Laden reviews...
479 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reacties zijn positief over het park en de omgeving. Er is veel te doen voor gezinnen en het water/zwembaden blijven populair. Desondanks geven sommige reizigers aan dat schoonmaak en onderhoud beter kunnen, en de prijs-kwaliteit verhouding wisselt per gast.
Wij komen normaal nooit op grote campings maar omdat we de kleinkinderen mee wilde nemen zochten we een camping met zwembad. De prijs viel veel mee maar de campingplaats was een en al zand waardoor alles zwart zag. Sanitair gebouw werd netjes gepoetst maar werd door de jeugd snachts een bende van gemaakt. Er was voldoende te doen voor de kinderen alleen jamner dat het zwembad al om 18.00 uur dicht ging. Remoerige camping tot diep in de nacht gillende pubbers/jong volwassene. Er werd heel hard gereden op de camping en je kon ten alle tijden de camping op. Hier door reden er om middernacht nog mensen rond in auto's. Er wordt voldoende georganiseerd en er is meer dan genoeg te doen voor de kinderen. Wel heel vriendelijk personeel daar valt niks over te zeggen. Zouden we nog een keer terugkomen. Misschien.
23 August 2026
Ellen
Luyksgestel
Sehr verschmutze Stellplätze mit Müll und Kot
23 August 2026
Felix Oberste-Hedtbleck
Wuppertal
Viele Möglichkeiten für Kinder bei gutem und schlechtem Wetter. Verschiedene Animation, saubere Waschhäuser, sauberer Platz. Leider halten sich 90% der Autofahrer und besonders der E-Rollerfahrer nicht an das Tempolimit und fahren zu schnell. Gerade im Bereich des Spielparks müsste es mehr kontrolliert werden. Ebenso das Springen vom Beckenrand im Schwimmbad, was überall verboten ist, wird durchgehend gemacht, auch von den Erwachsenen und die Aufsicht kümmert es nicht. Das fanden wir mit kleineren Kindern nicht so gut.
Julia
Werl
Wir waren eine Woche vor Ort. Alles in allem war es super. Wir kommen nächstes Jahr wieder. Aber dann werden wir einen Hund mitbringen. Leider dann ohne privat Sanitär. Das wäre natürlich noch Wünschenswert.
Nick Wessels
Isselburg
Veel te veel luide muziek door de Duitsers, ik denk dat heel de camping het wel gehoord heeft, denken dat ze alleen maar op de camping staan, en dat iedereen hun muziek waardeert. We gaan wekelijks eten. Maar is al heel lang geleden dat ik zo slecht heb gegeten in Julie restaurant. Frieten veel te hard gebakken. We hadden elks kip saté besteld met frietjes en kregen maar een klein kommetje friet voor twee personen. Saté zelf geen enkel smaak aan. De kroepoek was hellemaal niet te narsen. En dat potje met gele slierten ook niet. Heb het ook gezegd dat het al jaren geleden was dat ik zo slecht heb gegeten
Rudy
Generell ist alles vorhanden viele Spielplätze, Schwimmbad, Animationsprogramm und vieles mehr. Leider merkt man, dass es hier in den letzten Jahren kaum investiert wurde (Schwimmbaddach mit Plane provisorisch abgedeckt). Zudem wird einfach zu wenig gereinigt. Alles immer sehr dreckig und teilweiser komischer Geruch. Gerade dort wo die Kinder toben und im Schwimmbad ist die Hygiene echt unterirdisch. Sanitäranlagen leider auch nicht besonders sauber. Alles in Allem fehlte uns einfach das Herzblut. Wir kommen nicht mehr.
