Laden reviews...
466 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt gibt es eine gemischte Bewertung. Viele Gäste loben die Lage, das Freizeitangebot und das Personal, während andere Kritik an Hygiene, Renovierungsbedarf und Instandhaltung äußern. Die Anlage hat Potenzial, wenn die genannten Mängel behoben werden.
Wij hebben een erg leuke vakantie gehad. Ideaal omdat de hond lekker kon zwemmen en er was erg veel jeugd op de camping. Onze kinderen van 12 en 16 hebben zich prima vermaakt
Karen
Uden
Gezellige vakantie met mooi weer! Heerlijk privé sanitair met vaatwasmachine. Op de plaats was helaas geen gras waardoor het stoffig was, maar daar kan je niks aan doen ivm droogte.
Linda Abbenhuis
Braamt
We stonden gezellig aan een druk straatje we haden alles op loopafstand dat is fijn als je wat ouder ben ,het mooie weer werkte ook mee ,miste aan de plas een toilet gebouwtje de toiletten op de camping waren schoon alleen bij de douche op het gebouw D miste ik een bankje komen zeker nog een terug
J
Langeveld
Super leuke grote camping, mooi meer, zwembad, sportveld, Pachtig weer, ideale vakantiebestemming in eigen land
Therese Van der plas
IJmuiden
Veel te doen, mooi zwemstrand en viswater veel te doen met animatie. Savond helaas veel herrie tot middenin in de nacht waar weinig tot niks aan gedaan wordt.
Co
Rijswijk
De wegen zijn klote. Zwembad is sterk verouderd. Indeling veldjes kan beter. Verder animatie is prima. Winkel restaurants zijn prima Vriendelijk personeel. Maar wil je een pakket bestellen dat gaat in bakken waar iedereen kan graaien ...dat kan niet maar vooral verontrustend.
Jerry Klein brinke
Meppel
Wij hebben de Schatberg voor 1 week geboekt. De comfortplaats was een mooie plek en heerlijk beschut onder een boom. Alleen jammer dat mede kampeerders tussen de caravans doorlopen naar het sanitair, misschien een heg door laten lopen? Helaas zijn bijna alle wegen slecht begaan baar, zeker met rolstoel en/of stapjes. De straten zijn niet verlicht dus in het donker is het helemaal uitkijken waar je loopt. Op het moment dat je als gezin denkt, we gaan heerlijk slapen komt een grote groep jongeren tot leven en trekken naar het sanitairgebouw en houden daar de kampeerders eromheen wakker. Na aanspreken blijven ze alsnog. Dan hebben wij het over tijden van 01.30, 02.00 en 02.30 Je kan geen melding maken want op dat moment is er geen handhaving etc. aanwezig. Na 4 nachten in 1 week zijn wij een dag eerder vertrokken om daar onze nachtrust maar te pakken. Het sanitair gebouw ruikt enorm naar urine en de douches springen na extreem korte tijd continue uit heel vervelend dan liever een douche met timer.
Gerjan
Zetten
Naar 15 jaar moeten ook wij van onze plek weg. We hebben zelfs geen mail gehad hierover erg slecht.de laaste jaren was er veel verandert niet op een positieve manier.we zijn zelfs 2 dagen eerde weggegaan.
Conchita Hartman
Rijssen
Caravan was goed, schoonmaak was ronduit slecht. Bij binnenkomst gelijk zwarte voeten en bij de eindinspectie zeuren dat de bbq niet schoon was. Grote camping waar veel te doen is, let wel op als je tieners hebt.. wifi is niet bestaand bij de caravans.
Selma
Uithoorn
2e week veel last gehad van achter buren tot 02:00 geluid overlast, elke avond gebeld niets heeft geholpen. Als dit de norm is zal ik deze camping niet aanbevelen.
