Duidelijk, snel en ter zake kundig. Zeer tevreden.

Zeer goed en snel geregeld.

Zeer goed en snel geregeld.

Goede service, snelle afhandeling

Hele vriendelijke mensen

Hele vriendelijke mensen. Zeer goed geholpen, goed aan woord, netjes afgehandeld. Ze gaven goed advies en ze denken met je mee en laten zien dat ze je echt willen helpen. Zeer tevreden...

Snelle goede service

Snelle goede service

Snelle reactie op de aanvraag.

Snelle reactie op de aanvraag. Duidelijke uitleg en voorwaarden.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling . Komen afspraken na als er vermeld word dat er teruggebeld word . Word goed opende hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zeer tevreden ..

Goed geholpen

Goed geholpen

Super vlot en volgens afspraak geregeld

Super vlot en volgens afspraak geregeld

Duidelijk

Duidelijk, snel

snel duidelijk en uitstekend

snel duidelijk en uitstekend

Ik ben goed geholpen met het afsluiten van een lening. Ze waren duidelijk en het was allemaal snel geregeld

Verbouwingslening afgesloten

Verbouwingslening afgesloten. Snel en goed geholpen. Zonder poespas. Duidelijk en overzichtelijk. Persoonlijk contact.

Top snel alles afgewikkeld!

Top snel alles afgewikkeld! Duidelijke uitleg zou dit bedrijf zeker aan anderen adviseren

Duidelijk

Duidelijk, resultaatgericht en snel.

Snel

Snel, betrouwbaar, vriendelijk en servicegericht.

Meer dan tevreden

Snel effectief klantvriendelijk en professioneel

Erg klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk, snel in handelen zonder opdringend te worden. Wat mij betreft een prima instantie.

er is met mijn wensen rekening gehouden.

er is met mijn wensen rekening gehouden en er was een zeer snel verloop van de werkzaamheden Peter

Goede uitleg

Goede uitleg, netjes behandeld, En goede af handeling naar tevredenheid Seeker een aan Rader

de medewerkers zijn echt heel lief

de medewerkers zijn echt heel lief! doen wat ze beloven. snelle terugkoppeling. ik ben echt blij dat ik het via nkc heb gedaan!

Super goede service

Binnen 2 dagen alles geregeld en ben erg vriendelijk te woord gestaan. Hele goede service!

Vriendelijke mensen en hele snelle.

Vriendelijke mensen en hele snelle service

Zeer goed contact

Zeer goed contact, alles snelle geregeld

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Heldere uitleg. Snel acteren als dossier nog niet volledig is. Binnen 2 dagen was alles geregeld. Chapeau!

Laan van Waalhaven 442

2497 GR Den Haag