Dennis
Großenlüder
We hebben het prima gehad maar toch echt wel wat kritieke punten. Prive sanitair verouderd maar werkend. Lang genoeg warm water. We hebben echter meerdere keren gezien hoe de schoonmakers het privé sanitair schoonmaken. Nog geen 5 minuten zijn ze bezig geweest, met alleen een spuit en een dweil. Echt smerig. In de omschrijving staat dat het een rustig deel van de camping zou zijn. Echter reden er de héle dag golfkarren van Eurocamp en Roan heen en weer. En zeker veel harder dan 15km per uur. Ook de Engelsen reden ontzettend hard voorbij, niet normaal. Heel laat op de avond /begin van de nacht kwam er een circusgroep aan op de camping, dit ging niet zonder geluid. Om 07.00u werden we gewekt door de opbouw van het circus met ontzettend harde boor geluiden, kan toch echt niet op dit tijdstip. Er was geen grassprietje meer te bekennen op het veld en daardoor zat echt alles onder zand. De buitenkraan van ons privé sanitair was uitgeschakeld waardoor je deze niet te gebruiken was. Waarom? Hierdoor binnen constant alles onder het zand en modder.
Inge
Doetinchem
Wir waren sehr zufrieden auf dem Campingplatz. Die Platzgröße war super , die Toiletten sauber, lediglich die Duschen sind sehr verkalkt. Der Indoorspielplatz und das Schwimmbad sind auch super , die Kinderanimation lag leider an der Person ob sie toll war . Leider hatten manche Animateure keine Lust auf ihre Arbeit und waren genervt von den Kindern. Das waren aber Ausnahmen. Ansonsten sind wir rundum zufrieden und kommen auf jedenfall nochmal wieder.
Laura
Willich
Personeel service eten gewoon alles is perfect t allemaal even vriendelijk en behilpzaam
Veerle
Verstappen
Wij hebben helaas een slechte ervaring met geluidsoverlast en losgelaten personen tot diep in de nacht, met bier en blowen en muziek. Er reed elke dag politie over het park. Sanitair werd gelukkig goed bijgehouden maar werd snel een rommel door de losgelaten personen. Honden****** werd niet opgeruimd.(heb zelf ook een hond maar ik ruim het wel op kleine moeite). Zwembad vroeg dicht in hoogseizoen en hoogzomer. Door de onrust zijn we 4 dagen eerder naar huis gegaan.
Gerard
Nieuw-Lekkerland
We really enjoyed our stay at De Schatberg and there is so much to love about this campsite. The facilities are brilliant, particularly for families. There is so much for children to do, with plenty of activities and outdoor pitches, and it’s also really handy for cycling to Toverland. I was especially impressed with the shower and toilet facilities. Considering the number of people using them, they were always incredibly clean and well maintained. The swimming pool is also great, although it did get very busy and at times we had to wait quite a while to find a changing cubicle. The onsite shop is excellent with a really good choice of food and essentials, which makes life much easier when you’re camping. The biggest downside for us was unfortunately our pitch. We were on pitch 900, which is directly on one of the main through roads. There was quite a lot of noise from people passing late at night, and on one occasion I had to get up at 1.30am to ask a group of teenagers who had congregated near our pitch to keep the noise down. The campsite wasn’t completely full during our stay, so I do wonder how busy and noisy it might feel at full capacity. If we returned, I would definitely request a quieter pitch away from the main routes through the site. Overall, though, De Schatberg has fantastic facilities, is very well maintained and has an incredible amount to keep children entertained. We would consider staying again, but pitch location would make a big difference to our experience.
Nikki
Preston UK
Wat hebben wij een fantastische vakantie gehad bij camping de Schatberg! We verbaasden ons over de grootte van het park want het lijkt wel een dorp. Er is van alles te doen voor het hele gezin. Zowel het binnen- als buitenzwembad zijn hartstikke leuk en ook het zwemmeer is goed vertoeven als het warm is. Ideaal dat de toegang tot het zwembad dmv gezichtsherkenning werkt. In de app staat het animatieprogramma wat erg divers is. Het enige nadeel vonden wij de luidruchtige mensen op de camping. Er waren een paar groepen jongeren die 's avonds met veel kabaal voor een tent indronken, hierna op stap gingen en terugkomend van het uitgaan bij één van de toiletgebouwen rond hingen tot 2 á 4 uur 's nachts. Veel gegil, geschreeuw en hard praten wat niet fijn is als je iets verderop in een tent slaapt. Er leek geen handhaving aanwezig te zijn want het gebeurde in de twee weken dat wij er waren elke avond/nacht opnieuw. Afgezien daarvan was het echt een top vakantie en gaan wij misschien nog wel een keertje terug naar camping de Schatberg!