Arie
Rotterdam
Es ist sehr laut, anscheinend gibt es keine Nachtruhe ab 22 Uhr. Kinder schreien selbst um 23 Uhr noch rum. Zumindest Nähe des Klo Hauses ist extreme Lautstärke. Gehen halb 1 Nachts wird dort noch sauber gemacht, plus Punkt, aber die Reinigungskräfte nehmen auch keine Rücksicht. Knallen die Türen, schreien rum. Kinderfreundlich, mit vielen Spielmöglichkeiten. Animationen gut und vielseitig. Preis-Leistung in dem Restaurant oder an dem Imbiss ist in Ordnung. Bei der Dürre Sommer 2026 , sehr staubig und strohig. Grün sind hier nur die Hecken und Bäume. Am Klo Haus D nur drei Duschen, ziemlich wenig für die Massen an Menschen
Manuela Stratmann
Telgte
Prima park alleen toiletgebouw was niet beschikbaar bij camperplaatsen dus was ver lopen naar andere toiletgebouw
Thea Hendriks
Huissen
Zeer propere camper plaats, prive douche en wc zeer proper en heel leuk dat dit er is. Afhaal maaltijden, ijsjes zijn top. Veel keuze, evenals het resto. Met de spar supermarkt op de camping hoef je niet van de camping, zeer handig als je alleen een camper hebt (geen auto) en alleen fietsen ter beschikking. We gaan hier zeker nog terug komen. Aanrader voor groot en klein.
Jurgen Hermans
Leefdaal
Twee nachten met de campert op deze camping gestaan. Camping bestaat uit veel straatjes met aan beiden de kanten ruime (comfort) kampeerplaatsen. Er is genoeg te beleven voor wie dat wil, het sanitair is goed onderhouden en wordt prima schoongemaakt en bijgehouden. Ondanks de grootte van de camping, 1200 plaatsen, is het er erg rustig en schoon. Aanrader! Zeker voor gezinnen met kinderen.
Corry
Aalten
Der Platz an sich ist wirklich schön und hat sehr sehr viel zu bieten vor allem für die kleinen. Was auf jeden fehlt ist eine Security die nachts WIRKLICH für Ruhe sorgt und vielleicht auch mal auf Patrolie geht. Wir hatten jeden Tag und jede Nacht Party mit lautem Boom Boom und Geschreie, Hundebellen Tag und Nacht und auch an das Hup-Verbot und das „nicht spazierenfahren mit dem Auto“ wird sich nicht gehalten. Wenn man spät abends mal über den Platz läuft merkt man: es sind überall in jeder Ecke sind große Beschallungsanlagen im Einsatz. Wenn man bei der Rezeption anruft, hört man Sätze wie „Das ist doch nur Musik. Das ist erst ab 23 Uhr verboten“ - EGAL WIE LAUT es ist. Ab 23 Uhr kommt zwar dann jemand vorbei, redet mit denen aber es passiert einfach nichts. Die Menschen(Gäste) dort sind unendlich ignorant, laut und teilweise richtig asozial und denken sie wären die Götter der Welt und dürfen alles. Vandalismus steht hier schon bei den kleinsten auf der Tagesordnung! Man sieht ständig, dass irgendwo dagegen geschlagen und getreten wird. Sei es an irgendwelchen Schildern, Toilettentüren oder auf den Geräten der Spielplätze. Roller werden umgetreten, Müll wird einfach auf den Boden geworfen und überall wird herum geschrien. Die Hundefreie Zone, die wir extra gebucht haben, wird auch nicht eingehalten. Hundebesitzer gehen mit ihren Hunden dort spazieren und lassen die Hunde auch einfach über die Vorzeltteppiche der Leute laufen. Und sogar auch im Gebäude der Rezeption und im Geschäft sind manchmal Hunde zu sehen.
Daniel
Deutschland
Al vanaf de aankomst was alles keurig geregeld Genoeg te beleven en te doen voor de kinderen Voor de hond prima honden veld en zwem mogelijkheden Wij hebben een top vakantie gehad !
