Schöner Platz, alles super, außer das es abends viel zu laut ist. Laute Musik und Gebrüll. Es müsste ab 22 Uhr Kontrolle durch Platzwechsel erfolgen.
De faciliteiten waren minimaal 25 min lopen vanaf het huisje, niet te doen met een peuter dus…. Maar leuk zwembad en speeltuinen.
We hebben via eurocamp op de Schatberg gestaan. Een mooie camping met een mooie omgeving. Ook op de plaza is voldoende voor iedereen. Een minpuntje, en ik vind niet meer van deze tijd, er was op de plek waar wij stonden helemaal geen wifi. Alleen op de plaza konden wij onze dingen doen. Jammer. Verder hebben wij een leuke vakantie gehad, zelfs zonder wifi en tv. Weer helemaal old skool.
einfach alles ok ausser die betonierten wege sind renovierungsbedürftig zuviele schlaglöcher
Met Hemelvaart 2 plekken gehuurd voor 3 nachten met sanitair. Helaas viel het weer wat tegen, waardoor we veel binnen hebben gezeten. De eerste avond viel de stroom uit...geen licht maar ook zeker geen warmte. Uiteindelijk was het probleem opgelost volgens de technische man. Oké. Tweede avond hetzelfde verhaal t/m de volgende ochtend met een hele koude nacht. Nu maar klagen bij de receptie...zelfs een warme bak koffie werd niet aangeboden. Laatste avond wederom. Ochtend van vertrek nog even geïnformeerd, maar men moest eerst evalueren.... Uiteindelijk krijgen we nu van de betaalde 640 euro (ex. toeristenbelasting) 160 euro terug voor 2 plekken. Dan vind ik dus de prijs/kwaliteitverhouding ver beneden peil.
Wij hebben een lang weekend doorgebracht in een Premium Lounge van Roan. Zeer netjes verzorgd en keurig schoon. Netjes ontvangen door een zeer vriendelijk en behulpzaam gastenkoppel. Met een paar kids vinden we deze lounge te klein. Alleen aan de camping, vooral wegen en paden, mag hard eens iets aan gedaan worden. Zeer slecht begaanbaar. Voor Roan alle lof! Fam. Peeters
Het vakantie huis was voor ons ruim genoeg maar de schoonmaak had wat beter gekund met name veel spinnenwebben en aan de schimmel in de badkamers zou ook wel wat aan gedaan kunnen worden. we hebben ondanks deze aanmerkingen een fijn weekend gehad lekker gezwommen en heerlijk gegeten in de serre waar het wel wat warm was. Waar we ons wel aan geërgerd hebben is de het met steps door het centrum steppen (ook elektrische) gevaarlijk vooral als het druk is, geen enkel personeelslid die er wat van zegt dat verbaast ons nog meer.
Eigentlich würde ich 5 Sterne vergeben wenn… WLAN ist unterirdisch, kein Empfang über normales Netz. Das ist heute nicht mehr zeitgemäß. Ansonsten absolut zufrieden.
Een camping met potentie! Een heel mooi centrum met receptie , winkel, eetgelegenheden en zwembad. Als je de camping oprijd richting de plekken met prive sanitair kom je langs een gedeelte met vaste (sta) caravan plaatsen. Dit gedeelte ziet er heel rommelig en niet uitnodigend uit. Het prive sanitair was voor ons prima. Deed wel wat ouderwets aan door de oud gele deuren. Wel heel fijn dat toilet en douche afgescheiden zijn. De deur van sanitair kon je met de app openen. Dit lijkt heel handig, maar omdat de internetverbinding slecht is, kun je vaak niet inloggen op de app en wordt het openen van het prive sanitair een uitdaging
Positief: de dames die het toiletgebouw D schoonhielden. Vriendelijk personeel zowel in frituur, plaza als receptie. HEERLIJKE latte in de plaza. Heerlijke friet en super grote softijsjes voor redelijke prijzen. Genoeg vertier voor kinderen op de camping. Negatief. Plek was krap aan. In de zomer zou mijn voortent met luifel niet passen. Plek 899 was de grond ZEER ongelijk. Gebrek aan verlichting om in het donker naar toilet te gaan. Wat erg jammer was slechts 3 nederlandstaligen op het veld. Over de gehele camping denk ik 90 % Duits
Al jaren komen wij hier met veel plezier om te relaxen. De grondslag laat te wensen over. Dan zijn er plaatsen kleiner gemaakt met een flink ik ben blij dat ik geen kleine kindertjes mee heb levensgevaarlijk en zeker niet de oplossing voor wateroverlast . Dan de verharde paden laten ook te wensen over vol gaten kuilen
het was veel te koud in het privésanitair om te douchen. Er zou beter verwarming aanwezig zijn. Het lukte me ook niet om het sanitair af te sluiten met de app. Voor de rest hebben we, ondanks het slechte weer, toch genoten van ons verblijf.