18 August 2026
Noortje
Oosterhout
Der Platz war gut. Jedoch anstatt Grass, war nur dreckige Erde und Staub. Das Privatbad war nicht gut sauber gemacht worden bei unserer Ankunft. Man könnte sich mehr um das Grün kümmern, wie zum Beispiel regelmäßig gießen. Leider vertrocknet alles. Der Campingplatz ist leider sehr laut, da viele Jugendliche zum Partymachen kommen. Das wird von dem Campingplatz gedulded. Auch bei Nachtruhe, da Security gerufen wurde und dieser lieber mit den Jugendlichen ein Bier getrunken hat. Ansonsten sind die Attraktionen ganz gut. Der See ist super. Auch die Restaurants sind gut und lecker. Sehr gutes Eis in der Eisdiele. Gesamtfazit: ganz okay, aber wenn man seine Ruhe möchte, ist das definitiv kein guter Ort.
17 August 2026
Bogdan
Stuttgart
Erg rumoerige camping. Vooral in de avond en na 24.00 uur. Veel vaste gasten die het erg gezellig hebben samen en geen rekening houden met andere gasten. Ga niet naar deze camping als je op vakantie tot rust wilt komen.
17 August 2026
Erwin
Wintelre
Camping is massaal, er zijn veel verschillende ‘groepen’ accomodaties door allemaal andere aanbieders. Maar er zijn ook veel vaste vakantie huizen die overheersen qua publiek en ook sfeer/charme vd camping. Er is een hal met veel faciliteiten, maar ook deze hal voelt massaal en vies. Faciliteiten zelf waren wel goed
Elisabeth
Sevenum
Für Kinder sicherlich die perfekte Location. Der Standort für Wohnmobile ist okay,bietet aber leider keine Waschhaus oder Möglichkeit zur Entsorgung der Chemie Toilette. Das Waschhaus 9 ist geschlossen und es bleibt nichts anderes übrig als mit der Kassette über den halben Platz zu fahren um sie zu entleeren. Leider in vielen Bereichen sehr runtergekommen und renovierungsbedürftig. Bei der Buchung sollte vorab die Möglichkeit zur Platzwahl dem Kunden möglich sein.
Ellen
Kürten
Sehr schöner und sauberer Campingplatz. Alles dabei was man benötigt & der Supermarkt ist auch preislich vollkommen in Ordnung. Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt hier.
Melanie
Bruchsal
Als ouder heb ik mijn dochter en haar vrienden met mijn caravan weggebracht. Al bij de entree werd ik niet vriendelijk ontvangen door de man (met baard) die daar het kaartje voor de slagboom heeft geplaatst omdat de slagboom niet open ging ondanks mijn kenteken wel was doorgegeven Een discussie vind ik het nog niet waard met deze man, maar geen fijn ontvangst. Tijdens hun verblijf hebben ze meerdere het noodnummer gebeld ivm geluidsoverlast van andere gasten na 23.00 uur. Ja het was soms zelfs 01.30 uur. Maar er is verder geen echte actie op ondernomen zodat de rust was wedergekeerd voor langere tijd. Op de ophaaldag kon ik nog steeds niet doorrijden, de slagboom reageerde nog niet ondanks mijn kenteken was doorgegeven (en alle ander auto’s stonden inmiddels op de parkeerplaats buiten het park). Maar de vriendelijke dame door de intercom maakte netjes de slagboom open. Eenmaal retour… jawel de slagboom deed het weer niet. En weer de man met de baard ging mij vertellen dat dit niet kon, etc. Ik heb hem verteld dat ik met hem daarover niet in discussie ga en dat ik nooit op deze camping ga kamperen. En dat het ontvangst en vertrek door hem niet vriendelijk en uitnodigend is. Gelukkig heeft de jeugd er samen wel iets van gemaakt om een leuke vakantie te hebben, maar dat komt niet door de camping zelf.
