Zeer duidelijk en snelle reacties

Zeer duidelijk en snelle reacties

Op een snelle en correcte manier.

Op een snelle en correcte manier geholpen.

Uiterst plezierige en professionele.

Uiterst plezierige en professionele begeleiding!

ZEER SNEL GEREGELD EN DE INFORMATIE /.

ZEER SNEL GEREGELD EN DE INFORMATIE / CORRESPONDENTIE DUIDELIJK

Netjes te woord gestaan door de.

Netjes te woord gestaan door de medewerkers aan de lijn. Super service. Alleen wat mij een beetje irriteerde zijn de mailtjes die je krijgt als je de documenten moet aanleveren. Geef de mensen de tijd om de stukken voor elkaar te krijgen. Kreeg gewoon iedere dag een mailtje. Dat is het enigste wat ik iets minder vond.

Vriendelijk en supersnelle service

Vriendelijk en supersnelle service

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen, ik raad het Nederlands Krediet Collectief aan

Erg vriendelijk duidelijk en geduldig.

Erg vriendelijk duidelijk en geduldig geholpen. Prima service.

Goed geregeld

Makkelijk, overzichtelijk en gewoon goed en snel! Heel vriendelijk te woord gestaan en prima voorstel. Een aanrader!

Easy and fast with friendly agents

Easy and fast with friendly agents. They can tailor the conditions based on your need. Thank you NKC!

Helder en duidelijke uitleg

Helder en duidelijke uitleg. Zeer goed geholpen. Snelle afhandeling.

Alles snel geregeld

Alles snel geregeld. Goed en vriendelijk geholpen.

Vertrouwd

Snel, persoonlijk en geven heel goed advies!

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd. Snel en doeltreffend

Uitstekende communicatie

Uitstekende communicatie

De beste die er is.

Hele vriendelijke mensen die het heel snel regelen. Binnen no time stond het geld op de rekening. Sneller kon het niet.

Super snelle afhandeling waarvoor onze.

Super snelle afhandeling waarvoor onze dank

Ben duidelijk en goed geholpen

Ben duidelijk en goed geholpen

Duidelijk

Duidelijk, helder en behulpzaam. Aanrader!

Heel goede services en snel geregeld.

Heel snel geregeld. Goede offerte. Duidelijk en met zorg behandeld. Super services. Maandag avond via internet offerte aangevraagd, dinsdag was ik gelijk gebeld en email ontvangen waar in ik heel makelijk de benodigen documenten kon inleveren. Vrijdag hetzelfde week stond de bedrag op mijn rekening. Ik was elke dag op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ik ben zeer tevreden.

Ze hebben mij super geholpen en mij een.

Ze hebben mij super geholpen en mij een beter voorstel gedaan als waar ik eerst aan dacht. Scheelt mij veel geld

Duidelijke en snelle service mensen die.

Duidelijke en snelle service mensen die oplossings gericht werken en net even die extra stap willen zetten.Tamara bedankt voor je inzet .

In 1 woord super

Echt super lief en meedenkende mensen. Snelle reacties en snelle actie. Meer dan tevreden.

Snel en gemakkelijk geregeld.

Snel en gemakkelijk geregeld. Binnen twee werkdagen stond het geld op de rekening. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!

Top service

Super snelle service en echt heel goed geholpen. Alles was binnen een paar dagen geregeld.

Laan van Waalhaven 442

2497 GR Den Haag