Man fühlt sich etwas abgezockt, man konnte über Vatertag nur von mittwochs bis montags buchen. Natürlich mussten wir aufgrund schulpflichtiger Kinder sonntags abreisen, sodass der Montag umsonst bezahlt wurde… so zum Platz: Riesenplatz der etwas in die Jahre gekommen ist. Der Stellplatz war groß, aber weder Abwasser noch citywasser Anschluss war möglich, die Toiletten waren meist sauber, das Reinigungspersonal war jedenfalls bemüht den dummen Menschen hinterher zu wischen, jedoch war weder die Toiletten beheizt noch die duschen, sodass es bei unseren ca 10 grad weder schön war die Toilette aufzusuchen noch mit den Kindern duschen zu gehen! Das Schwimmbad ist in die Jahre gekommen, die umkleiden waren leider sehr dreckig und klein (ebenfalls mit Kinder nicht so toll) das Wasser war eher kühl und das badevergnügen war schnell beendet. Hunde sind zwar erlaubt aber fast überall verboten, daher kann ich wenig zu den Spielplätzen oder so sagen. Das Essen am snackpoint war sehr lecker aber überteuert. Der Supermarkt ist gut sortiert und die Preise ok. An den Seen waren viele Angler und so wie es aussah haben diese auch gut was gefangen, leider lag ebensoviel Müll herum… auch am Schwimmteich. Was mir bisher auf keinem Campingplatz aufgefallen ist, war das es abends sehr laut war und viele Partys gefeiert wurden. Alles in allem haben wir uns ein paar schöne Tage gemacht aber wir würden nicht wieder kommen
Opzich mooie camping. Prima zwembad en leuke binnen speeltuin. Leuk animatie aanbod. Fijne uitgebreide supermarkt aanwezig. Maar het privé sanitair was echt een aanfluiting. Meerdere keren, langere tijd zonder stroom gezeten op de plek (hele veld zat zonder stroom), water in douche was vaak lauw/koud, lauw water om mee af te wassen. Het hokje zelf was krap. Met onze dochter (die nog niet zelfstandig kan douchen) was het echt te klein om samen te douchen en dan normaal haar te kunnen aankleden. Geen verwarming in het hokje. Bij de receptie werd aangegeven dat er onvoldoende stroomcapaciteit hiervoor was en het niet stond aangegeven op de site dat er een kachel aanwezig zou zijn. Terwijl het met de temperaturen van de afgelopen dagen dan echt te koud is om aangenaam te kunnen douchen. Geen afdakje boven de wasbak om af te wassen. Niet handig met het wisselende weer in Nederland maar ook omdat je iedere keer de wasbak staat schoon te maken van bladeren, takken etc van de boom erboven. Bij weggaan zagen we een medekampeerder zijn wcbak van de caravan schoonspoelen in de wasbak waar dan waarschijnlijk de dag erna iemand anders zijn afwas in staat af te wassen. Erg vies en onhygiënisch. Hier kan de camping uiteraard niks aan doen maar misschien bordjes bij de wasbakken ophangen dat dit niet de bedoeling is. Check out van 11 uur is erg vroeg. Meeste campings mag je tot 12 uur op plek blijven. Nog gevraagd of camper uur langer op plek mocht blijven zodat we even nog konden zwemmen. Dit mocht niet iedereen moest 11 uur van de plek zijn. Terwijl nieuwe gasten pas 13.00 uur de plek op mogen en het geen schoolvakantie is dus het erg omwaarschijnlijk is dat alle plekken meteen weer volgeboekt waren. Met het oog op dat we meerdere dagdelen geen stroom hebben gehad op plek en daardoor minder gebruik hebben gemaakt van electra/privé sanitair had enige coulance op zijn plaats geweest.
Immer wieder eine Auszeit wert
Gelukkig konden we met hond lekker op het speelterrein. Zou fijn zijn als er wat grind of zo bij het klaphek komt. Echt bagger bij regen! Heel leuk park. Voor gezinnen een aanrader. Miste wel wat wandelpaden laatste stuk naar huisje Waardoor je steeds aan de kant moet voor auto's. Voor kids gevaarlijk.
Privat Sanitär sauber,Entertainment Möglichkeiten super und vielfältig
Die Stellplätze waren eine einziger Matschplatz. Kein Rasen, es gab nur einen sandigen Boden, sobald es ein bisschen geregnet hatte, war sehr viel Matsch vor dem Vorzelt. Das haben wir bisher in den letzten Jahren nicht gehabt. Dieses Mal waren wir enttäuscht. Die Sanitären Anlagen wurden durch Mitcamper in Eigenregie in Private Toiletten verwandelt. Da wurde einfach WC Kabinen exklusiv für denjenigen abgeschlossen. Der Hundefreilauf müsste mal dringend modernisiert werden, da sind einige Geräte teils marode und in einem schlechten Zustand. Dazu fehlen auf dem Campinggelände Kotbeutel Spender. Daher sind auch die Hundetoilette sehr verdreckt gewesen. In den Waschkabinen fehlen Haken, damit man mal sein Handtuch aufhängen kann.
