Goede service en goed vakmensen!

Wij hebben onze leningen laten oversluiten via Krediet.nl tot 1 lening. Wij zijn echt prima geholpen! Ze reageren snel, ze kijken met je mee wat de mogelijkheden zijn. Na het aanleveren van de benodigde gegevens zijn ze aan de slag gegaan en binnen aan paar dagen wat het geregeld en stond het geld op onze rekening. Via Krediet.nl zou ik als het nodig is nog een keer een lening afsluiten. De voordelen zijn vooral dat je online de stukken kan uploaden zoals je paspoort, bankafschriften en dat je kunt volgen wat de status van je lening is. Kortom, 5 ***** voor deze uitstekende service! Met vriendelijke groet, Fam. van der Meer

Super service

Super service! Denken met alles mee! En helpen je waar je het nodig hebt.

Snel en goed geregeld!

De aanvraag voor een duurzaamheidslening ging makkelijk en vlot, ook mede door de mogelijkheid om documenten online te uploaden. Wanneer er iets ontbreekt of niet helemaal duidelijk is, wordt er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd. Top!

Snel, efficient en flexibel

Snel, efficient en flexibel

snelle en adequate info en afhandelinmg.

snelle en adequate info en afhandelinmg.

Alles prima en duidelijk.

Alles prima en duidelijk.

Zo eenvoudig!

Zo eenvoudig heb ik het nog niet beleefd! Van aanvraag tot en met de goedkeuring in minder dan 3 werkdagen.

Gewoon goed

Gewoon goed meedenkend en meewerkend En behulpzaam

Sne en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Een vlotte en duidelijke uitleg over.

Een vlotte en duidelijke uitleg over het te verlenen krediet en zeer goed meegedacht over de vorm en looptijd!

Snel en super makkelijk een lening.

Snel en super makkelijk een lening afgesloten. Het geld was binnen 24 uur over gemaakt. Super vriendelijke medewerkers die je goed te woord staan, duidelijk vertellen wat er moet gebeuren ect. Zeker een aanrader als je een lening wilt afsluiten om het via krediet.nl te doen.

Uitermate prettig en uiterst snel.

Uitermate prettig en uiterst snel geholpen. Duidelijk info. Het aanbevelen waard !

Nette en snelle afhandeling met goede.

Nette en snelle afhandeling met goede voorwaarden. Prettige professionele begeleiding. Thanks

Netjes en vriendelijke mensen

Netjes en vriendelijke mensen. Ze helpen je goed en leggen uit wat wel en niet kan. Het is ook binnen twee dagen geregeld. Uistekend.

Snel geregeld en goede communicatie

Snel geregeld en goede communicatie

Snelle service en levering

Snelle service en levering

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Klantgericht en stipt.

Perfect geholpen

Perfect geholpen, alle tijd voor mijn (soms te vele) vragen genomen en alles tot in de puntjes geregeld !

Prima, proactieve service

Ben heel netje geholpen echt top

Ben heel netje geholpen echt top

Snelle service korte aanvraag loop.

Snelle service korte aanvraag loop tijdt

Uitstekende service.

Uitstekende service.

Wij zijn erg tevreden

Wij zijn erg tevreden, alles was erg duidelijk. Ze waren ook snel bereikbaar en hulpzaam

Mijn lening van 6,5% naar 3,7%.

Mijn lening van 6,5% naar 3,7% overgezet. Dankzij het deskundig advies van deze medewerkers van krediet.nl.Alles werd snel opgevolgt. En daarbij zijn ook al mijn twijfels en vragen keurig beantwoord.

Nette snelle afhandeling

Nette snelle afhandeling. Wordt meegedacht naar de beste oplossing.

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.