Marie-jose heeft ons 3 jaar lang bijgestaan in rechtzaken om mijn zoon bij mij te krijgen. Na lange uitputtende strijd is dit gelukt en zijn haar hier voor voor altijd dankbaar. Zij bleef rustig gaf ons adviezen en was altijd bereid te helpen en adviseren.

• Betrokkenheid

Daadkrachtig , empathisch , realistisch en zeer kundig.

Naast juridisch was mevr Gilsing ook een mentale steun waar ik zeer dankbaar voor ben.

Deskundigheid en inlevingsvermogen

De ervaring die ik heb is dat mijn advocate mij enorm goed bij de arm heeft meegenomen in de jungle van wetten en regels rondom mijn zaak. Mijn advocate kon me goed andere perspectieven tonen om het beoogde doel te behalen. Zij schroomde niet om een andere mening te hebben dan ik waar ik heel veel aan had. zij wist mij steeds terug te trekken naar de kern.

• Betrokkenheid

Werkt uit belangen voor moeder en kind

Prettig

• Betrokkenheid

Kritisch, betrokken, duidelijk en zeer vakkundig. En ook nog eens een prettig mens!

Marie-José kwam warm aanbevolen via mijn netwerk en heeft mijn verwachting meer dan waargemaakt. Hoewel ze kritische vragen stelt, houdt ze een eerlijke en realistische spiegel voor. Ze bereidt zich heel goed voor, is nauwkeurig, blijft kalm en spreekt vanuit haar hart.

• Betrokkenheid

Goede ervaring en deskundig advies

Orbis Advocatuur heeft mij goed geholpen. Mijn zaak had een complexe geschiedenis maar desondanks werd het goed opgepakt. De communicatie over de zaak heb ik als heel fijn en duidelijk ervaren. Voor mij was de menselijke kant in alles belangrijk en dat was voor Orbis Advocatuur ook belangrijk.

Uitstekende en professionele advocaat

Mijn ervaring met Orbis Advocatuur is vanaf het begin uiterst positief. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed begrepen. Ik kreeg waardevolle adviezen, waarbij de focus altijd lag op het belang van mijn kinderen, wat niet altijd voor de hand ligt. Wat ik bijzonder waardeer, is dat Orbis Advocatuur niet alleen meedenkt, maar ook met toewijding en vakkennis aan de slag gaat. Deze combinatie van deskundigheid en persoonlijke aandacht heeft ervoor gezorgd dat ik me gesteund voel, zelfs in de moeilijkste tijden. Een rechtszaak kost veel energie, maar dankzij de juiste begeleiding en professionaliteit van Orbis Advocatuur is het proces draaglijker geworden.

• Betrokkenheid

Een advocaat met gevoel en inlevingsvermogen

Marie-Jose een super lief mens die voor je door het vuur gaat.

Uitstekend en vriendelijk bijgestaan

Ik ben heel goed, en vriendelijk bijgestaan. De klant is de koning en bepaalt zijn wensen, maar ondanks wat de klant wil wordt er goed mee gedacht en duidelijk advies gegeven vanuit een ander perspectief en zonder de emotie. Een echte aanrader voor hulp bij familierecht.

• Betrokkenheid

Open, meedenkend, professioneel, snelle communicatie, goed geholpen

Ik heb Mr. Marie-José Gilsing als een open en meedenkende advocaat ervaren, die goed op de hoogte is. Ik kon snel terecht en de communicatie verliep prettig en snel. Ze dacht goed mee en heeft me goed geholpen.

• Betrokkenheid

Mr. Gilsing verstaat haar vak; ze kent de prakijk, is vakkundig, doortastend en gefocust.

In de afgelopen drie jaar heb ik meerdere malen juridische bijstand gezocht bij Mr. Gilsing, Orbis Advocatuur. Mr. Gilsing heeft mij niet alleen zeer kundig bijgestaan bij de afwikkeling van mijn echtscheiding, ze zag me daarbij ook als mens, als moeder en als professional. Haar holistische benadering raakt hoe ik in het leven sta. Mijn leven voelde als een achtbaan. Mr. Gilsing begreep dit als geen ander, waardoor we snel een stevige samenwerking en gebalanceerde oplossingen vonden bij het juridisch ontvlechten van de situatie. Uiteraard is een echtscheiding niet iets wat ik had willen meemaken en toch kan ik nu zeggen dat ik met behulp van de deskundige begeleiding van Mr. Gilsing een ervaring rijker ben.

Oog voor de mens

Het ging in mijn geval om een nare scheiding waar de kinderen de dupe van werden. Ik voelde me ontzettend goed geholpen en gesteund, met zowel oog voor de mens, als een ijzersterke juridische en vakkennis. Die combinatie kom je niet vaak tegen, maar is goud waard in een emotioneel zwaar conflict. Ik was vooral erg blij met de manier waarop mijn standpunt werd verwoord en de snelheid en aandacht waarmee ik geholpen ben.

Europalaan 16

2408 BG Alphen aan den Rijn