De behandeling wordt altijd rustig en goed gedaan.
Prima geholpen en wat ik belangrijk vind is dat Vivian tijdens de behandeling aangaf wat zei deed of ging doen.
Lieve tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Altijd goed geholpen, kom hier daarom al jaren en jaren.
Gewoon goed
De behandeling was prettig en professioneel. Alle tijd genomen die nodig was
Vriendelijke medewerkers die je op je gemak stellen. Ik ben niet voor niets al sinds het begin patient bij deze praktijk en zal dat ook blijven.
Ga zo door!
algehele indruk is prima omdat ik gelukkig nog geen complicaties heb gehad is het niet aan te geven of de tandarts bekwaam is, voor de controle behandeling is deze prima, je wordt door jezelf aan te melden op de zuil bij de voordeur weggehouden van de medewerkers achter de balie. ook zal het altijd lastig blijven om op de afgesproken afspraaktijd te beginnen.
De praktijk is goed telefonisch bereikbaar. Bij acute hulpvraag goed geholpen. Wanneer het halfjaar voor controle zover is krijg je een mail om een afspraak te maken, heel handig! Fijn dat er diverse tandartsen en mondhygiënisten aanwezig zijn in de praktijk.
Ze zijn allemaal vriendelijk .
Zorgvuldige behandeling zowel bij de mondhygiënist als de tandarts
Ik had nooit gedacht zonder angst naar de tandarts te gaan, maar het is gelukt! Dankjewel.
Ik heb alleen goede ervaringen. Wat ik hierboven al zei, ik heb al jaren geen klachten en hoef dus geen behandeling.
Je wordt altijd vriendelijk en adequaat geholpen
Prima controle rn advies!
Alles goed uitgelegd door bas. Ben super tevreden.
Het is prettig dat er altijd tijd is voor een praatje, zodat je je geen nummer voelt! De behandelruimtes zijn mooi ingericht, met lekker muziekje op de achtergrond. Er wordt gebruik gemaakt van moderne middelen!
Bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen. Er werd uitgelegd dat ik het moest aangeven als de behandeling pijnlijk of een andere manier onprettig aanvoelde. Er waren kleine stopmomentjes tijdens de behandeling om even te slikken en de nek en gespreide kaken wat te ontspannen, dat was erg fijn, ik heb een uitstekende behandeling gehad…de naam van de vriendelijke mondhygiëniste is mij ontschoten. Als ik iets moet aangeven ter verbetering dan zou een zacht los ondersteunend kussentje in de nekholte wel welkom zijn om beter het lichaam te ontspannen het maakt de lighouding in de stoel wat meer ontspannen, verder hélemaal tevreden.
Goede behandeling. Altijd even vriendelijk. Altijd tijd om iets te vragen
Was vergeten me eigen te melden. Maar werd netjes gehaald.
Gewoon duidelijke info en kundige tandarts. Blij mee!
Zeer vriendelijke en deskundige hulp van zowel tandartsen als medewerkers; ik kom was terug :)
Ben 4 jaar geleden overgestapt naar deze praktijk en ervaar dat als heel fijn op alles!!
Al vanaf de start patiënt. Vriendelijk en zeer deskundige tandartsen en mondhygiënisten.
Over alles zeer tevreden,
Componistenlaan 79-81