Bis auf das Wetter war es sehr gut
Wir waren über Himmelfahrt auf de Schatberg und waren im großen und Ganzen zufrieden . Was uns gestört hat, waren die Toiletten! Es war teilweise nicht sauber , auch in den duschen hingen oft Haare…. Ich frage mich aber auch, wie mansche Camper eine Toilette so verlassen können…. Das Wetter war nicht so gut..Regen und kalt.. da sollten die Waschhäuser beheizt sein, das war einfach zu kalt. Waschmaschine mit 6,50 und Trockner mit 4,50 fanden wir auch einen stolzen Preis . Der Park ansich ist schön gemacht und viele Spielemöglichkeiten für Kinder . Tipp : das ABC Restaurant sollte man besuchen, wenn man da ist .
Einige Bereiche sind sehr schön und bei gemacht. Andere Bereiche sind aber etwas baufällig. Gut sichtbar in Bereich der Dauercamper. Auf unseren Stellplätzen mit Privatsanitär hatten wir von drei Nächten zwei Nächte keinen Strom, weil die Hauptsicherung des ganzen Feldes (18 Stellplätze) ausgelöst hat. Das ist nicht akzeptabel, da jeder Stellplatz mit 10A abgesichert ist und das Feld mit 100A für 18 Stellplätze. Macht für jeden Stellplatz gerade mal 5,55A. Wir haben einen E-Power Wohnwagen ohne Gasanlage und müssen daher elektrisch heizen. Unsere Heizung braucht aber gerade mal 4,5A. In der zweiten Nacht hatte selbst unser Privatsanitär keinen Strom. Also im Dunkeln auf Toilette gehen und Duschen nur mit kaltem Wasser möglich. Der Spielbereich Indoor hat leider jeden Tag schon um 17 Uhr geschlossen. Bei schlechtem Wetter ist das schade.
Doordat de achterwand van de slaapcabine lekt (druipt met regen aan de binnenkant naar binnen), moesten wij opletten dat onze kussen of elektra kabels niet tegen de achterwand aankwam te liggen. Dit was niet comfortabel liggen, ook omdat het deze dagen erg veel regende. Voor de rest was het een prima weekend voor wat wij ervoor hebben betaald. Maar het zal voor ons niet voor herhaling vatbaar zijn.
Wir hatten einen schönen Aufenthalt, das ist das Fazit. Unsere Konstellation: 2 Erwachsene mit 2 Kindern, 10 und 12 Jahre alt, Jungs. Privatsanitär, Platz 1246 Zunächst das Positive: für die Jungs war die Wiese und die direkte Nähe zum Sportplatz und Schwimmbad super gut! Wir haben einen halben Tag im FEC Sevenum verbracht, was ein großes Angebot hat, allerdings auch recht kostspielig ist. Das Schwimmbad haben wir jeden Tag genutzt, Wasser super angenehm warm und insgesamt sauber. Wir haben das Klettern im KlimKong genutzt und waren sehr begeistert, dass die Kids bis zur höchsten Stufe klettern durften, obwohl sie eigentlich noch nicht die erforderliche Größe hatten. Mit Hilfe eines Erwachsenen war das aber kein Problem. Die Rezeption ist sehr freundlich und der Snack Imbiss fix und qualitativ in Ordnung. Nicht so gut gefallen hat uns: Das Privatsanitär ist auf minimalsten Raum gebaut und war auch nicht wirklich sauber bei Ankunft, haben noch fix durchgeputzt, hätte ich aber sowieso gemacht, bin da etwas pingeliger. Unser Platz selbst ist räumlich sehr begrenzt gewesen, weil unsere Nachbarn „falsch“ geparkt hatten mit ihrem WoWa und wir ohne Mover schon ordentlich zu schieben hatten. Aber dank freundlicher Hilfe anderer Camper war das kein Problem. Das Privatsanitär hatte etwas Probleme mit der Wassertemperatur, wurde aber super fix gelöst, nachdem wir das an der Rezeption gemeldet hatten. Die Pommes im Snack Imbiss haben uns nicht geschmeckt, aber das ist ja Geschmacksache. Laute Musik lief teilweise bis Mitternacht, aber es war das Christi Himmelfahrtswochenende und wir sind da nicht so empfindlich. Das FEC Sevenum bietet zwar viel an, Ist aber auch sehr kostspielig, daher vorher gut überlegen was man wirklich nutzen möchte. Hätten gerne das ABC Restaurant genutzt, aber für uns als 4köpfige Familie 160€ ohne Getränke ist dann doch sehr übertrieben. Wie soll ein 10jähriges Kind für knapp 40€ Essen können?! Alles in Allem waren wir hier gut zufrieden :)
Sanitär sehr schlecht.. dafür zu teuer Kein wasseranschluss für ein Schlauch Toilette sind zu wenig
€125 voor 1 nacht “supercomfort staanplaats” is extreem duur ! Het privé-sanitair (zonder verwarming) bestond uit 2 gele hokjes (1 voor de wc + 1 voor de douche) zoals in een publiek zwembad en een gootsteen. Met uitzondering van het hoofdgebouw is het park helemaal niet verzorgd en het zwembad is verouderd.
Middenpeelweg 5
5975 MZ Sevenum