Top geregeld.

Top geregeld.

Snelle en keurige afhandeling van de.

Snelle en keurige afhandeling van de aanvraag

Goede

Goede, snelle service. Betrouwbaar, vriendelijke medewerkers.

Perfect geregeld

Perfect geregeld. Was 4 jaar geleden ook perfect. Dankjewel voor alles. Snel en kundig antwoord en advies. Vlot afgehandeld en het geld dag later overgemaakt. Dikke tien

Goed contact

Goed contact, al bij 1e gesprek direct duidelijkheid over mogelijkheden. Binnen 2 dagen afgehandeld.

Vriendelijk en meedenkend personeel

Vriendelijk en meedenkend personeel. Snelle en duidelijke service en e mails.

Gewoon vriendelijk en snelle service.

Gewoon vriendelijk en snelle service.

Super snel geregeld

Super snel geregeld, zeer aanvaardbaar tarief, goede voorwaarden

Deze mensen hebben mij binnen 24 uur.

Deze mensen hebben mij binnen 24 uur geholpen het was een prima en profesionele service.

Goede bereikbaarheid en snelle.

Goede bereikbaarheid en snelle afhandeling. Snel een alternatief geboden toen financiering via een partij niet mogelijk bleek.

Supersnel en vriendelijk geholpen

Supersnel en vriendelijk geholpen. En er werd goed meegedacht!

Ik ben heel tevreden over Krediet.nl

Ik ben heel tevreden over Krediet.nl. Snel en vriendelijk geholpen en precies wat we nodig hadden.

UItstekend.

Snel, vakkundig en zeer vriendelijk en tot slot uitstekende service.

Perfecte klantvriendelijkheid

Perfecte klantvriendelijkheid, service en heel belangrijk jullie denken mee! kortom helemaal super! met vriendelijke groet, Paola Freling

Zeer tevreden! Goed advies, samen met je meedenken, erg vriendelijk en snelle afhandeling! Kortom TOP! Zeker een aanrader.

Snel en vriendelijk geholpen!

Snel en vriendelijk geholpen!

effici�nt en vakkundig.

Super snel geregeld en tegen uitstekende voorwaarden! Danny is een professional!

Ugur Cakmak

Dit heb ik werkelijk nog nooit zo prettig ervaren. Gister alles besproken en vandaag geregeld. Super vriendelijk, gastvrij, meedenkend, professioneel, integer ga zo maar door. Ben blij dat ik deze weg heb ingeslagen.

Duidelijk en goede en snelle service.

Duidelijk en goede en snelle service.

Prima service, duidelijk en snel

deze mensen doen wat ze beloven.en zijn.

deze mensen doen wat ze beloven.en zijn heel kundig en duidelijk in hun verhaal. VRIENDELIJKE GROET GERRIT.

Supersnel

Supersnel, direct en prettig contact. Medewerkers houden je op de hoogte van de voortgang.

Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

Afgewogen en persoonlijk advies

Afgewogen en persoonlijk advies. Geen moment het idee dat iemand je iets voor de strot wil duwen. Kundig en op zoek naar de beste oplossing. Bestaande lening overgezet en creditcardschuld afgelost, met veel lagere rente.

Heel klantvriendelijk. Het oversluiten ging snel en soepel.

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.