Laden reviews...
477 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
This collection of reviews highlights a generally positive experience with helpful staff and a broad range of facilities. Guests frequently praise the location and the variety of on-site activities, though some note inconsistent cleanliness and service levels. Overall, visitors describe Roan Schatberg as a family friendly destination with strong potential when maintenance and communication improve.
Erg rumoerige camping. Vooral in de avond en na 24.00 uur. Veel vaste gasten die het erg gezellig hebben samen en geen rekening houden met andere gasten. Ga niet naar deze camping als je op vakantie tot rust wilt komen.
17 August 2026
Erwin
Wintelre
Camping is massaal, er zijn veel verschillende ‘groepen’ accomodaties door allemaal andere aanbieders. Maar er zijn ook veel vaste vakantie huizen die overheersen qua publiek en ook sfeer/charme vd camping. Er is een hal met veel faciliteiten, maar ook deze hal voelt massaal en vies. Faciliteiten zelf waren wel goed
Elisabeth
Sevenum
Für Kinder sicherlich die perfekte Location. Der Standort für Wohnmobile ist okay,bietet aber leider keine Waschhaus oder Möglichkeit zur Entsorgung der Chemie Toilette. Das Waschhaus 9 ist geschlossen und es bleibt nichts anderes übrig als mit der Kassette über den halben Platz zu fahren um sie zu entleeren. Leider in vielen Bereichen sehr runtergekommen und renovierungsbedürftig. Bei der Buchung sollte vorab die Möglichkeit zur Platzwahl dem Kunden möglich sein.
Ellen
Kürten
Sehr schöner und sauberer Campingplatz. Alles dabei was man benötigt & der Supermarkt ist auch preislich vollkommen in Ordnung. Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt hier.
Melanie
Bruchsal
Als ouder heb ik mijn dochter en haar vrienden met mijn caravan weggebracht. Al bij de entree werd ik niet vriendelijk ontvangen door de man (met baard) die daar het kaartje voor de slagboom heeft geplaatst omdat de slagboom niet open ging ondanks mijn kenteken wel was doorgegeven Een discussie vind ik het nog niet waard met deze man, maar geen fijn ontvangst. Tijdens hun verblijf hebben ze meerdere het noodnummer gebeld ivm geluidsoverlast van andere gasten na 23.00 uur. Ja het was soms zelfs 01.30 uur. Maar er is verder geen echte actie op ondernomen zodat de rust was wedergekeerd voor langere tijd. Op de ophaaldag kon ik nog steeds niet doorrijden, de slagboom reageerde nog niet ondanks mijn kenteken was doorgegeven (en alle ander auto’s stonden inmiddels op de parkeerplaats buiten het park). Maar de vriendelijke dame door de intercom maakte netjes de slagboom open. Eenmaal retour… jawel de slagboom deed het weer niet. En weer de man met de baard ging mij vertellen dat dit niet kon, etc. Ik heb hem verteld dat ik met hem daarover niet in discussie ga en dat ik nooit op deze camping ga kamperen. En dat het ontvangst en vertrek door hem niet vriendelijk en uitnodigend is. Gelukkig heeft de jeugd er samen wel iets van gemaakt om een leuke vakantie te hebben, maar dat komt niet door de camping zelf.
Joris
Tilburg
Wir waren nun zum 2. Mal auf dem Campingplatz De Schatberg. Das 1. Mal war alles perfekt. Hierfür würde ich 5 Sterne geben. (Standart Wohnmobilplatz) Von gestern auf heute waren wir jedoch auf einem Komfortstellplatz mit beheizten Bad. Hier war leider sowohl der Stellplatz wie auch das Badezimmer dreckig. Zudem sollte das Sanitäthaus renoviert/ repariert werden. Der Duschschlauch war undicht, im Abfluss waren Haare, am Wasserbecken waren die Griffe für das Wasser demontiert und rundherum alles dreckig. Für 98.50€ für 2 Personen hatten wir uns mehr erhofft.
Jana Jördens
Kerpen
Der ganze Platz ist eine große Partymeile, zur Erholung ungeeignet. Wir haben bewusst einen Platz in der Hundefreien Zone gebucht, jedoch direkt neben uns waren so viele Hunde, die den ganzen Tag und auch in der Nacht gebellt und gekläfft haben. Auf dem ganzen Platz war den ganzen Tag und auch in der Nacht laute Musik und Party. Eine Gruppe hatte sogar eine Beschallungsanlage dabei mit Mikrofon und hat immer wieder den ganzen Platz bespaßt. Nach mehreren Beschwerden bei der Rezeption wurde uns gesagt, dass man hier nichts machen kann. Mehrmals in der Nacht mussten wir sogar die Notrufnummer anrufen. Dieser Mitarbeiter konnte kein Deutsch, dennoch konnten wir uns irgendwie verständigen. Der Mitarbeiter ging zu dieser Partygruppe, war über längere Zeit dort, es hat sich jedoch nichts geändert. Ich hatte das Gefühl, dass er bei dieser Party mitmacht. Auch hier haben wir uns wieder bei der Rezeption beklagt, diese sagten man muss dann halt öfter anrufen. Warum soll ich wieder anrufen , wenn die Security nichts dagegen macht, Fazit : Ein erholsamer Urlaub und Entspannung war nicht möglich. Wir kommen nie wieder.
