Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de combinatie van professionaliteit en deskundigheid. De communicatie wordt als duidelijk en vlot ervaren, met snelle terugkoppeling. Betrokkenheid en pragmatische oplossingen staan centraal, wat leidt tot concrete resultaten. Het team wordt gezien als een betrouwbare partner voor complexe juridische vraagstukken.
Elise is zeer professioneel en deskundig op het gebied van intellectueel eigendom. Ze heeft een heldere en eerlijke visie op hoe contracten opgesteld dienen te worden, waarbij zij oog houdt voor de belangen van beide partijen om tot een evenwichtig en werkbaar contract te komen. Daarnaast is zij praktisch ingesteld en schakelt zij moeiteloos wanneer klanten met zelf opgestelde documenten werken. Het contact verliep open en prettig, zonder aan professionaliteit in te boeten, wat ik bijzonder heb gewaardeerd.
Jan Willem Reesink
NikkelSoft
26 May 2026
Eric Nikkelen
Wijk bij Duurstede
Een aanvaring met een overheidsinstantie. Zeer lastig. Tijdens werkzaamheden was er schade ontstaan aan mijn woning. In eerste instantie heb ik zelf getracht dit op te lossen met hun. Zonder effect. Toen ik met Hr Mulder in contact kwam hebben we samen een plan gemaakt en het uiteindelijk succesvol afgerond. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Bonne Mulder
3 February 2026
Joost
Mijdrecht
Nadat een geschil inzake onze handelsnaam door eerdere kantoren zonder succes (lees; kennis van zaken) was opgepakt, kwam ik uit bij Clairfort. Mevrouw mr. A. Hosseini en de heer mr. E.J.C. van Gelderen hebben tot 2 maal toe -met succes- de tegenpartij bakzeil laten halen.
Armita Hosseini
Uitvaartverzorging van Tellingen
20 November 2025
Evert Vink
Zeist
In een geschil met een familielid speelt emotie een nog grotere rol. Van een buitenstaander kan je verwachten dat je gedupeerd raakt, van een zus niet. En toch gebeurde dat. Bonne heeft zijn empathie getoond en ons uitstekend geholpen!
Bonne Mulder
29 October 2025
Bas Hoogink
Sörsjön
A wonderful experience – super professional, clear communication, and highly reliable. Truly a pleasure to work with such a dedicated and competent legal team.
Communication
Catódica GmbH
26 October 2025
Hernâni Esteves
Mönchengladbach
Evert en Maxime hebben ons geweldig geholpen in een zaak tegen een niet-betalende klant. De communicatie was altijd snel en duidelijk, ze dachten actief mee en gaven steeds het gevoel dat onze zaak prioriteit had. Professioneel, betrokken en prettig in de omgang — we voelden ons tijdens het hele proces uitstekend ondersteund.
YellowApple Recruitment
13 October 2025
Mark
Doorn
De juiste partij voor succes aanrader
David de Jong
David de Jong
Van den brink koeltechniek
17 September 2025
Jordy Tromp
Kampen
Hoewel Clairfort veel rechtsgebieden in huis heeft, gebruik ik deze niet allemaal. De disciplines die ik tot nu toe bij Clairfort heb belegd, zijn uiterst professioneel behandeld en uitgevoerd. Een zeer goede en heldere begeleding in de processen alsook een prettige manier van communiceren. Af en toe hoort daar ook wat humor bij en dat is ze ook niet geheel onbekend. Hoewel het juridisch vak vaak wat stoffig kan zijn, laat Claifort zien dat het gestructureerd kan.
Cäsar
15 September 2025
Arthur
Woerden
Wij werken graag samen met Olivier Vermeulen. Hij is een zeer ervaren vastgoedadvocaat, die praktisch meedenkt, snel reageert en bovendien zeer prettig is om mee te sparren. Absoluut een aanrader! Karim Blauw Partum Invest B.V.
Olivier Vermeulen
Partum Invest BV
6 September 2025
Karim
Amsterdam
Clairfort advocaten heeft op zeer korte termijn fantastisch geholpen. In slechts drie dagen – waarvan twee in het weekend – hebben zij het kort geding uitstekend voorbereid. Het team nam uitgebreid de tijd voor de briefing, gaf helder advies en bracht rust en vertrouwen in een enorm stressvolle periode. Dankzij hun inzet en professionaliteit is de zaak gewonnen. Dankbaar kan ik Clairfort van harte aanbevelen!
Olivier Vermeulen
Iris Kroeze
5 September 2025
Ralph
Zeist
Een goed advocatenkantoor met vele experts op vele disciplines. Succes zit hem in de details!
Marcel van Buul
Zwolle
Meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Clairfort./Evert van Gelderen. Zaken waar onze merknaam misbruikt werd of als er illegale kopieën van onze producten op de markt kwam. In al deze gevallen meer dan uitstekend geholpen met snelle, pragmatische creatieve en effectieve oplossingen. Top!
Marcel Zegger
Ambt Delden
Voor mij is Clairfort een zeer prettig, persoonlijk en professioneel advocaten kantoor. Door de jaren heen ben ik altijd goed en snel geholpen. Ik ben dan ook niet verbaasd dat Clairfort zo gegroeid is. Deze groei weten ze perfect te managen. Voor mij is Clairfort het beste kantoor !
Robert
Bleiswijk
Zeer goed begeleid, geholpen en terzijde gestaan door Clairfort advocaten kantoor. Absolute aanrader!
Jos Hendrickx
31 July 2025
Hans
Gieterveen
Meerdere malen al geholpen door Clairfort. Snel schakelen, deskundig advies en ook de praktische toepassing is zeer prettig!
Armita Hosseini
17 July 2025
David
Herst
Onze ervaring met Clairfort is uitstekend. We kregen zeer deskundig advies van een betrokken advocaat, die goed communiceert.
16 September 2024
Truus
Zeist
Clairfort is altijd snel beschikbaar en pakt de zaken vloet en accuraat op. Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met Elise.
31 July 2024
Kersten Wevers - van Dalfsen
Utrecht
Helder - Krachtig - Specialist.
Clairfort Advocaten Mediators & Projectjuristen is een 'firm of niches'.
Het kantoor heeft specialisten op de volgende gebieden:
- aanbesteding & mededinging
- arbeidsrecht
- intellectueel eigendom, IT & privacy
- ondernemingsrecht en M&A
- overheid
- vastgoed, bouw & infra
- commerciële contracten
Clairfort is gevestigd in Zeist en heeft (neven)vestigingen in Amsterdam en Maastricht. lukt het niet om hier iets op te slaan
Zusterplein 22
3703 CB Zeist