedaan om het ons naar het zin te hebben dank jullie wel
26 June 2026
Marcel
Ede
Ik lekker vissen en mijn vrouw naar het zwembad allebei een top vakantie. Klein puntje van kritiek de zwarte tegels in het zwembad worden bij zonnig weer heel heet, ook zijn er geen parasols
24 June 2026
Nanne
Muntendam
Super fijne vakantie gehad en wat hebben we een geluk gehad met het weer.. Personeel is super vriendelijk. De enige minpuntjes waren dat je geen wifi bereik had. En er geen tv in de accommodatie aanwezig was. Voor de rest was het een zeer positieve ervaring. Wij komen zeker nog een keer terug
23 June 2026
Amanda
Venray
Mooie camping,goed restaurant,fijn mooi zwembad en zwemvijver met zandstrandje. Speciaal afgezet parcour met zwemvijver voor honden wat met dit zeer warme weer heel fijn was voor onze hond. Genoeg speelgelegenheid voor kinderen,zowel binnen als buiten Dit was niet de 1ste maar ook zeker niet de laatste keer dat we hier een paar heerlijke dagen hebben doorgebracht we komen zeker nog een keer terug.
22 June 2026
Saskia
Nieuw Vennep
Wir waren nun das 5.Mal dort. Der Platz ist einfach schön und liegt sehr gut in der Nähe der Autobahn. Es fehlt an nichts, Supermarkt ,Schwimmbäder, viele tolle Sachen für Kinder und vieles mehr. Einzig das Wlan lässt für so einen grossen Park zu wünschen übrig. Entweder verbindet sich das Handy überhaupt nicht oder es ist so schwach das man nichts machen kann.
22 June 2026
Julia Weber
Kleinmaischeid
Wir waren ein WE vom 19.09.-21.09.2026 dort.Die Unterkunft wurde auf der homepage schmackhafter gemacht als sie ist.Dennoch war alles sauber.Die Mikrowelle mit Backofenfunktion war eine Zumutung,da man ohne Bedienungsanweisung nicht wußte wie sie funkitionert.Der Park an sich ist immens groß,aber nicht überfüllt.Das Highlight bei den hohen Temperaturen waren der See und das Schwimm/freibad.Abgesehen von der Abweichung der Hütte ein sehr schönes WE!Qir würden wiederkommen!
Jörg
Unna
Na een frisse start met verwarming in de tent tot blower aan bij 34 graden. Dus lekker kunnen fietsen en tweede helft in buitenbad en meertje gezwommen.
Maarten Hoogland
Roosendaal
Wij hadden met een camper geboekt op de Schatberg. 2 weken voor vertrek werd onze camper gestolen( gelukkig terug gevonden). Eurocamps had nog een ingerichte tent dus konden we toch gaan met onze kleinzonen 11 en 13. Maar wat een slechte organisatie. De Schatberg moet heel vlug stoppen met een samenwerking met Eurocamps. Dit is zo slecht voor hun naam. Dus kort gezegt: ga zeker naar de Schatberg, maar vermijd Eurocamps
ansems
goirle
Ik persoonlijk vind dat het park wat meer faciliteiten mag hebben voor de kleinere kids.(3 en 5,5 jaar) Ze kunnen buiten spelen maar iets van midgetgolfbaan of kegelen is er niet. Speelbos is erg klein waardoor ook vaak kinderen botsen. De playground was leuk maar ook daar konden de kleintjes niet veel want was altijd vol met grote kinderen (14/18 jaar schat ik ) Dus als die voetballen ofzo dan kunnen de kleintjes niets als het parcours afleggen wat er in de hoek is Binnen zwembad is een beetje saai ,en omdat je niets kunt eten en drinken binnen blijf je ook niet zo lang . We hadden natuurlijk wel pech met het weer dus konden niet naar buiten zwemmen. De safaritenten waren leuk maar ontzettend smerig (huurden van Eurocamp)
16 June 2026
Joyce Dieters
Roermond
Buchung war gut und schnell, Auf dem Stellplatz mit Privatem Sanitär lagen noch die Äste von der Hecke die wohl ein paar Tage vorher geschnitten wurde,sah nicht gut aus... Ein dickes Minus geht an den Fahrradverleih,abgenutzte Fahrräder für teures Geld geht gar nicht,nicht geputzt und schon gar nicht funktionsfähig.....einfach nur Geldverschwendung. Man sollte auch mal die Schlaglöcher ausbessern.
15 June 2026
FERNAND
KAUNDORF
De bij Roan geboekte week hebben als uitstekend ervaren. Het park zelf beviel ook prima , zeker voor karpervissers is dit een heel mooi park , jammer dat ik niet op de hoogte was van deze vissen , vangsten van 25 kilo zijn geen uitzondering. Dan had ik zeker mijn hengels meegenomen. Zelfs een bever zien gaan.
15 June 2026
Willem
Leiden
Gut
Beveelt aan
Stefan
Mönchengladbach
Mein Aufenthalt im DE Schatberg in Sevenum war insgesamt sehr schön. Ansprechpartner waren Yvonne und Harold – beide sehr freundlich, hilfsbereit und jederzeit bereit, Fragen zu beantworten oder etwas zu überprüfen. Leider wurde die Woche fast durchgehend von Regen und nur sehr wenig Sonnenschein begleitet, was natürlich etwas schade war. Trotzdem haben ich die Zeit dort sehr genossen und es hat uns gut gefallen. Aufgrund der schönen Anlage und auch wegen der Nähe zu meinem Wohnort (ca. 70 km) werde ich diesen Campingplatz für zukünftige Aufenthalte auf jeden Fall in Betracht ziehen.
Angelo
Düsseldorf
Het is een prima park. Leuk voor de kinderen.
Sylvia
Haalderen
Wir waren sehr zufrieden
Schwaczkowski
Marl
Mein Mann und ich waren für ein Wochenende allein hier kommen im Nächsten Jahr mit den Kinder wieder
13 June 2026
Sabrina Keysers
Geldern
Prima camping en accomodaties (Eurocamp 4-6 pers. stacaravan). Locatie van onze stacaravan wel erg afgelegen maar met auto/ fiets goed te doen. Staat van onverharde wegen kan beter. Plaatsing van onze stacaravan was vervelend, met z’n 3en de veranda bijna tegen elkaar waardoor geen privacy, dit vonden wij erg storend.
Joey
Barendrecht
Wij hebben een fantastische week achter de rug en komen zeker terug. Mooie en verzorgde camping. Het sanitair wordt goed onderhouden en de superette heeft een zeer ruim aanbod. Eén minpuntje: Bij het naar huis rijden ging de bareel aan de uitgang niet open. Het was ongeveer 21.15 uur. Ik had nog een dag bijgeboekt om ons niet te moeten haasten en rustig alles in te pakken. Was dit de reden dat de nummerplaat herkenning niet functioneerde? Gelukkig kwam er rond half tien een andere auto aan en zijn we zo toch buiten geraakt. De receptie was niet bereikbaar op dat moment.
Gerda Ludikhuyze
Boom
Waren nun zum 2. mal da - hat alles gepasst - einfach nur super
Berger
Niersbach
Ik ben een lang weekend met mijn kleindochters geweest in een safaritent. Die was ruim van opzet met 6 volwaardige slaapplaatsen. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
8 June 2026
Ineke van den Hurk