Martin Hoffmann
Schwalbach
Wir waren von Donnerstag bis Sonntags in diesem Camping Park .Die Plätze fanden wir groß genug.Aber sehr ungepflegt und schmutzig, die Wasserstelle Abfluss war sehr unsauber, voller Zeug Plastik , Reste anderer Sachen .Hatte vergessen Foto zu machen .Abends fanden wir es sehr laut, manche kennen anscheinend keine Camping Regeln.Dann hatten wir auch noch das Pech das unsere Wäschespinne von Samstag auf Sonntag in der Nacht entwendet wurde.Das geht unter Campern schon mal gar nicht .Ok da kann der Park nichts für.Der Park selber ist sehr schön, Mitarbeiter freundlich auch die Gastronomie war in Ordnung.Schwimmbad und Freizeit Gestaltung für jeden was dabei .
Katrin
Mönchengladbach
Wij hebben een erg leuke vakantie gehad. Ideaal omdat de hond lekker kon zwemmen en er was erg veel jeugd op de camping. Onze kinderen van 12 en 16 hebben zich prima vermaakt
Karen
Uden
Gezellige vakantie met mooi weer! Heerlijk privé sanitair met vaatwasmachine. Op de plaats was helaas geen gras waardoor het stoffig was, maar daar kan je niks aan doen ivm droogte.
Linda Abbenhuis
Braamt
We stonden gezellig aan een druk straatje we haden alles op loopafstand dat is fijn als je wat ouder ben ,het mooie weer werkte ook mee ,miste aan de plas een toilet gebouwtje de toiletten op de camping waren schoon alleen bij de douche op het gebouw D miste ik een bankje komen zeker nog een terug
J
Langeveld
Super leuke grote camping, mooi meer, zwembad, sportveld, Pachtig weer, ideale vakantiebestemming in eigen land
Therese Van der plas
IJmuiden
Veel te doen, mooi zwemstrand en viswater veel te doen met animatie. Savond helaas veel herrie tot middenin in de nacht waar weinig tot niks aan gedaan wordt.
Co
Rijswijk
De wegen zijn klote. Zwembad is sterk verouderd. Indeling veldjes kan beter. Verder animatie is prima. Winkel restaurants zijn prima Vriendelijk personeel. Maar wil je een pakket bestellen dat gaat in bakken waar iedereen kan graaien ...dat kan niet maar vooral verontrustend.
Jerry Klein brinke
Meppel
Wij hebben de Schatberg voor 1 week geboekt. De comfortplaats was een mooie plek en heerlijk beschut onder een boom. Alleen jammer dat mede kampeerders tussen de caravans doorlopen naar het sanitair, misschien een heg door laten lopen? Helaas zijn bijna alle wegen slecht begaan baar, zeker met rolstoel en/of stapjes. De straten zijn niet verlicht dus in het donker is het helemaal uitkijken waar je loopt. Op het moment dat je als gezin denkt, we gaan heerlijk slapen komt een grote groep jongeren tot leven en trekken naar het sanitairgebouw en houden daar de kampeerders eromheen wakker. Na aanspreken blijven ze alsnog. Dan hebben wij het over tijden van 01.30, 02.00 en 02.30 Je kan geen melding maken want op dat moment is er geen handhaving etc. aanwezig. Na 4 nachten in 1 week zijn wij een dag eerder vertrokken om daar onze nachtrust maar te pakken. Het sanitair gebouw ruikt enorm naar urine en de douches springen na extreem korte tijd continue uit heel vervelend dan liever een douche met timer.
Gerjan
Zetten
Naar 15 jaar moeten ook wij van onze plek weg. We hebben zelfs geen mail gehad hierover erg slecht.de laaste jaren was er veel verandert niet op een positieve manier.we zijn zelfs 2 dagen eerde weggegaan.
Conchita Hartman
Rijssen
Caravan was goed, schoonmaak was ronduit slecht. Bij binnenkomst gelijk zwarte voeten en bij de eindinspectie zeuren dat de bbq niet schoon was. Grote camping waar veel te doen is, let wel op als je tieners hebt.. wifi is niet bestaand bij de caravans.
