Excellent service

Een vriendelijke, duidelijke uitleg over de te volgen stappen. Snelle reactie en binnen een dag geregeld. Top

Ik ben super goed & snel geholpen

Ik ben super goed & snel geholpen. Ik heb voor mijn vragen direct antwoord krijgen. Ik ben ontzettend tevreden!!

Snel geregeld. Vriendelijk personeel

Snelle en vriendelijk afhandeling

Snelle en vriendelijk afhandeling. Info voorziening goed en kundige hulp aan de telefoon. Prima!

Duidelijke site en prima persoonlijk.

Duidelijke site en prima persoonlijk contact!

Zeer snelle afhandeling

Zeer snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers en goed advies.

Snel en effectief geholpen

Snel en effectief geholpen

Goed advies en meedenkend wat het beste.

Goed advies en meedenkend wat het beste product is wat past binnen het doel waar ik de lening voor nodig heb. Ook prettig dat ik boetevrij kan aflossen.

Super klantenservice top communicatie.

Super klantenservice top communicatie.

beste service klant contact dikke duim voor dit bedrijf

Op zoek geweest naar het oversluiten van onze lening. Ik kwam uit op krediet.nl. Aangezien ik een leek ben aardig wat telefoontjes gehad afgelopen 2 dagen met de mensen van krediet.nl en elke keer dezelfde personen wat fijn!! Ze hebben me fantastisch geholpen en je wordt overal van op de hoogte gesteld en ontzettend snel kloppen er gegevens niet ? Ze bellen direct op. Wat een geweldige service. Ik heb nog nooit zo�n goede klantcontact gehad met een bedrijf als dit. Of me lening over gesloten kan worden is nog de vraag maar dat terzijde verdient dit bedrijf een dikke duim, voor alle hulp bijstaan en vriendelijk contact. Ik ben zeer tevreden!!

Werd heel vriendelijk geholpen

Werd heel vriendelijk geholpen. En ben zeer tevreden.

snelle afhandeling

snelle afhandeling

Zeer tevreden over de gang van zaken: snel en adequaat.

Ik had snel geld nodig voor een verbouwing van mijn huis. Na de nodige vragen te hebben ingevuld had ik het geld binnen 3 werkdagen op mijn rekening staan. Top!

Snel, vriendelijk en betrouwbaar

Al een paar zaken gedaan met Krediet.nl en elke keer heel erg tevreden. Je wordt zeer snel geholpen en iedereen die je ook aan de telefoon krijgt of mailt helpt je verder. Zeer snel en kundig advies. Ik kan iedereen dit bedrijf ten zeerste aanraden.

Prima geregeld komen keurig en snel.

Prima geregeld komen keurig en snel alle afspraken na

Goede service en welwillendheid van het.

Goede service en welwillendheid van het personeel

PLening

Fijne contact met Danny. Hij adviseert je goed en regelt alles van A-Z. Zeer snelle service, binnen 2 dagen is het geregeld.

Goed geholpen

Goed geholpen Alle documenten konden gemakkelijk online ingeleverd worden en telefonisch een goed advies gekregen, erg behulpzaam en vriendelijk.

Snelle en professionele begeleiding

Snelle en professionele begeleiding bij het financieringstraject. Krijgt het gevoel dat men werkelijk kijkt naar een financieringsvorm die passend is voor jou als client. Begeleiding wekt vertrouwen.

Goed service en vriendelijke.

Goed service en vriendelijke communicatie. Ik ben tevreden met service

Snelle reactie op aanvraag

Snelle reactie op aanvraag. Niet opdringerig. Gaf goed advies. En een snelle uitbetaling.

Tevreden

Tevreden, goed contact met elkaar

Goed en snel geholpen.

Goed en snel geholpen.

Vriendelijk

Vriendelijk, snel en goed geregeld.

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.