Goede service en redelijk snel geregeld.

Goede service en redelijk snel geregeld.

Snel geholpen en duidelijk afspraken

Snel geholpen en duidelijk afspraken

Duidelijk en snel geregeld.

Goede, snelle en duidelijke service. Prettige medewerkers. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

Klantgericht...

Elke persoon die ik aan de lijn heb gehad bij krediet.nl heeft meegedacht, advies gegven en alles in goede banen geleid. Ik kan niet anders zeggen dan klantgericht en klant vriendelijk.

Super snel!!

Top service, duidelijke afspraken gemaakt en lijnen kort gehouden. Super snel! Na 36 uur beschikten wij al over het geld. Dankjewel Krediet.nl

Duidelijk en nette behandeling

Netjes, vriendelijk en heel duidelijk met uitleg. Daarbij ook snelle afhandeling en antwoord op vragen. Zeker aanbevolen door goede adviseurs ipv callcentermedewerkers.

Duidelijk

Duidelijk, helder en komen afspraken na. Goede toelichting op producten.

Goed geholpen en financiering snel en goed geregeld!

TOP SITE

Zeer deskundig vriendelijk te woord gestaan houden zich aan afspraken alles klopt Ik vond het best moeilijk om alles met de computer en telefoon te doen maar het was een verademing na de zeer teleurstellende ervaring met de bank waar je als een minkukel wordt behandeld. Dikke pluim voor deze mensen en organisatie

Goed en snel geholpen!

Goed en snel geholpen!

Je weet snel waar je aan toe bent

Super snel en klantvriendelijk .

Super snel en klantvriendelijk geholpen. Ook bij advies geven is alles super geregeld. Wij zijn erg tevreden over hoe alles is gegaan. Dank jullie wel.

zeer tevreden over begeleiding en advies

Enorm snelle service, aardige en klantgerichte medewerkers.

Goed advies

Goed advies met een snelle afhandeling!! Thnx

Snelle en goede service.

Snelle en goede service. Vriendelijke medewerkers.

Binnen ��n week lening rond.

Duidelijk en helder te woord gestaan. Binnen ��n week lening rond.

Snel geregeld

Snel geregeld, persoonlijke benadering

Prima behandeld

Prima behandeld, alles snel geregeld!

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring. Omdat onze scanner kapot was gegaan konden we niet alles netjes inscannen. Werd hier heel netjes over ge�nformeerd en te woord gestaan hoe we het het beste konden doen. Al het contact ging heel snel. Heel prettig.

Prima geholpen en eerlijke informatie!

Prima geholpen en eerlijke informatie!

Top service en communicatie

Top service en communicatie van het begin tot het einde! Ondanks een paar afwijkingen in mijn aanvraag , wisten de werknemers van krediet.nl snel te handelen zodat de juiste documenten snel op de juiste plek belande. Daarnaast zie ik het als een grote plus dat je alles digitaal kan aanleveren, iets wat niet bij alle kredietverstrekkers kan.

Uitstekende dienstverlening

Ik heb erg vlot en kundig advies mogen ontvangen van krediet.nl om een persoonlijke lening af te sluiten.

Zeer snelle en correcte afhandeling van .

Zeer snelle en correcte afhandeling van het oversluiten van onze lening. Een groot compliment voor de vriendelijke en prettige medewerkers.

Snel, helder, geen gezeur

Gerbert van den Bovenkamp heeft mij een .

Gerbert van den Bovenkamp heeft mij een buitengewoon goede service verleent. Door eerlijk en open alles met mij te delen, plus heeft op een later tijdstip mijn offerte laten aanpassen toen ik een vast dienstverband kreeg dat pas in juni actief zou worden, dit heeft mij 0.2% gescheeld.

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.