Selma
Uithoorn
2e week veel last gehad van achter buren tot 02:00 geluid overlast, elke avond gebeld niets heeft geholpen. Als dit de norm is zal ik deze camping niet aanbevelen.
Arie
Rotterdam
Es ist sehr laut, anscheinend gibt es keine Nachtruhe ab 22 Uhr. Kinder schreien selbst um 23 Uhr noch rum. Zumindest Nähe des Klo Hauses ist extreme Lautstärke. Gehen halb 1 Nachts wird dort noch sauber gemacht, plus Punkt, aber die Reinigungskräfte nehmen auch keine Rücksicht. Knallen die Türen, schreien rum. Kinderfreundlich, mit vielen Spielmöglichkeiten. Animationen gut und vielseitig. Preis-Leistung in dem Restaurant oder an dem Imbiss ist in Ordnung. Bei der Dürre Sommer 2026 , sehr staubig und strohig. Grün sind hier nur die Hecken und Bäume. Am Klo Haus D nur drei Duschen, ziemlich wenig für die Massen an Menschen
Manuela Stratmann
Telgte
Prima park alleen toiletgebouw was niet beschikbaar bij camperplaatsen dus was ver lopen naar andere toiletgebouw
Thea Hendriks
Huissen
Zeer propere camper plaats, prive douche en wc zeer proper en heel leuk dat dit er is. Afhaal maaltijden, ijsjes zijn top. Veel keuze, evenals het resto. Met de spar supermarkt op de camping hoef je niet van de camping, zeer handig als je alleen een camper hebt (geen auto) en alleen fietsen ter beschikking. We gaan hier zeker nog terug komen. Aanrader voor groot en klein.
Jurgen Hermans
Leefdaal
Twee nachten met de campert op deze camping gestaan. Camping bestaat uit veel straatjes met aan beiden de kanten ruime (comfort) kampeerplaatsen. Er is genoeg te beleven voor wie dat wil, het sanitair is goed onderhouden en wordt prima schoongemaakt en bijgehouden. Ondanks de grootte van de camping, 1200 plaatsen, is het er erg rustig en schoon. Aanrader! Zeker voor gezinnen met kinderen.
Corry
Aalten
Der Platz an sich ist wirklich schön und hat sehr sehr viel zu bieten vor allem für die kleinen. Was auf jeden fehlt ist eine Security die nachts WIRKLICH für Ruhe sorgt und vielleicht auch mal auf Patrolie geht. Wir hatten jeden Tag und jede Nacht Party mit lautem Boom Boom und Geschreie, Hundebellen Tag und Nacht und auch an das Hup-Verbot und das „nicht spazierenfahren mit dem Auto“ wird sich nicht gehalten. Wenn man spät abends mal über den Platz läuft merkt man: es sind überall in jeder Ecke sind große Beschallungsanlagen im Einsatz. Wenn man bei der Rezeption anruft, hört man Sätze wie „Das ist doch nur Musik. Das ist erst ab 23 Uhr verboten“ - EGAL WIE LAUT es ist. Ab 23 Uhr kommt zwar dann jemand vorbei, redet mit denen aber es passiert einfach nichts. Die Menschen(Gäste) dort sind unendlich ignorant, laut und teilweise richtig asozial und denken sie wären die Götter der Welt und dürfen alles. Vandalismus steht hier schon bei den kleinsten auf der Tagesordnung! Man sieht ständig, dass irgendwo dagegen geschlagen und getreten wird. Sei es an irgendwelchen Schildern, Toilettentüren oder auf den Geräten der Spielplätze. Roller werden umgetreten, Müll wird einfach auf den Boden geworfen und überall wird herum geschrien. Die Hundefreie Zone, die wir extra gebucht haben, wird auch nicht eingehalten. Hundebesitzer gehen mit ihren Hunden dort spazieren und lassen die Hunde auch einfach über die Vorzeltteppiche der Leute laufen. Und sogar auch im Gebäude der Rezeption und im Geschäft sind manchmal Hunde zu sehen.
Daniel
Deutschland
Al vanaf de aankomst was alles keurig geregeld Genoeg te beleven en te doen voor de kinderen Voor de hond prima honden veld en zwem mogelijkheden Wij hebben een top vakantie gehad !
12 August 2026
Ferry Vorstenbosch
Rosmalen
Mooie staplaatsen. Eigen sanitair top. Voor jongere kids genoeg te doen. Ondergrondse disco is 3 jaar geleden gesloten. Nu komen de oudere pubers samen bij de slagboom. Ze gaan hangen en klieren, want er is geen leuke puberplek met bartoezicht oid. Jammer! Want we hadden dit vooraf wel gelezen.
11 August 2026
Angelique