12 August 2026
Ferry Vorstenbosch
Rosmalen
Mooie staplaatsen. Eigen sanitair top. Voor jongere kids genoeg te doen. Ondergrondse disco is 3 jaar geleden gesloten. Nu komen de oudere pubers samen bij de slagboom. Ze gaan hangen en klieren, want er is geen leuke puberplek met bartoezicht oid. Jammer! Want we hadden dit vooraf wel gelezen.
Angelique
Hoeven
Voor het eerste op de schatberg geweest afgelopen week. Het is goed bevallen. Aandachtspunten . Een gedeelte van Veld D is een grote stofwolk. Het zou fijn zij als er meer gehandhaafd word op de jeugd die tot laat over de camping trekt. We zijn geen vroegslapers, maar heb nog geen 1x een beveiliger oid gezien. Sanitair is netjes. Bij de snackbar zien de banken zien er vies uit. Ook de prullebakken, het aanzicht. Pluspunten Zwembad is fijn en werkt prima met gezichtsherkenning. De Spar is een fijne winkel met een ruime keuze aan broodjes en andere artikelen.. Ondanks de grote van de camping voelt het niet massaal. Voor de jeugd is er wel van alles te doen. We komen zeker nog een keer terug.
L.
D.
Wir kommen regelmäßig hier hin für ein Wochenende und lieben es
Jasmin Arenz
Sankt Augustin
Wij hebben een prima vakantie gehad op een kampeerplaats met privé sanitair. Zaten bij een speeltuintje, meer dan dat hebben onze kids niet nodig. Wij hadden een mooie ruime plek, helaas was er van het gras niets over. Al zal dit ook lastig te onderhouden zijn met deze droogte. Dus dat nemen we voor lief, al geeft het dorre gras wel direct een ander beeld dan wanneer alles groen is. Het zwembad was voor ons een dikke prima, ja het buitenbad is fris, maar met de warme dagen is het wel lekker. En anders daarna lekker binnen zwemmen. Speelbos, de horeca gelegenheden en de winkel zijn top. Wel jammer dat de glijbaan in de winkel dicht is, wat ik begreep door personeelstekort. Onze kinderen hadden dit gezien op het filmpje voorafgaand aan de vakantie, dus dat was wel erg jammer. Er is een leuk animatie programma, waar we wel van stonden te kijken is dat er bepaalde dingen betaald zijn (uitzonderingen daar gelaten zoals bingo, wat begrijpelijk is) Om te wassen moest ik de halve camping over, omdat het sanitair gebouw in onze buurt gesloten was. In de kleinere gebouwen stonden niet veel wasmachines, in verhouding vond ik te weinig wasmachines voor zoveel gebruikers. Misschien ergens een centrale plek hier voor maken met genoeg machines. Prijs voor een wasje vond ik hoog. €6,50 voor wassen en €4,- voor drogen. De hoofdwegen zijn slecht, hier mag wel aandacht aan geschonken worden. Veel rond gelopen over de camping, en als je dan langs de vaste sta caravans loopt is er erg veel achterstallig onderhoud (sommige caravans zijn echt rijp voor de sloop) en krijg je toch wel een bepaald beeld en gevoel bij de camping. Dat is toch wel erg jammer. Ik zelf heb ook weinig personeel rond de camping zien lopen aan onderhoud aan groen etc. Geluidsoverlast lees ik veel, maar dat heb ik absoluut niet ervaren. Ik vind het zelf ook wel mooi als er een beetje leven in de brouwerij is. Al met al niet 5 sterren waardig, prijs/kwaliteit komt niet overeen. Nog wat verbeterpunten voor de camping.
M.
C.
Wir waren jetzt das 4. Mal da und haben schon für das nächste Jahr wieder gebucht. Die Kinder wollen auch nirgendwo wo anders hin. (Obwohl wir mal am Meer waren) Die Unterkünfte sind schön modern und zweckmäßig gut aufgestellt. Alles was man für einen entspannten Urlaub braucht, ist da.
