Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel en een snelle, soepele aanvraagprocedure. De service wordt professioneel, behulpzaam en goed bereikbaar genoemd, met duidelijke voortgangsupdates. De reviews benadrukken betrouwbare communicatie en tijdige reacties, wat leidt tot grote tevredenheid en een aanbeveling. Over het geheel beschouwd ervaren klanten een positieve ervaring vanaf het eerste contact tot de afronding.
Jammer, heeft behoorlijk lang geduurd 2 weken voor de goedkeuring Ook Jammer niet ken verzekeren bij overlijding extra bij mijn verzekerd eigen maatschappij Wel netjes vriendelijk geholpen was voor mij eerste 1x lenning heb genomen , en ik ben lft toch bedank ik U voor de Lening
5 June 2026
T,H
Kerkrade
Vriendelijke Collegas
11 February 2026
Kempes
Rotterdam
Binnen 24 uur alles geregeld. Super vriendelijk en behulpzaam!
6 January 2026
Claudia
Brielle
Ilse heeft mij enorm fijn geholpen bij het aanvragen van een lening. Vanaf het eerste contact was ze super betrokken, duidelijk en altijd bereikbaar. Ze hield mij meerdere keren per dag op de hoogte van de status, wat mij veel rust en vertrouwen gaf tijdens het proces. De communicatie was persoonlijk, transparant en professioneel, en ik voelde me echt gehoord en gesteund. Alles is soepel verlopen en ik kijk hier met een heel goed gevoel op terug. Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp van Ilse en wil krediet.nl dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne begeleiding en service!
31 December 2025
Kyra
Haarlem
Perfect geholpen met goed resultaat. Helemaal tevreden.
27 October 2025
Hans
Meppel
Ik werd zeer goed geholpen door de zeer deskundige en geduldige menen van krediet,nl
17 October 2025
Goes
Utrecht
Wat ging het soepel de aanvraag en behandeling ervan. Telefonisch waren de medewerkers zeer behulpzaam. En na 1 dag alles rond! Fantastisch.
10 October 2025
Franken
Ik ben zeer tevreden
8 October 2025
Poelman
Gorredijk
Ik vond het prettig dat de documenten zo snel werden afgerond, Ook de samenwerking en de voortdurende communicatie met de klant verliepen prima. Uiteindelijk heb ik de lening gekregen.
1 October 2025
Ayoub
Amsterdam
Kwalitatief dienstverlening, aardige medewerkers en snelle acties.
1 October 2025
Shanu
Dordrecht
Vlotte afhandeling bij aanvraag persoonlijke lening
23 September 2025
Nico
Nootdorp
Vriendelijk personeel. Hebben mij correct geholpen.
19 September 2025
Anne
Molenhoek
Ze reageerden binnen een dag terug. Ze lopen met je de docrmtenten door en binnen paar dagen is de zaak rond. Snelle, vriendelijke dienstverlening!
8 September 2025
Kocak
Gorinchem
"Mijn ervaring met Krediet.nl was zeer positief. Ze waren telefonisch altijd snel bereikbaar en duidelijk bereid om te helpen. Toen er een probleem was met het uploaden van een document, deden ze hun uiterste best om samen het proces door te nemen en te ontdekken waar het misging. Ze hadden altijd mijn dossier bij de hand en konden snel zien wat er ontbrak of al in orde was. Het hele aanvraagproces werd zo een stuk makkelijker. Top service!"
2 September 2025
Valentijn
Ridderkerk
Contact person was heel vriendelijk en hulpzwam, we hebben met twee gesprekken alles geregeld.
10 July 2025
M. Banda
Eindhoven
De aanvraag van de lening verliep snel en duidelijk. Goede communicatie en vriendelijke service. Ik ben tevreden over de afhandeling
8 July 2025
Yildirim
Barneveld
Positief , snel contact opgenomen en duidelijke uitleg wat je moet aanleveren.
18 June 2025
Henk
Heinenoord
Goed advies, makkelijk links en e-mail verkeer en zeer snelle feedback.
3 June 2025
Lon
Zaandam
Aanvragen via de website was erg eenvoudig. Snelle response en binnen een paar dagen was alles geregeld.
14 May 2025
Roy
Professioneel en geen agressieve vragen. Probleemloos aanvraag kunnen afhandelen.
10 April 2025
Belgraver
ZOETERMEER
Snel en adequaat
31 March 2025
Blok
Oudewater
Vanaf het eerste telefoongesprek ben ik super geinformeerd en vriendelijk geholpen. Geen lange wachttijden aan de telefoon. Razendsnel opvolging van emails.
19 February 2025
Martin
Krimpen Aan Den Ijssel
Vriendelijk personeel en ze houden je regelmatig op de hoogte met het status van je aanvraag, werd snel geholpen, het geld was snel op mijn bankrekening. Zeker aanrader
15 February 2025
Yaman
Rotterdam
Binnen twee dagen mijn financiering geregeld, met beste rente en betaal mogelijkheden.
7 February 2025
Gormez
Amsterdam
Professioneel en duidelijke communicatie ook na de goedkeuring.
28 January 2025
Jurel
Lelystad
Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past.
Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren.
Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888.
Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.
Baron van Nagellstraat 144
3771 LL Barneveld