Efficiënt, klantgericht en prettig.
Ben heel tevreden over de behandeling en hoe aardig jullie altijd zijn! Top!!
Ben geweldig goed geholpen en tips gehad voor mond en gebit verzorging.
Vriendelijk geholpen
Ik krijg persoonlijke, begripvolle aandacht. Ook omdat ik steeds dezelfde fijne tandarts heb.
De tandartspraktijk wekt vertrouwen omdat er sprake is van echte professionaliteit en een warme, menselijke omgang.
geen pijn - alles stap voor stap uitgelegd en mooi resultaat
Goed snel
goede praktijk, netjes , verzorgd, vriendelijke en deskundige mensen
afspraken heerlijk op tijd. Behandeling is voor mij meer dan uitstekend.
Mondhygiënisten: Zorgvuldig en vriendelijk Wat ik wel jammer vond dat ik ineens andere mondhygiëniste kreeg. Ik kom graag bij Elly en dat had ik ook gevraagd toch was ik ingedeeld bij Emilia. Wat ook goed ging. Denk wel dat Elly door meer ervaring sneller ziet als er niet iets goed zit (maar dat is mijn aanname) Elly werkt ook minder met boortjes en dat vind ik wel prettig. Maar Emilia heeft me ook zorgvuldig en met veel aandacht geholpen.
Een rustig gevoel met groot vertrouw in de behandelaar en zijn werk.
Mijn angst voor de tandarts is een eind minder geworden.
Zie hierboven
Ben tevreden over de adequate wijze van behandelen in alle opzichten. Nooit onnodig lang wachten en prettige omgang met elkaar.
nvt
Aandacht voor mijn vragen en eventueel klachten.
Ik ben tevreden, zorgvuldig hygiënische en prima communicatie
Nvt
Goede service, vriendelijk personeel en een professionele organisatie. Vakbekwame mensen, ik ben een zeer tevreden klant
Combineer altijd mijn afspraken met die van de kinderen. Fijn dat we samen een controle kunnen krijgen. Kundig en fijn advies.
Ik ben zeer tevreden. Ik vind het enkel jammer dat ik elke keer een andere tandarts en/of mondhygiëniste krijg. En ja, dit heb ik (meerdere) malen aangegeven. Ik ben al blij dat het inmiddels wel lukt om dit na elkaar te plannen, gezien het feit ik niet om de hoek woon. Succes verder.
Je wordt op je gemak gesteld
Componistenlaan 79-81
2215 SP Voorhout