Snelle en goede service, en denken goed mee.

Erg goede service, en ook erg duidelijk.

Uitstekend en snel geholpen!

Vanaf begin duidelijkheid wat er mogelijk is en daarbij een snelle afhandeling, zeker een aanrader!

Uitstekende service van medewerkers.

De service is uitstekend. Ik ben snel geholpen en de servicemedewerker legde alles heel duidelijk uit.

Very good!

All connections and talking was a realy good help. Big recomandation!

aanvraag

aanvraag snel behandeld Goede medewerkers met ervaring die je goed helpen De bank is niet zo snel zijn benieuwd hoe lang we nu op overmaken geld moeten wachten

Uitstekend!

Medewerkers zijn zeer vakkundig en dachten goed mee naar een passende oplossing voor mijn situatie.

Great!!

Snelle en probleemloze klantenservice. De lening duurde ook niet lang. Ik raad jullie.

Netjes geregeld!

Top support!

Uitstekende service met hart voor de klant.

We zijn uitstekend geholpen door de medewerkers van Nederlands Krediet Collectief. Geweldig meegedacht en meegeholpen.

alles perfect verlopen , alleen het digitale ondertekenen gaat niet echt makelijk

Top,top

Goedwerkende

Snel en effectief

De medewerkers van NKC zijn klantgericht, vriendelijk en lossen het verzoek snel en efficient op. Top.

uitstekend

Uitermate professioneel, correct en doortastend

zeer eenvoudig online geregeld

Website zeer duidelijk, via mails prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Goed leuke medewerkers.

Het goedkeuren duurde iets te lang waardoor men de klant onzeker maakt

Profesioneel

Zeer vriendelijk en goede uitleg en doen alle moeite voor je

Goede service waarbij vragen vriendelijk en goed beantwoord werden.

Heel goed. Goede communicatie en advies geving.

Snelle service top geregeld zeer tevreden

Zeer positief

Ben in het algemeen tevreden over.lang geduurd met afbehandeling maar met goede afloop.

Ben geweldig en deskundig geholpen. Daarvoor dank.

Geweldig!

Vanaf het eerste moment behulpzaam en correcte uitleg. Uiterst zorgzaam (m.n. Tamara en Andrea). Zij hebben een hoop werk verricht en ons heel blij gemaakt.

Uitstekende service en meegedacht.

Zeer vriendelijk te woord gestaan en uitstekend door alles heen geholpen. Zeker een aanrader. :)

erg professioneel!!

goeie snelle service, goed bereikbaar en erg vriendelijk :)

zeer klantgericht en klantvriendelijk tegelijk!!

Buiten het doelgericht, ben je bij hun gekoppeld aan 1 contactpersoon, die alle zaken voor je coördineert, uitlegt, aanstuurt en behandeld. Zeer klantvriendelijk (Andrea in dit geval ) en klantgericht , wat resulteerde in een zeer snelle behandeling en afhandeling zonder stress. Hier kunnen andere partijen veel, heel veel, van leren. Kortom, aanrader!!!

alles verliep prima

prima service, aardig persoonlijk contact, alles vlot geregeld

Laan van Waalhaven 442

2497 GR Den Haag