Laden reviews...
150 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
This locale reflects consistently positive feedback across the reviews. Customers mention fast service, clear communication, and helpful staff. The process is smooth and efficient, with good follow-up and transparent handling. Overall satisfaction remains high.
Makkelijk, eerlijk, snel
15 September 2026
J.P.
Grubbenvorst
Mensen helpen je in alle rust, ook na vier uur 's middags.
15 September 2026
R.H.R.M.
Geleeb
Goede service en duidelijk lening proces. Ik raad het zeker aan.
12 September 2026
S.
Amsterdam
Snelle en nette service, duidelijke uitleg. Snel doorloop proces. Geen lange wachttijden aan de telefoon. Ouderwetse echte service!
Pauline
Heerle
Erg snel geregeld en fijne afhandeling
J.A.M.
Bladel
Het aanvraagproces is niet ingewikkeld, na de aanvraag is er een snelle reactie. Er is een duidelijke beschrijving voor aanleveren van benodigde bescheiden. Zeer vriendelijk en deskundig advies.
C.H.
Roosendaal
Diverse non bancaire instellingen benaderd en af gewezen voor een lening. Bij deze maatschappij wel een op maat aangeboden lening.
Beveelt niet aan
10 September 2026
Pieter
Horst
Ik was verrast hoe snel en duidelijk alles geregeld was
M.
Rotterdam
M.E.
Ridderkerk
Daar ik zelf haast geen verstand heb van computers en versturen van gegevens over en weer,ben ik super goed geholpen door personeel van nederlands krediet collectief en lender &spender.
R.
's-Gravenhage
ongelooflijk prettig geholpen en ook nog eens snel
8 September 2026
JJGA
sint geertruid
Snel. Direct.
7 September 2026
J.
Veenendaal
Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel. Bestanden eenvoudig door te sturen met eenvoudige links die je in de mail krijgt.
5 September 2026
C.
Didam
Zomaar als oriëntatie iets aangevraagd. Na de aanvraag werd alles supersnel geregeld, ondanks wat afwijkingen en andere situatie werd er toch snel op gereageerd. Super blij met de snelheid van handelen, informatiestroom en afhandeling. Echt een aanrader.
JKF
Zevenbergen
Correct en vlot geregeld
Aad
LISSE
Zeer vak bekwame mensen san de telefoon zonder al te lange wachttijd
J.T.
Sint Willebrord
Supersnel geholpen en heel klantvriendelijk
W
Roty
Snel, duidelijk,en geen overdreven gedoe.
G.R.F.
GROOTEBROEK
Ik ben positief verrast. Spelen echt op de bal en geven alternatieven. Persoonlijk contact. Reageren snel. De aanhef hierboven spreekt voor zich. Aanrader dus.
N.A.M.
Nuenen NB
Goede communicatie en afwikkeling
V.J.
Purmerend
We zijn zeer tevreden alleen al dat je goed geholpen wordt .Het personeel wil ik een complimeet geven geweldig ,nog bedankt voor alles. Met vrienderlijke groeten Marianne.
24 August 2026
Marianne Stoepker
Baflo
Binnen enkele dagen geregeld maar de afstemming kan beter. In drie mails alle documenten moeten toesturen via omvangrijke internetprocedure. Voor ouderen een no go....Graag in 1 vraag alle documenten opvragen en mogelijkheid via post of mail ipv allerlei internettrucjes....
24 August 2026
G.A.W.
Venlo
Jullie zijn goed als het aankomt met een lening afsluiten
10 August 2026
X.
Schinveld
Wens van de klant
7 August 2026
H.A.H.
ROTTERDAM
Snel en goed geholpen. De service was echt top en de snelheid was indrukwekkend. Als het nodig zou zijn, kom ik zeker terug als klant.
7 August 2026
Bryan