Positieve ervaring

Paar weken geleden een lening afgesloten. Goed geadviseerd. Behulpzaam te woord gestaan.

Fantastisch bedrijf met fijne medewerkers

Ik ben fantastisch geholpen door dhr van Rooijen en zijn collegas. Dhr van Rooijen verdient een extra pluim. Werd keurig op de hoogte gehouden. Wat mij betreft raad ik iedereen aan als je een kredietverstrekker nodig hebt contact op te nemen met Krediet.nl Alle lof.

Goede, snelle en eerlijke service. Het contact verliep vlekkeloos en soepel

Mijn ervaring is dat het snel en.

Mijn ervaring is dat het snel en duidelijk is Maar ook belangrijk is de rente die laag is En een lage aflossing mogelijk is Ze kijken wat het beste bij jou past

Goed advies en geen gezeur zoals bij.

Goed advies en geen gezeur zoals bij bijvoorbeeld de Rabobank (eerst toezeggen en dan later de spreekwoordelijke �keutel intrekken�)!

Goede service, vriendelijke en behulpzame medewerkers doe me goed geadviseerd hebben

Goed, snel, betrouwbaar en de beste deal!

Snel en adequate behandeling en.

Snel en adequate behandeling en afhandeling.

Zeer snelle en adequate afhandeling.

Zeer snelle en adequate afhandeling.

Heel vriendelijk personeel duidelijk en.

Heel vriendelijk personeel duidelijk en snel in terug koppeling.

Krediet.nl helpt echt.

Krediet.nl heeft ons uitstekend geholpen. Ze hebben veel moeite gedaan om de lening passend naar onze omstandigheden te regelen. Top gedaan.

netjes behandeld

netjes behandeld, duidelijk en snel

Netjes en snel geregeld

Netjes en snel geregeld

Gewoon goed en netjes.

Gewoon goed en netjes.

Super snel en klantgericht handelen

Super snel en klantgericht handelen. Makkelijk benader en bereikbaar. Besluit was gevallen en het bedrag stond binnen twee werkdagen op onze rekening. Echt geweldig. Zo hoort het te zijn; wij hebben echt een top klantervaring gehad (iets wat ik zeker ga delen in mijn omgeving)! We voelden ons geen nummer, maar kregen een persoonlijke benadering. Er zijn verschillende kanalen ingezet om met ons contact te hebben en houden. Dikke vette tien voor klant- en servicegerichtheid.

Snel..adequaat..betrouwbaar

Snel..adequaat..betrouwbaar, na het eerste contact duidelijk wat er in eerste instantie aan documenten nodig is. Daarna duidelijk in 1 x wat er nog meer geleverd dient te worden. Enige minpunt is dat er niet heel duidelijk word vermeld wat de totale schuld is bij je genomen inlossingstijd.

Murat

Top bedrijf altijd goed geregeld

Goede inlichtingen, informatie voor wat betreft t afsluiten van krediet. Vriendelijk personeel

Duidelijk en snelle afhandeling.

Duidelijk en snelle afhandeling.

helder en snel advies

helder en snel advies alles keurig geregeld

Deskundig advies

Werd snel en professioneel geholpen voorts deskundig advies met duidelijke communicatie. Niets op aan te merken!

Vriendelijk,eerlijk en objectief advies en evenzo de afwikkeling.

Dit bedrijf geeft een eerlijk en objectief besluit. Met zeer vriendelijke medewerkers die echt meedenken. En een snelle afwikkeling nadatbde aanvraag is beoordeeld. Een voorbeeld bedrijf.

Goed geholpen

Goed geholpen. Bellen op tijdstip waar je om vraagt. De tijd nemen voor vragen en deze goed en duidelijk beantwoorden. Terugkoppeling met bank lijkt af en toe even wat ruis op te leveren. Maar kan krediet.nl niks aan doen, ligt meer aan regeltjes van de bank.

Ze zijn heel vriendelijk en helpen je.

Ze zijn heel vriendelijk en helpen je met alles. Heel goede service!!

Snel en goed behandeld.

Snel en goed behandeld.

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.