Altijd heel fijn geholpen, ook als het spoed was.
Tandarts Romée is erg vriendelijk. Ze straalt rust uit. Ze legt het duidelijk uit als er iets aan de hand is. Ik hoop dat ze nog lang blijft.
Heel goed qua kwaliteit van behandelen, super klantvriendelijk, behulpzaam als er iets is, heel goed systeem met afspraken bevestigen en herinnering via e-mail etc.
Zeer vriendelijke tandarts en ondersteunend personeel duidelijk over de prijs en werkzaamheden
Naar de tandarts gaan is voor mij geen pretje. Maar tandarts Vivian stelt mij altijd goed gerust. Legt uit wat ze doet. Geeft mij de tijd en pakt ook goed door. Ze heeft zeer deskundig een aantal problemen opgelost waardoor ik nu pijnvrij ben.
Lekker snel het probleem opgelost
Heel prettige praktijk. Met vriendelijke mensen.
Ik vind deze praktijk erg prettig voor zowel mijzelf als mijn zoon. Duidelijke uitleg als er wat gedaan moet worden. De praktijk ziet er ook altijd erg netjes en schoon uit. Onze tandarts is altijd erg vriendelijk en geruststellend. Ik raad haar aan.
Gezellige mensen, fijn behandeld
Componistenlaan 79-81