Uitstekend service

Uitstekend service, goed en duidelijk communicate en snel geregeled

Snel, proffesioneel en klantgericht

Binnen een week was alles geregeld en gestort! Snelle service met goed advies!!

Zeer snelle reactie op aanvraag zelfde .

Zeer snelle reactie op aanvraag zelfde avond nog terug gebeld en een paar dagen later geregeld. Duidelijk welke formulieren ingevuld moeten worden.

Ik ben snel geholpen met de gewenste lening. Ging soepel.

Ontzettend vriendelijk geholpen .

Ontzettend vriendelijk geholpen duidelijke informatie en heldere offerte

Zeer vriendelijke personeel

Bij Krediet.nl werken zeer vriendelijke mensen die je ook goed advies geven. Ze begeleiden je goed en zijn zeer duidelijk. Zijn niet beroerd om alles voor een 2de keer uit te leggen. Zeer tevreden!!

Persoonlijk lening

Persoonlijk lening

Heel snel en makkelijk geregeld

Heel snel en makkelijk geregeld, goede service.

Supersnelle en goede afhandeling

Supersnelle en goede afhandeling En goede uitleg

Goed en vlot geholpen

Goed en vlot geholpen. De argumentatie en beoordelingscriteria voor de aan te leveren documentatie zijn onvoldoende. Dat valt de contactpersonen uiteraard niet te verwijten.

Snel geregeld

Snel geregeld, top

Goede en vriendelijke service

Prettig bedrijf die goede informatie geeft. Service is echt uitstekend. Kan altijd bellen als er iets is of als je iets wilt weten.

Snel,correct en zakelijk

Proffesionals , dit merk je direct!

Zeer snel en top geregeld. App werkt ook prima

Zeer snel en top geregeld. App werkt ook prima

Snel, vriendelijk en top geregeld!

Na de online aanvraag was een en ander binnen een paar dagen geregeld. Vriendelijk geholpen, helder en tegen de laagste rente. Kortom, een aanrader.

Goede service, snelle afhandeling, prima voorwaarden

Uitstekende service!

Lijntje heel kort. Zeer duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Boven verwachting snel geregeld! Spullen opgestuurd en de volgende dag stond het geld al op de rekening. Super!

Geweldig, binnen anderhalve werkdag geregeld.

Vrijdag 24-02-2017 om 17:55 uur de benodigde stukken verstuurd voor de aangevraagde lening en op dinsdag 28-02-2017 om 10:20 uur was de lening geregeld.

Hele goede dienstverlening

Binnen 2 dagen goed geholpen en meedenkend met de klant.

Uitstekend geholpen

Zeer behulpzaam en een laagdrempelig contact

Beste Service

Krediet.nl hanteert een lage rente maar heeft ook een uitstekende gerichte service. Als consument kon ik mijn situatie uitleggen en de medewerker heeft mijn aanvraag helemaal afgestemd op mijn behoefte maar ook met oog op een financieel gezond en verantwoorde last. Ook hun verwerktijd is uitstekend in combinatie met klant contact. Ik geef krediet.nl 5 sterren want voor mij was dit de beste en geslaagde keuze

uitstekend.

De aanvraag ging snel, was duidelijk en de medewerkers waren vriendelijk en meedenkend.

Prima contact duidelijk uitleg en goede service

Denken mee om tot een betere financiering te komen.

Fijn geholpen een 9 waard

Snel geholpen door ter zake kundige mensen

Snel geholpen, goed advies, duidelijke communicatie.

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.