Filters

10

Mooie vaste kast met schuifdeuren en van goede kwaliteit!

Kastem staat open voor de wensen van hun klanten. Vanwege ruimte gebrek hebben wij voor schuifdeuren gekozen, de kast is met beleid in 2 dagen gemonteerd. De ruimte waar de kast is geplaatst werd altijd netjes achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden over de service en het eindresultaat!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig resultaat

De mannen van Kastem hebben een geweldige kast voor ons gemaakt. Om de juiste kleur te bepalen hebben we goed advies gehad. Ook is de kast snel en vakkundig geplaatst. Het gehele proces liep vlekkeloos. We zijn ontzettend blij met de kast en bergruimte die we nu hebben!

  • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring met deze vakmannen!

Onlangs een kledingkast op maat laten plaatsen door de mannen van Kastem. Na kort telefonisch contact te hebben gehad besloten om een afspraak te plannen. Ondanks dat de showroom nog niet helemaal af was, wel goed geadviseerd en veel verschillende stalen kunnen zien. Het was ook erg fijn om samen naar het ontwerp en indeling van de kast te kijken. Wij hebben het contact als zeer positief ervaren. Ook tijdens het wachten op de levering werden we goed op de hoogte gehouden. Het wachten was het uiteindelijk waard, want we zijn superblij met onze mooi kast! Absoluut een aanrader en wij komen zeker nog eens terug!

  • Aanbevelen? Ja
10

Leveren vakwerk

Fijne communicatie met de mannen van Kastem. Ze denken op een creatieve manier mee en leveren uiteindelijk prachtige kasten.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig maatwerk geleverd

Al een tijdje wilde wij een kledingkast, maar door buiswerk van een luchtzuiveringssysteem wisten we niet zo goed hoe we dit moesten aanpakken. Kastem heeft ons heel goed geholpen met de mogelijkheden van het verbergen van de buizen en het optimaal benutten van de ruimte. Ze kwamen de situatie ter plekke bekijken, inmeten en we ontvingen een duidelijke tekening. Na akkoord, werd de kast in 1 dag geplaatst. Complimenten jongens!

  • Aanbevelen? Ja
10

Verwachtingen zijn overtroffen

Heldere communicatie, strakke planning en uitstekende service. Vanaf de intake tot de realisatie zijn we uitstekend geholpen en niet vergeten het belangrijkste: wij hebben een prachtig eindresultaat. Het allerfijnste aan Kastem is de ‘no nonsens’ mentaliteit. Tijdens onze intake werd direct onze kast geschetst, onze adviseur Ninjo vertelde hierbij alle ins en outs en kwam met creatieve ideeën en oplossingen. Fijn! Dat iemand met ideeën komt die wij zelf niet voor mogelijk hielden. Na het gesprek ontvingen wij binnen enkele uren de offerte en kregen we zelfs al een voorstel voor de planning. Vanaf het moment van de orderbevestiging werden wij op de hoogte gehouden van het proces en ontvingen wij leuke sneakpeaks uit de werkplaats. Het was prettig om te merken hoe enthousiast het team is en dat ze oprecht leuk vinden om een mooi resultaat neer te zetten. Ook de realisatie ging soepel. Edward, kwam de kast plaatsen en ging hierbij netjes te werk. Aansluitend haalde hij zelfs een stofzuiger door de ruimte en liet hierdoor alles netjes achter. Ninjo (uit het eerste gesprek) deed een belletje of alles naar wens was. Dit was voor ons het laatste zetje om deze gigantische positieve review te schrijven. Een groot applaus voor Kastem.

  • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Hanzeweg 35 s

3772 NG Barneveld

0342 557500

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.