Snel en prima geregeld

Snelle reactie, plezierige telefonische contacten, meedenken over de beste oplossing.

Keurige afhandeling en super snel.

Keurige afhandeling en super snel geregeld. Complimenten!!

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Binnen week geregeld

Gezien de rentestand wilde ik oudere lening/creditcard oversluiten met lage rente. Via krediet.nl offerte opgevraagd en binnen een week geregeld. Hele snelle en goede service

Snel en goed

Snel, helder en goede rente.

Duidelijk, snel en goede veilige controles.

Duidelijk, snel en goede veilige controles. Je kan ook aangeven wanneer je wil dat het wordt afgeschreven. Zeker een aanrader om een lening af te sluiten via krediet.nl

Professionele mensen werken.

Professionele mensen werken.

Krediet.nl is een uitstekende.

Krediet.nl is een uitstekende organisatie en vooral hun medewerker Gerbert van den Bovenkamp, daar mogen ze heel blij mee zijn. Dat zijn wij in ieder geval wel! Wat hij al die tijd al voor ons heeft gedaan en voor ons betekent heeft. Hij houdt alles in de gaten, denkt met je mee, ontzorgt en probeert het beste voor je te regelen. Wederom grote complimenten voor Krediet.nl en Gerbert! Renate

Erg snelle reactie en behulpzaam

Erg snelle reactie en behulpzaam, vriendelijk aan de telefoon. Alles netjes snel afgewikkeld

Zeker een aanrader!

De aanvraag verliep heel makkelijk. Wij zijn uitstekend geholpen en alles was binnen 3 werkdagen geregeld.

vriendelijke mensen aan telefoon

vriendelijke mensen aan telefoon. doen wat ze zeggen. alleen wachtbandje is vervelend maar dat zijn alle wachtbandjes ?????

adequaat

adequaat, maatwerk, korte lijnen, helder, transparant en eerlijk. onwijs tevreden over hun diensten. Ren� en Danny bedankt voor je klantvriendelijkheid!

Nette en accurate afhandeling.

Nette en accurate afhandeling.

Fijn dat er na verloop van tijd contact.

Fijn dat er na verloop van tijd contact opgenomen wordt om te kijken of het aflosbedrag van het krediet lager kan

Heel snel en netjes geholpen met ons.

Heel snel en netjes geholpen met ons krediet! Erg klantvriendelijk ook! Zeker een aanrader.

Wat een goed bedrijf

Wat een goed bedrijf, altijd een luister oor en denken met je mee. Danny en de andere enorm bedankt.

Je word goed ingelicht over hoe en wat.

Je word goed ingelicht over hoe en wat. Staan je netjes te woord. Bellen je op gemaakte afspraken.

Snel, adequaat en klantgeorienteerd

Snel

Snel, duidelijk en erg behulpzaam. Dhr. Ren� Pieper heeft ons fantastisch geholpen. Dank daarvoor.

Aanrader

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Wat is het toch fijn krediet.nl

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Krediet.nl maakt het waar

Krediet.nl maakt het waar! Een effici�nte en veilige manier om de nodige stukken en informatie aan te leveren. Directe feedback over de voortgang van het proces en telefonisch contact om te bevestigen of/ dat alles in orde is. Digitaal tekenen en de volgende dag geld op je rekening van de betrokken bank. Echt perfect.

Goede adviezen en snelle afhandeling en vriendelijke service. Top!

Dat is snel

Zeer snelle en klantgerichte afwikkeling

Persoonlijke lening

Goed geholpen, snelle service.

Baron van Nagellstraat 144

3771 LL Barneveld

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past. Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren. Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.