Zeer prettige, vlotte en vakkundige hulp.
veilig
Na een val waarbij mijn voortanden beschadigd zijn ben ik super goed geholpen! Mijn gebit is er mooier op geworden!!
Door het zeer snel reageren op plekje in mijn mond , wat zeer kwalijke ****** bleek te zijn , ben ik nu nog in leven .
Houden rekening met angsten. Doen alles om de klant een pijn te laten lijden. Fijne mensen.
Ben goed voorgelicht, spuit was niet nodig, ging snel en goed ,,ben zeer tevreden
na mijn aanmelding even in de wachtkamer gezeten ,opgehaald door de mondhygieniste die goed werk gedaan heeft.daarna door tandarts nagekeken
Op zich prima, maar erger mij aan de de pogingen om mij een consult aan te praten bij mondhygiëniste. Uiteindelijke behandeling voor tandsteen maar 5 minuten werk en consult met foto's maken uiteindelijk in totaal maar 20 minuten en niemand na mij in de wachtkamer!
Ik ben al vanaf 2006 patiënt in deze praktijk. Ik ben erg tevreden. Ik ben altijd goed geholpen met duidelijke informatie vooraf
Ik kom al jaren bij deze praktijk en ben zeer tevreden. Nooit lang wachten, altijd plek in geval van nood, vriendelijke en kundige medewerkers.
Ik ben sinds jaren patient en altijd erg tevreden met de verleende zorg.
Tandarts was begripvol over mijn angst. Ze heeft de behandeling rustig en met uitleg gedaan. Bijverdoofd wanneer nodig was. Erg vriendelijk.
Tandarts Hartman is altijd aardig en neemt de tijd.
nvt
Mijn vrouw en ik gaan al jaren naar deze tandartsenpraktijk en we zijn zeer tevreden over de service en behandelingen. Wij zouden ons geen betere tandarts kunnen wensen.
Vanaf dag 1 zijn wij tot volle tevredenheid patient bij Bas.
Vlot geholpen.
Ik ben zeer tevreden en blij met deze tandarts.
Altijd fijn geholpen en vriendelijk personeel
Ik word altijd behandeld door Vivian Koopmanschap. Ze is erg vriendelijk en rustig en professioneel. Ik voel me erg op mijn gemak. Ook haar assistentes zijn vriendelijk. Ze zijn niet ruw als ze in je mond bezig zijn. Bij binnenkomst meld je je aan bij de paal en dat is erg praktisch.
Er wordt goed notitie genomen en de behandeling is nogmaals zorgvuldig. Goede adviezen.
Vriendelijk en duidelijke behandeling
Top !!
Na 40 jaar een andere tandarts vanwege pensionering. Wel even wennen dat voor een ingreep een andere afspraak moet worden gemaakt, wat ik ook wel snap qua planning. Is een grote praktijk en heb nu na 4 of 5 bezoekjes al 3 of 4 verschillende tandartsen aan de stoel gehad. Aardige medewerkers en jaarlijks mondhygiëniste bevalt ook prima en is grondig. Afspraak combineren daarna door naar de tandarts is top.
Componistenlaan 79-81
2215 SP Voorhout