Goed geregeld.

Duidelijk, snel, alles online en toch telefoon back up. Uploaden kan echter beter (menig document 2x ge-upload).

Beste,

Beste, Ik ben keurig en snel behandeld en heel tevreden met de afhandeling. 1. vraag de datum afschrijving wil ik liever op andere datum. kunnen wij contacten, bedankt alvast.

In 1 woord

In 1 woord: TOP!!!

Fijn en goed geholpen

Fijn en goed geholpen, snelle service!

Het was een zeer prettig contact

Het was een zeer prettig contact, jullie hebben ons snel en vakkundig geholpen. Dank je wel !

Prima service !

Netjes geholpen .

Snell en goed geholpen!!

Snell en goed geholpen!!

uitstekende service

uitstekende service persoonlijk contact en snel geregeld (2 dagen)

Super geholpen

Super geholpen ! Ze denken ook echt met je mee .

Top service

Top service en alles snel geregeld

We werden heel goed geholpen en er werd.

We werden heel goed geholpen en er werd alles goed uitgelegt

Snelle reactie

Snelle reactie, ook op latere aanpassingen

super service snelle reacties en.

super service snelle reacties en vriendelijk en behulpzame mensen

Krediet

Krediet. Nl is betrouwbaar en transparant.

Hele snelle service en ondanks dat.

Hele snelle service en ondanks dat sommige banken er problemen mee hadden om de lening op 1 naam te zetten werd er toch voor een oplossing gezocht, top dank je. Wij zijn zeer tevreden over de service en klant vriendelijkheid

Hele goede service en snelle afhandeling

Dhr Lindeman heeft tijdens mijn telefoontje meteen alles met mij doorgenomen om te kijken wat de mogelijkheden voor ons zijn en het gelijk in behandeling genomen. De benodigde documenten waren makkelijk aan te leveren en de afhandeling verliep snel. Natuurlijk waren we ook blij met de goedkeuring. We kunnen alleen maar zeggen dat we blij zijn de service!

Snel duidelijk vriendelijk persoonlijk.

Snel duidelijk vriendelijk persoonlijk en moeite doen voor de klant??

Prima contact en persoonlijk advies

Prima contact en persoonlijk advies, werd goed op de hoogte gehouden en een uitstekend rentepercentage ontvangen

Heldere info.en snelle.

Heldere info.en snelle actie.Persoonlijk contact. Meedenken over mogelijke oplossingen.

Professioneel en supersnelle afhandeling...

Top geregeld, wat een geweldige maar vooral soepele en supersnelle afhandeling... Ik raad een ieder aan met Krediet.nl in zee te gaan... alles kan digitaal ondertekend worden doormiddel van o.a. IDin... niet hoeven printen nou ga zo maar door... qua afhandeling was ik letterlijk nog geen 12 uur totaal bezig dus tot en met de uitbetaling doel ik dan op... GEWOON DOEN...

Goede service en aardige mensen

Goede service en aardige mensen

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.