Goede snelle communicatie

Goede snelle communicatie, kon wellicht iets duidelijker, werd pas bij een tweede telefoongesprek helder.snel geregeld en afgehandeld.Top.

Zeer correcte en snelle afhandeling.

Zeer correcte en snelle afhandeling.

Top service

Top service! Lekker snel en je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Hier kan Freo heel veel van leren. Dus Freo, watch and learn!

Prima geregeld

Zeer tevreden hoe de zaken zijn geregeld.

Proces ging redelijk snel, advies niet echt

Proces ging redelijk snel. Bijzonder is dat je bijna automatisch tekent voor advies, dat je helemaal niet hebt gekregen. Vreemd is dat wel.

Lening aangevraagd

Lening aangevraagd, medewerker was zeer hulpzaam, meedenkend na wat vragen van mij, oplossend denkend door uiteindelijk een laag maandbedrag en lage rente. Werd ook direct teruggebeld en offerte was helder en duidelijk.. Een dikke 10+

Goed, vriendelijk en behulpzaam

Krediet.nl is de beste! Alleen maar complimenten voor deze organisatie!

Niks dan complimenten voor Krediet.nl en met name Gerbert van den Bovenkamp! Wat een superorganisatie! Zodra je een aanvraag doet, wordt er meteen persoonlijk contact met je opgenomen. Men denkt met je mee en helpt je overal mee en dan de snelheid. Eind van de ochtend had ik alle stukken aangeleverd, eind van de middag was de lening al goedgekeurd en de volgende dag was het geld al overgemaakt. Nog nooit zoiets meegemaakt. Dus ga gewoon naar Krediet.nl, verder kijken is niet nodig. COMPLIMENTEN!!!

Zeer vriendelijk en kundige manier door.

Zeer vriendelijk en kundige manier door beide medewerkers geholpen.

Gerbert heeft ons goed geholpen met.

Gerbert heeft ons goed geholpen met zijn adviezen en vervolgens alles erg vlot afgehandeld, gewoon top !!!

Vlotte snelle afhandeling

Vlotte snelle afhandeling Links via de mail om documenten toe te voegen werkten probleemloos Werd via de mail op de hoogte over de status van de aanvraag Medewerkers aan de telefoon waren geduldig en behulpzaam

Uitstekend!

Heel erg goed, proffesioneel en snel geholpen. Binnen een paar dagen alles rond. Uitstekend advies gekregen om mijn omstandigheden optimaal te organiseren. Alles op een fijne, proactive, meedenkend en vriendelijke manier. Veel dank voor de goede hulp!

Supersnelle en vriendelijke service

Vriendelijke medewerkers die meedenken, eerlijk zijn en snelle service leveren. Alles werd duidelijk uitgelegd en de lening was snel geregeld. Documenten aanleveren gaat digitaal, een gemak!

Zeer netjes geholpen en alles verliep.

Zeer netjes geholpen en alles verliep naar behoren. Zeer nette en vriendelijke personeel

Offerte werd snel toegezonden en na.

Offerte werd snel toegezonden en na levering van de vereiste documenten werd de lening akkoord bevonden. Het bedrag stond daarna in 1 dag op de rekening.

Alles goed en snel geregeld Top

Alles goed en snel geregeld Top

Snel en duidelijk geregeld

Snel en duidelijk geregeld. Voelde erg persoonlijk en dat maakte het fijn.

Geholpen tot in de puntjes

De enige aanbieder die echt alles voor mij heeft uitgezocht.

Aanrader

Snelle afhandeling, klantvriendelijk

Goede service!

Goede service!! Snel geregeld.

Goed simpel en snel.

Simpele procedures, duidelijke uitleg en snelle reacties. Dat is wat een mens wil.

Snel en goed geregeld

Duidelijke en goede informatie en een snelle afhandeling

Snel en direct geregeld.

Alles binnen aantal dagen geregeld. Geld stond vrijwel direct op onze rekening. Veel lagere rente als onze huisbank geregeld ??.

Goede service telefonisch contact was.

Goede service telefonisch contact was super en alles was binnen 2 dagen geregeld djw

Netjes en goed geholpen

Netjes en goed geholpen

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.