Snelle verwerking van aanvraag

Snelle verwerking van aanvraag. Goede updates hele traject. En ook bij vragen of andere zaken keurige afhandeling.

Een fijne samenwerking

Een fijne samenwerking. Duidelijk en vlot!

heel vriendelijke medewerkers die alles.

heel vriendelijke medewerkers die alles uit de kast voor je proberen te halen. De terugkoppelingen en wederzijdse vragen waren heel ontspannend te ervaren. Iemand die een betrouwbare financiering wil raad ik dit bedrijf aan. Menselijk en niet zo koud als velen,het was een prettige ervaring,ondanks dat alles via internet ging ,had je het gevoel dat men tegenover elkaar aan de tafel zat.Mijn complimenten voor dit bedrijf.

Goede service en dienstverlening

Goede service en dienstverlening, zeer tevreden. In het bijzonder wil ik Sabita hartelijk danken voor al haar inspanningen.

Super service

Snel, meedenkend om de juiste keuze te maken kwa maandlasten. We hebben een hoger leengedrag voor lagere maandlasten!! Top

Goed geholpen

Goed geholpen

Snelle service goed mee gedacht om de.

Snelle service goed mee gedacht om de rente te verlagen en goede afhandeling. top bedankt.

Best snel

Best snel, vrouwelijke mensen goede uitleg .

Een aanrader.

Er wordt goed meegedacht om een passend voorstel te krijgen. De uitleg is helder. Er is een goede terugkoppeling over het proces.

Uitstekende communicate

Snelle, vriendelijke, duidelijke, directe en inhoudelijke communicatie.

Duidelijk en accuraat

Heb de accuraatheid, directheid en snelheid van afhandeling als prettig en professioneel ervaren. MvG Mw. Kraaijeveld

5 sterren op elke vlak

5 sterren op elke vlak, transparant een duidelijk

persoonlijke aanpak en goed bereikbaar

persoonlijk contact waarin meegedacht werd over mogelijkheden in je eigen situatie is positief. snelle afhandeling. goed bereikbaar. goed en snel resultaat.

Ondanks wat probleempjes alsnog keurig.

Ondanks wat probleempjes alsnog keurig en snel de lening afgehandeld.

Snel en heel goed geholpen

Snel en uitstekend geholpen, alles was binnen twee dagen geregeld , en ons dank gaat zeker uit naar Jacintha.

Helle duidelijke en snelle communicatie

Helle duidelijke en snelle communicatie

Top service!

Top service!

Snel en uitstekend geholpen.

Snel en uitstekend geholpen.

Binnen 2 dagen was alles geregeld en.

Binnen 2 dagen was alles geregeld en had ik het geld op mijn rekening staan. Ook nog voor het laagst mogelijke rente! Supersnel dus en een uitstekende service!

Aanrader

Prima uitleg, snelle afhandeling . Fijn dat uploaden documenten kan waardoor het proces snel en soepel verloopt. Ook op de hoogte houden van vervolg van de procedure en afhandeling s prima

Top geregeld

Top! Ondanks wat 'haken en ogen' werd alles keurig geregeld.

Top!

Snel, vakkundig, degelijk advies, in ��n woord, Top!

Goede service om een krediet te beoordelen en uiteindelijk te krijgen.

Heel goede bemiddeling en begeleiding

Heel goede bemiddeling en begeleiding. Degene die voor mij bemiddelde deed echt moeite om goed inzicht te krijgen in de financi�le situatie. Ook toonde zij zich betrokken en deed ze erg haar best voor mij.

Goede snelle afwikkeling

Goede snelle afwikkeling. Vriendelijke mensen die de tijd nemen voor je vragen. Ik zeg een dikke 10.

Laan van Waalhaven 442

2497 GR Den Haag