Joris
Tilburg
Wir waren nun zum 2. Mal auf dem Campingplatz De Schatberg. Das 1. Mal war alles perfekt. Hierfür würde ich 5 Sterne geben. (Standart Wohnmobilplatz) Von gestern auf heute waren wir jedoch auf einem Komfortstellplatz mit beheizten Bad. Hier war leider sowohl der Stellplatz wie auch das Badezimmer dreckig. Zudem sollte das Sanitäthaus renoviert/ repariert werden. Der Duschschlauch war undicht, im Abfluss waren Haare, am Wasserbecken waren die Griffe für das Wasser demontiert und rundherum alles dreckig. Für 98.50€ für 2 Personen hatten wir uns mehr erhofft.
Jana Jördens
Kerpen
Der ganze Platz ist eine große Partymeile, zur Erholung ungeeignet. Wir haben bewusst einen Platz in der Hundefreien Zone gebucht, jedoch direkt neben uns waren so viele Hunde, die den ganzen Tag und auch in der Nacht gebellt und gekläfft haben. Auf dem ganzen Platz war den ganzen Tag und auch in der Nacht laute Musik und Party. Eine Gruppe hatte sogar eine Beschallungsanlage dabei mit Mikrofon und hat immer wieder den ganzen Platz bespaßt. Nach mehreren Beschwerden bei der Rezeption wurde uns gesagt, dass man hier nichts machen kann. Mehrmals in der Nacht mussten wir sogar die Notrufnummer anrufen. Dieser Mitarbeiter konnte kein Deutsch, dennoch konnten wir uns irgendwie verständigen. Der Mitarbeiter ging zu dieser Partygruppe, war über längere Zeit dort, es hat sich jedoch nichts geändert. Ich hatte das Gefühl, dass er bei dieser Party mitmacht. Auch hier haben wir uns wieder bei der Rezeption beklagt, diese sagten man muss dann halt öfter anrufen. Warum soll ich wieder anrufen , wenn die Security nichts dagegen macht, Fazit : Ein erholsamer Urlaub und Entspannung war nicht möglich. Wir kommen nie wieder.
Martin Hoffmann
Schwalbach
Wir waren von Donnerstag bis Sonntags in diesem Camping Park .Die Plätze fanden wir groß genug.Aber sehr ungepflegt und schmutzig, die Wasserstelle Abfluss war sehr unsauber, voller Zeug Plastik , Reste anderer Sachen .Hatte vergessen Foto zu machen .Abends fanden wir es sehr laut, manche kennen anscheinend keine Camping Regeln.Dann hatten wir auch noch das Pech das unsere Wäschespinne von Samstag auf Sonntag in der Nacht entwendet wurde.Das geht unter Campern schon mal gar nicht .Ok da kann der Park nichts für.Der Park selber ist sehr schön, Mitarbeiter freundlich auch die Gastronomie war in Ordnung.Schwimmbad und Freizeit Gestaltung für jeden was dabei .
Katrin
Mönchengladbach
Wij hebben een erg leuke vakantie gehad. Ideaal omdat de hond lekker kon zwemmen en er was erg veel jeugd op de camping. Onze kinderen van 12 en 16 hebben zich prima vermaakt
Karen
Uden
Gezellige vakantie met mooi weer! Heerlijk privé sanitair met vaatwasmachine. Op de plaats was helaas geen gras waardoor het stoffig was, maar daar kan je niks aan doen ivm droogte.
Linda Abbenhuis
Braamt
We stonden gezellig aan een druk straatje we haden alles op loopafstand dat is fijn als je wat ouder ben ,het mooie weer werkte ook mee ,miste aan de plas een toilet gebouwtje de toiletten op de camping waren schoon alleen bij de douche op het gebouw D miste ik een bankje komen zeker nog een terug
J
Langeveld
Super leuke grote camping, mooi meer, zwembad, sportveld, Pachtig weer, ideale vakantiebestemming in eigen land
14 August 2026
Therese Van der plas