Goede betrouwbare instantie

In het oerwoud van instellingen waar krediet kan worden aangevraagd werd ik via Independer verwezen naar krediet.nl. Bij mijn bank was er geen mogelijkheid voor kredietaanvraag omdat ik in een voor de bank kennelijk opmerkelijke situatie leef namelijk op een ander adres dan mijn partner. Die ruimte voor anderswonenden bestaat er bij krediet.nl wel. Dat is al fijn. Ondanks de inhoud van commercials van andere banken gaat krediet.nl w�l in het echt met haar tijd ( en het denken) mee. De gesprekken met de medewerkers waren verhelderend, ondersteunend en persoonlijk. Ik bespeurde bij de medewerkers een stuk betrokkenheid en een daarmee gegeven betrouwbaarheid. Het aanvragen van krediet is niet fijn. Je wilt het t liefst allemaal zelf kunnen betalen. Als dat niet zo is is het fijn als er een tegemoetkomende kredietinstelling is die met je meedenkt. Maar dan ook echt. Mijn complimenten dus en ja, ik zou het aan iedereen aanbevelen.

super service

Na aanvraag offerte direct de volgende dag iemand aan de telefoon voor informatie. Terwijl andere kredietverleners pas na enkele dagen contact opnamen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede en uitgebreide informatie ontvangen en binnen no time geld op de rekening gestort. Zeer snelle, vriendelijke service. Zeker aan te raden !!!!

Snel en behulpzaam

Binnen enkele dagen verschillende leningen kunnen overzetten in 1 enkele lening met lagere rente.

Snel, accuraat en duidelijk! Lening van 8.5% naar 4.5% in vier dagen geregeld.

Heel netjes geregeld met je eigen account manager, helemaal top zie titel beoordeling.

Lenen voor verbouwing huis

Netjes te woord gestaan, deze mensen hebben echt heel erg hun best gedaan om voor mij een passende lening te vinden voor het verbouwen van mijn huis tegen een zeer voordelige rente. Top!

Zeer snel behandeld en afgerond.

Binnen vijf dagen geregeld. Snelle service.

Vakbekwaam en betrouwbaar

Fijne ervaring om bij Krediet.nl zaken te doen! Mark Beumer denkt echt mee en komt zelfs met meerdere passende oplossingen, echt iemand die meedenkt. Dat gaat ook wel eens anders. Zeer tevreden met mijn keuze voor Krediet.nl.

bekwaam correct

duidelijk eerlijk en goed advies gehad , snelle afhandeling , goed bereikbaar , meerdere medewerkers zijn op de hoogte van de aanvraag.

Uitstekende en uiterst snelle verzorging van een doorlopend krediet.

We hadden al eerder zaken gedaan met krediet.nl en ook toen was het volledig naar wens. Nu opnieuw een doorlopende lening aangevraagd. Per telefoon de wensen uitgelegd en door de medewerkers vakkundig de juiste vorm gekozen. Er werd gezocht naar de, voor ons, gunstigste rente en leenvorm. Via de mail de stukken toegestuurd gekregen. Aansluitend, met de zeer handige controlelijst, alle benodigde stukken opgezocht en opgestuurd. Het bedrag van het doorlopend krediet was na enkele dagen al op de rekening bijgeschreven. Top!

Eerlijk en behulpzaam

Als je een eerlijk krediet wilt waarbij je goed voorgelicht wordt moet je bij hun zijn!

Goede dossierkennis en inleving in mijn specifieke situatie

Ze kunnen meedenken

Een vlotte en goede afhandeling. Erg tevreden

Ik heb een goeie lening afgesloten via krediet.nl

Prima en goed geregeld

Goed geholpen in een vriendelijke manier.

Super service

Echt persoonlijk contact, goed advies en snel geregeld. Ik was bovendien positief verrast dat geen enkele kosten in rekening werden gebracht.

Alles naar tevredenheid verlopen, snel, duidelijk en service gericht.

Krediet.nl is een fijne maatschappij om mee tewerken, ze hebben kennis van zaken, handelen snel. Ik had hier een goed gevoel bij en waren correct en eerlijk over alles.

vriendelijk en makkelijk

Goed. Alleen was het heel moeilijk om een hogere lening te nemen. Maar voor de rest goed

Klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Nononsens bedrijf dat doet wat ze zeggen en snel, klantvriendelijk en oplossingsgericht werkt.

snel en makkelijk

na verschillende opties bekeken te hebben, bij krediet .nl terecht gekomen. Vriendelijke medewerkers die goed advies geven en ook meedenken. Zeer tevreden en positief.

snel en effectief

De afhandeling ging heel snel, de benadering voelde persoonlijk. Een fout gemaakt, maar werd snel hersteld.

goede communicatie

Goed kan naar erg goed, als al het email verkeer iets nauwkeuriger gelezen zou worden! Wat mij betreft nu een 8

goede service en advies

prettige medewerkers die helder en duidelijk en kundig adviseren. Goed telefonisch bereikbaar en snelle reactie op e-mailvragen.

Goed advied en gunstige rente !!

Nette medewerkster en snelle reactietijd.

Uitstekende dienstverlening

Prima geholpen,. Goed voorgelicht, en ook op alle vragen kwam een duidelijk en begrijpelijk antwoord. De mensen daar komen hun afspraken gewoon goed na, geen losse eindjes. Perfecte service.

Snelle en deskundige dienstverlening

Ik zou Defam aanraden vanwege de snelle en professionele dienstverlening. Ze gaan pro actief te werk en gaan voor het beste resultaat voor de klant. Een echte aanrader.

prima geregeld

snel en prima geregeld prettig personeel

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.