Snelle reactie

Helder en duidelijk. Gelegenheid tot het stellen van vragen, gelukkig niet bij een chatbot (ik haat die dingen). Ik beveel nooit organisaties aan bij anderen, dus dat het antwoord op die vraag 'nee' is, is geen gevolg van mijn ontvreden zijn (dat ben ik wél) maar een principiële stellingname.

Vlot en duidelijk!

Hele fijne ervaring gehad. Contact vanaf het eerste moment positief, duidelijke communicatie, geen overbodige rompslomp en korte lijntjes.

We zijn echt supergoed en supersnel geholpen. Echt top!

Prima ervaring

Altijd snel geholpen en antwoord terug gehad

Uitleg senioren lening

Goede uitleg en begeleiding

NKC duidelijk en goed contact

Nu al een paar keer contact gehad met NKC om een financiering af te sluiten. Het verliep zeer goed, alles was weer prima geregeld. Duidelijk en goed contact. Top!

Super behulpzaam en goede communicatie

Heel erg vriendelijke klantenservice. Behulpzaam en informatief. Meedenkend en accuraat. Echt zeer tevreden.

Snel contact en geweldige service.

Binnen een dag reactie gehad op onze aanvraag online, telefonisch contact gehad met duidelijke en vriendelijke uitleg met de mogelijkheden. Aanvullende documenten moesten nog worden aangeleverd wat makkelijk te regelen was via de online portal. Al met al een hele fijne service en snel geregeld.

Aardige pesoneel,snelle behandeling

İk ben echt tevreden,aardige personeel,ben heel goed geholpen.

snelle reactie en een uitstekende service

Nadat wij een offerte hadden aangevraagd kregen wij binnen 3 uur al een reactie met een financieringsvoorstel. Wij werden telefonisch goed geholpen toen er een technisch probleem in het systeem bleek te zijn en erd dit direct verholpen en werd snel afgehandeld. Zeer tevreden.

Realistisch en eerlijk

Een dienstverlener die zegt zoals het is. Met je meedenkt, en geen gebakken lucht verkoopt

Ben zeer tevreden over Nederlands Krediet Collectief.

Zeer vriendelijk personeel. Ze hebben mij goed geholpen met hun product. Goede uitleg en goede correspondentie tijdens de aanvraag en afhandeling.

Goed geholpen

Ik heb een fijne ervaring. Alles is goed uitgelegd. Er werd goed meegedacht en samen een passend plan gemaakt (en uitgevoerd) heel tevreden!

Aanvraag ging super snel.

Ja dus supervriendelijk en snel geregeld. Lekker duidelijk ook. Persoonlijk, eerst bellen en een mailtje erachteraan sturen. Een ding: we moesten wachten op de bank en of dat nu mijn ongeduld was of wat anders weet ik niet. Maar dat leek lang te duren. Maar na de eerste feedback van de back en mijn reactie was het diezelfde dag nog geregeld.

Duidelijk en goed geregeld.

Verliep soepel

Snel en klantvriendelijk

Sneller reactie op de aanvraag, echter moest meerdere keren nog extra gegevens aangeleverd worden. Hiervoor werd gebeld op het eerst vernoemende telefoonnummer, bij geen reactie werd niet naar het tweede nummer gebeld. Uiteindelijk werd er een mail gestuurd. Dat was fijn. Verder klantvriendelijke afhandeling van de aanvraag.

Ben zo goed geholpen ik veel stres met deze dingen ze leggen het heel goed uit een 10 plus

Heel goed op weg geholpen met alles de juiste richting Charing op goed advies e.d. prima in en op orde

Ik vind dat jullie snelle reactie geven. Bij de aanvraag ben ik ook goed geïnformeerd. Dank u wel voor de goede service!

Vertrouwd en goed geregeld

Snel en vertrouwd. Open communicatie.

Alles snel en goed geregeld

Ook als je minder voor minder rente kan oversluiten houden ze je hiervan op de hoogte en regelen het meteen.

Met één telefoontje alles geregeld

Na één telefoontje werd de leningaanvraag snel in gang gezet. Voor aanvullende informatie werd ik direct gebeld zodat de hele aanvraagprocedure vlot verliep. Goede service.

Goed en duidelijk contact. Goed bereikbaar en vriendelijke personen.

Goede en vriendelijke service

Na een aanvraag te hebben ingediend werd ik terug gebeld door een medewerker. Deze heeft mij vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Na het doornemen van de financiering en het leendoel en op advies een bijkomende verzekering afgesloten is alles vlot opgepakt waardoor de financiering werd afgesloten. Zeer tevreden.

Goed geholpen.

Klant vriendelijk fijne mensen en behulpzaam duidelijk advies en goede service

Laan van Waalhaven 442

2497 GR Den Haag