Gitte
Rüdesheim
Afgelopen week op Camping De Schatberg verbleven. Hoewel de camping een ruim aanbod aan faciliteiten heeft, zijn wij helaas teleurgesteld huiswaarts gekeerd. Dit is voor ons geen camping die we nog een keer zouden boeken of aanbevelen. Pluspunten: * Faciliteiten: Er wordt veel georganiseerd door de animatie. Nette en beste grote supermarkt. Net restaurant en veel zwemgelegenheid. * Hondenvoorzieningen: Het is netjes dat de hond op het trimbaantje lekker los kan lopen en dat er een speciaal hondenstrandje is. Minpunten en Verbeterpunten: * Stoffige kampeerplaatsen: Onze kampeerplaats was zeer stoffig en er was nauwelijks gras te bekennen; het was enkel droog zand. Natuurlijk is het door de hitte snel dor, maar als er een goede grasmat had gelegen, was het niet zo'n zandbende geworden. Hierdoor werd alles heel snel vies. We moesten noodgedwongen extra dekkleden neerleggen om het enigszins stofvrij te houden. * Sfeer en privacy: De veldjes ogen erg ongezellig met weinig aankleding, afscheiding of privacy. Daarnaast keken we vreemd op van onze overburen, die een camera hadden geplaatst in hun privé-sanitairgebouwtje dat op onze plek gericht stond. Wat ze daarmee konden zien is de vraag, maar erg comfortabel voelt dat niet. * Schoonmaak sanitair: De schoonmaak liet op sommige momenten te wensen over. Net na de schoonmaakbeurt was het prima, maar op andere momenten trof ik proppen nat papier en plukken haren aan in de douches. Ook bij vertrek nog even naar het toilet bij de receptie geweest: de deuren zaten vol oude vingervlekken die er duidelijk al langer zaten. * Ervaring met een hond: Als hondeneigenaar ben je erg beperkt. Je mag op veel plekken niet komen, waardoor je van een groot deel van de faciliteiten geen gebruik kunt maken. Het strandje voor de hond is erg klein en zelf mag je daar niet zwemmen (wel met een
Anoniem
Gelderland
-Zwembad sluit al om 18 uur door de week in het hoogseizoen. -Veel electrische steppen, brommertjes en electrische scooters en fatbikes racen over de camping ook bij ons door het laantje, terwijl de auto's niet harder dan 15 km per uur mogen racen zij met 25 km per uur over de camping, zelfs kinderen van 4 of 5 jaar reden op die electrische steps. -Luide muziek op het strand van andere strand gebruikers. -Onverzorgd bij chalets en stacaravans, dit geeft een onveilig gevoel. -Geen verlichting in het laantje. -Waterverspilling bij de kraan van de caravan, blijft te lang doorlopen. -2 toiletgebouwen vlak bij elkaar, die in ons laantje werd niet altijd goed schoon gemaakt, daar was ook geen bankje, geen rekje voor de shampoo. Kortom niet een camping die wij zouden aanraden. Maar het winkeltje en de snackbar scoren wel ruim voldoende.
Harry Hoekstra
Joure
Alles sehr schön und echt gutes Aktivitäten Angebot
Tobias Rotheut
Nideggen
Onze plek vlakbij de speeltuin was voor de kinderen handig. Maar tijdens de spellen was er meerdere keren per dag harde muziek. Het toiletgebouw had te weinig wc's waardoor je vaak moest wachten om naar het toilet te gaan. Het personeel is vriendelijk en de wasmachines zijn goed. Er is veel te doen voor de kinderen. Door de droogte stuift het zand erg waardoor alles onder het bruine stof zit. Leuk dat je binnen en buiten kan zwemmen en spelen. Het meer is ook erg leuk. Goed eten in het restaurant en lekker schepijs voor een goede prijs.
Eva
Haarlem