Vakkundig snel en effectief op een klantvriendelijke en goede communicative wijze

Ik kan een ieder dit krediet collectief aanraden zoals de korte samenvatting die ik heb geschreven denk ik meer dan voldoende aangeeft. Het cijfer 8 dus, goed geef ik niet alleen op dat mijn persoonlijke belangen zijn behartigd. Ik blijf ten alle tijden kritisch omdat er anders nooit verbetering zal bestand in het werkproces van een bedrijf en novatie daardoor de novatie uit blijft. Dit alles om gemotiveerd te blijven en te groeien. Vanuit mijner zijde keep Up the good work. Mijn aanraden krijgen jullie zeker maar blijf steven naar beter. Met vriendelijke groet Patrick,

Duidelijk en transparant verhaal, goed geholpen!

De uitleg was helder en zonder poespas. Klantvriendelijk en correct. Korte lijnen door persoonlijke aanspreekpunt. Erg tevreden!

Klantvriendelijk,respectvol en deskundig.

Prima geadviseerd .

Goed geholpen door collega's NKC

Ik ben tevreden omdat de medewerkers bij Nederlands Krediet Collectief altijd vriendelijk en geduldig overkomen. En natuurlijk ben ik zeer tevreden dat mijn kredietaanvraag is goedgekeurd. Feedback: Je krijgt regelmatig verschillende medewerkers aan de lijn als je belt. Hierdoor kan het voorkomen dat je andere informatie te horen krijgt op je vraag dan dat er eerder is gezegd of aangegeven over het kredietbedrag of de aangeleverde documentatie voor de lening aanvraag. Dit kan chaotisch overkomen. Dat gezegd hebbende - mocht ik iets niet snappen of begrijpen, dan wordt het nogmaals uitgelegd of het wordt goed uitgezocht/nagekeken en dan komen ze er direct op terug.

Erg goed en duidelijk geholpen

Ik ben erg goed te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen over de lening.

snel vakkundig en goed geholpen

Offerte snel in huis. Alles werd snel geregeld En had snel geld op de rekening staan.

goede persoonlijke service

Jullie hebben er echt werk van gemaakt om onze lening zo snel mogelijk rond te krijgen! Ik vond het erg fijn dat jullie begrip hebben voor onze situatie en daardoor spoed erachter hebben gezet. De vriendelijkheid, geduld en duidelijk advies waren voor ons erg belangrijk, fijn dat jullie ons hebben uitgeholpen! Bedankt!

Super snel geregeld.

Super snel geregeld en afgewikkeld. Top!!

Mijn ervaring is super tevreden met NKC

Zeer tevreden met Nederlands Krediet Collectief en binnen 2 dagen geregeld. De volgende dag staat het bedrag al op de rekening.

Netjes en snel

Na aanvraag werd er snel gebeld om alles even door te spreken en het vervolg door te nemen. Vervolgens via de mail de puntjes op de i gezet en ik werd persoonlijk gebeld dat de bank akkoord was. Netjes!

Snel geregeld

Zeer gemakkelijk en snel geregeld

Afspraak is afspraak

Was wat ongeduldig, dag 6 ging alles snel en volgens afspraak. Blij mee!

Goede communicatie, alles verliep soepel

Super ervaring, kundig personeel die je naar behoren helpt. Echte aanrader dus!

Duidelijk snel en vriendelijk

Ditbwas de start het vervolg zal neem ik aan ook zo goed verlopen. Duidelijk snel en zonder zorgen.

Vriendeljjk; voortvarend & duidelijk

Klantvriendelijk & vlotte afhandeling

Goede service vriendelijk personeel

Duidelijk advies en makkelijk om alles aan te leveren via de website om te uploaden.

Super snelle service

Een zeer betrouwbare kredietverstrekker. Eerlijk en snel in de afwikkeling. Hele vriendelijke medewerkers

Weer tevreden!

Vanwege overlijdens moesten wij last minute naar Suriname, Andrea en haar collega’s hebben echt hun best gedaan. Alles was snel geregeld, al jaren lang een tevreden klant!

Super goed geholpen

Ik kan deze mensen alleen maar eren en aanbevelen daarom ook mijn 5 sterren. En wat zijn deze mensen vriendelijk wie je ook aan de telefoon krijgt. Zoals deze mensen klaar staan voor je Met Name Jelle de Kroon is gewoon helemaal te gek. Super goede uitleg hoe alles in zijn werk gaat en wat je moet doen. En ze zijn altijd bereikbaar, als je een vraag hebt staan ze voor je klaar en is geen moeite te veel. De zeer vriendelijke Heer Jelle is er erg druk mee bezig geweest en het gewenste resultaat is zeker behaald. Als U ooit een financiering nodig mocht hebben, regel het dan via deze mensen. Ik ben zeer zeker een tevreden klant. Ja dit zijn echt professionele mensen. Ik ben blij dat ik voor hun gekozen heb en ik beveel ze zeker aan.

Klantvriendelijk, competent, snel en doelgericht!

Hele fijne ervaring! Alles goed verlopen. Fijn contact (per telefoon, sms en mail) en een top aanbod!

Nette service

Van aanvraag tot uitbetaling 6 werkdagen. Erg tevreden over het nette contact en communicatie.

Goede duidelijke service

Had al een pl en ze belden mij dat ik kon oversluiten tegen een gunstigere rente top geregeld

goed en snel geholpen

duidelijk en goed

Snelle reactie

Helder en duidelijk. Gelegenheid tot het stellen van vragen, gelukkig niet bij een chatbot (ik haat die dingen). Ik beveel nooit organisaties aan bij anderen, dus dat het antwoord op die vraag 'nee' is, is geen gevolg van mijn ontvreden zijn (dat ben ik wél) maar een principiële stellingname.

Vlot en duidelijk!

Hele fijne ervaring gehad. Contact vanaf het eerste moment positief, duidelijke communicatie, geen overbodige rompslomp en korte lijntjes.

Laan van Waalhaven 442

2497 GR Den Haag